Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Formalarımız satışa sunulmak üzere; neyin başlığı, neyin seçimi, neyin anketi?

Gelecek sezon zaten özel kolleksiyon olacak. Bakmayın Beşiktaş'ın Fener'in forma anketlerine hepsi taraftarın çalıştığı formalar yönetimlerinin sunduğu öneriler değil. Onlar seçeceklerini çoktan seçmiş üretimdedirler kimi kandırıyorlar. İnternet sitelerinin raiting oyunu geliyor bana. Dün bu sayfalarda paylaşılan Beşiktaş haberindeki formalar da photoshop ürünüydü ve bir çoğunda Beko reklamı varken Türk bayrağı bile yoktu.

Biz kendi gerçeklerimize dönelim. Barcelona'nın parasını peşin olarak ödeyip kulüp adına satın aldığı forma sayısının 2 Milyon olduğunu söylemiştim. Barça formasının 120 liraya satıldığı ortamda bizim formalarımız 50-60 liraya satılırken kaliteyi gücü nasıl kıyaslayabiliriz? Kaldı ki formalarımız NikeFIT kumaşından yapılıyor ve kumaş kaliteleri dikiş kaliteleri çok güzel.

Forma deyince illa kahrolmaya gerek yok arkadaşlar. Türk Telekom'un kendi kurumsalı kendi kararını bile kendimize üzüntüye dönüştürenleri görünce şaşırmamak elde değil.

Şu marka bu marka demenin bize bir fayda sağlamayacağı ortada.

Takımı küme düştükten sonra sözleşmesi biten Michael Owen broşürle kendine kulüp arıyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben şimdi bu tişörtlerden almak istiyorum Bolu dayım.kendime aileme ve bazı arkadaşlarıma alıp hediye etmek istiyorum.ancak resmi satış yerimize eklenmemiş ne yapabilirim?başka bir yolu varmı?
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün Akşam Eskişehirspor Klübü başkanı: Çizgili formamızı aynen kullanacağız o formanın bir kalın çizgili modelini istettik,toplam 5 forma modeli seçtik satışa sunulacak dedi.
        Eskişehirspor trenle Ankara deplasmanına giderken bir şey dikkatimi çekmişti. Teknik heyet dahil bütün takım Adidas giymişti. Daha sonraki haftalarda da teknik heyetin üzerinde hep Adidas eşofman gördüm. Resmi sitelerinde Nike logosunu da o tarihten sonra kaldırmıştılar. Tekrar Nike ile anlaştılar mı merak ettim.

Kalın çubuklu dedikleri mavi siyah ve yeşil beyaz olan forma olsa gerek.

Yorum

• Sevgili Ali Fuat;
          resmi olarak satılan tişörtlerde A F S yazıyormu?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalarımız satışa sunulmak üzere; neyin başlığı, neyin seçimi, neyin anketi?

Gelecek sezon zaten özel kolleksiyon olacak. Bakmayın Beşiktaş'ın Fener'in forma anketlerine hepsi taraftarın çalıştığı formalar yönetimlerinin sunduğu öneriler değil. Onlar seçeceklerini çoktan seçmiş üretimdedirler kimi kandırıyorlar. İnternet sitelerinin raiting oyunu geliyor bana. Dün bu sayfalarda paylaşılan Beşiktaş haberindeki formalar da photoshop ürünüydü ve bir çoğunda Beko reklamı varken Türk bayrağı bile yoktu.

abi dediğin çok doğru.. tamamen gazetenin reklamı bu.. çünkü fenerin kendi sitesinde böyle bir anket yok.. bence bizim formalarımız çok güzel olucak.. bir iki sene belki bekleneni vermedi gibi gözükcek bize formalar ama özel formaların bidahaki sezon çıkcagını biliyorsak problem yok..
            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Ali Fuat;
              resmi olarak satılan tişörtlerde A F S yazıyormu?

Yazmıyor İsmail abi.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazmıyor İsmail abi.
                anladım saol kardeşim. birde nasıl alacağız habunu Trabzonamı gitmemiz lazım illaki şu anda İstanbulda varmı eğer varsa bir arkadaşım var orda dönecek 1-2 güne ona sipariş vereyim olmazsa..

Yorum

• Ts Club İstanbul'da bir çok yerde var İsmail abi.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ts Club İstanbul'da bir çok yerde var İsmail abi.
                    olduğunu biliyorum kardeşim de Tşörtler geldimiki acaba onu soruyorum.

Yorum

• Firma konusunda isim vermediler Ali Fuat abi, öyle ise değişmiş olabilir.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• armadan önce formanın kalitesi,görünütüsü biraz daha kaliteli olsun.son çıkan parçalı formaları gram beğenmedim mesela.hele o sene başındaki turuncu formalar,resmen baştan savma işi.düz çubuklu veya yan çubuklu forma(celtic tipi) olsa bu sezon harika olur.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İstanbul Halı saha organizasyonundan bir görüntü.
                          Dostluğundan ve futbolundan büyük keyif aldığım sevgili Cengiz Çubukcu ile aynı karade olmak benim için büyük mutluluk:

Mavi şortumun üzerinde yeni armamızın bir uygulamasını görüyorsunuz. ( Bir çok Trabzonspor taraftarı gibi yaz kış uzun kollu forma giyme hastası olanlardanım, altta görünen mavi, Kappa'nın uzun kollu düz mavi forması. Polenlere ve güneşe karşı alerjisi olan cildimi korumanın bir yolu benim için )

Satış sitesinin aylardır yenileniyor olmasını anladık söz verilen tarihlere yetişmemiş olmasını sabırla bekliyoruz, fakat eski sitenin sisteminin yenisi yayına geçene kadar neden sürüdürülmediğini bir türlü çözemedik.

Resmi ürün diye basit bir çakmağın reklamı yapılıyor satış sitesinde fakat yeni çıkan ürünlerin hiçbiri yok!

Umarım bütün bu gecikmeleri telafi edecek çözümler üretiyorlardır.

Yorum

• 2 formada da avea reklamı olmasına ragmen neden acaba nike olanın bordo yapıstırması koymuslar neyse şimdi daha olmayacak Allahtan inşallah bi işgüzarlık edip tt yazısının altınada bordo bişey koymazlar
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Yeni arma sanki daha büyük.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• nike ile anlaşma ne zamana kadar?bittiğinde tavsiyem puma ve ya kappa'dır.hatta özellikle kappadır.bütün ürünleri göze hoş geliyor.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X