türk telekom yazı böyle olcaksa rezillik diyorum başka da bişii demiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadslar herzaman dıyorum adıdas formada bır numara adamlar yapıyor bunu kımse ınkar edemez modellerıde renklerıde cok guzel....ADİDAS gerisi yalan ben en son 95/96 sezonundakı formalardan sonra guzel bı forma gormedım renk gormedım
Yorum
-
Gs formasında adidas ambleminin yukarda olması hakikaten kötü nike önceki sezonlarda yaptığında pek sırıtmıyordu çünkü amblemi daha sade.. Bu arada TS ve GS formalarındaki Türk Telekom reklam fontu sezon içinde de böyle mi olacak?Söylenmişse de kaçırmışımdır..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen İnterin giydiği haçlı formaya inat bizde böyle giyecez
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal Ediyorum Hayal Ediyorum Bir Dikiş Makinası Bir İplik Birde Arma Hayal Ediyorum.
Bunu Yönetimede Söylüyorum Beni Duyuyorlar mı acaba Onlarda Hayal Edebiliyorlar mı?
inşallah yanlış izlenim alıyorumdur,eğer doğruysa yazıklar olsun valla...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
yahu bizden birileride bi başlık atsın anlaşılan dürtmeden olmıyacak bu iş açın bi başlık bee yeni formamızı biz seçiyoruz diye bari biz başlatalımgiden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Yorum
-
İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadaşlar şu tişörtler ne kadar mutlaka almak istiyorum
Yakalı olanlar 34.90 tl diğerleri 24.90 tl.
Burada bir arkadaş paylaşmıştı bu bilgiyi.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://fanatik.ekolay.net/fanatik/FE...4_136792_5.htm
İntihar edicem. Fenerbahçe 48 forma sunmuş taraftarına formayı siz seçin diyor.!!!!
gerçekten isyan etmemek elde değil
bize özgü tasarımın o kadar zor olduğuna inanmıştım ki anlatamam
şimdi adamların 48 tane kendine has forma seçeneği sunmasını görünce deli oldum
bırak bize özgü formayı,
katoloğundaki tek ele alınacak gövde bordo kollar mavi ve üzerinde ince şeritler olan forma var onu bile yollamadıktan sonra diyecek bişi yok...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://fanatik.ekolay.net/fanatik/FE...4_136792_5.htm
İntihar edicem. Fenerbahçe 48 forma sunmuş taraftarına formayı siz seçin diyor.!!!!
Hatta ordaki bazi tasarimlar Nike formalari uzerine yapilmis. Gayet amator bir calisma.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum