Kesinlikle çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz tozluk giyilmesi taraftarıyım. Bence çok şık bir kombinasyon olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSemih'le konuştum şimdi içerde resime izin vermiyorlar diye kapıda yalvar yakar resim çekmişler
75liraya almış Semih beğenmiş formayı hayırlı olsunBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formayı kesinliklebeyaz şort-beyaz konçlarla giymeliyiz
ayrıca i.b.b nin formasının aynısı olan turuncuyu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda giymeyelim///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenklerimiz güzel ama bizim takım formayı boğmak için elinden geleni yapıyor,emin olun biz bu formanın altına yine bordo şort giyer boğarız formayı,bu sezonun geenelinde olduğu gibi,bizim formalarımızın altına kesinlikle beyaz bazende mavi şort giyilmelidir.rakip takımın beyaz şort giydiği durumlarda biz giyemiyoruz ok problem yok orda,ama çoğu maçta beyaz şort giyen rakibimiz olmamasına rağmen bu kombinasyonu sadece içerdeki kocaelispor maçında yaptık.. yıllardır bu takımın sahaya çıktıkları kombinasyonları anlamış değilim yahuu
beyaz şort benimde sevdiğim bi seçenek geçen yılki bordo gövdeli formamıza da çok yakışıyodu.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Beğendim ama Nike armasıyla bizim amblem biraz orantısız olmuş sanki.
bence süperBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan kol kesimi geçen seneki gibi bol görünüyor. Kesimi de sordun mu??habercilere demiş ki zaten sadece zarar ziyansınız gidin bir forma alın çekin resmini demiş haberciler paramız yok nolur çekelim falan demişler
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani daha önemli takım statusune gelemedık nıke ıcın.olsun bu halıyle de guzel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum