Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz tozluk giyilmesi taraftarıyım. Bence çok şık bir kombinasyon olur.
    TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Semih'le konuştum şimdi içerde resime izin vermiyorlar diye kapıda yalvar yakar resim çekmişler

75liraya almış Semih beğenmiş formayı hayırlı olsun
      Emirhan kol kesimi geçen seneki gibi bol görünüyor. Kesimi de sordun mu??
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu formayı kesinliklebeyaz şort-beyaz konçlarla giymeliyiz

ayrıca i.b.b nin formasının aynısı olan turuncuyu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda giymeyelim
        kesinlikle katılıyorumhttp
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• herhalde bu sene arkadaki sayı yazısı değişik olcak türk telekom yazısına bakarak onu anlıyorum

Yorum

• Biraz sonra cep telefonu ile çektiğim resimleri ekleyeceğim.Çok iyi değiller şimdiden söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renklerimiz güzel ama bizim takım formayı boğmak için elinden geleni yapıyor,emin olun biz bu formanın altına yine bordo şort giyer boğarız formayı,bu sezonun geenelinde olduğu gibi,bizim formalarımızın altına kesinlikle beyaz bazende mavi şort giyilmelidir.rakip takımın beyaz şort giydiği durumlarda biz giyemiyoruz ok problem yok orda,ama çoğu maçta beyaz şort giyen rakibimiz olmamasına rağmen bu kombinasyonu sadece içerdeki kocaelispor maçında yaptık.. yıllardır bu takımın sahaya çıktıkları kombinasyonları anlamış değilim yahuu

beyaz şort benimde sevdiğim bi seçenek geçen yılki bordo gövdeli formamıza da çok yakışıyodu.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Forma Benim Çok Hoşuma Gitti İlk Fırsatta Alacağım,
                Telekomun Fontuda Hoşuma Gitti Kıvrımları Filan Baya Hoş
                Birde ArkaKısımını Görebilseydik

Yorum

• güzel ve hoş duruyor türk telekom reklamını da okadar abartılı koyamamışlar ellerine saglık

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beğendim ama Nike armasıyla bizim amblem biraz orantısız olmuş sanki.

bence süper
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emirhan kol kesimi geçen seneki gibi bol görünüyor. Kesimi de sordun mu??
                      Yok sormadım ama habercilere demiş ki zaten sadece zarar ziyansınız gidin bir forma alın çekin resmini demiş haberciler paramız yok nolur çekelim falan demişler
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Forma gayet güzel bence aldığımızda daha iyi anlayacağız..Arma nakış mı değil mi
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Koldaki Reklama Canım Biras sıkıldı O Kadar Gerisi Güzel

Yorum

• Futbolcuların üzerinde görünce daha çok hoşumuza gidecek. İnşallah lansmanı güzel yaparlar...
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yani daha önemli takım statusune gelemedık nıke ıcın. olsun bu halıyle de guzel
                              ilgisi yok.O zaman İnter de önemsiz nike için yani bumudur?

Yorum

• Valla çok beğendim acaba İstanbul'a ne zaman gelecek?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X