Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde arma konusunda bir şey söylemek istiyorum. mesela AFS abi çok demiştir formalar için alın elinizde bakın diye (buna katılmıyorum. çünkü resimde neyse belli oluyor forma. en azından ben anlıyorum) ancak arma için gözünüzle yakından gömeden karar vermeyin. çünkü makinenin çekim açısına göre o arma değişebiliyo. bazı yerleri şişebiliyo. bazı yerleri inceleşebiliyo. inanmıyosanız alın elinize bir forma armasının bir kaç türlü çekin ne demek istediğimi anlayacaksınız. ama sonuç olarak arma gene yapışkan. bi halt olmaz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tişörtün hayırlı olsun arkadaşım. Ama en fazla 5 giyim (yada 2 yıkama) sonra renginde bir değişim olursa hiç şaşma. Ben bile bile bize her yer Trabzon tişörtünü aldım(siyahını). hatta adamada dedim "bak dedim solarsa geri getiriirim" getir bakarız dedi. sonra da dedi ki bir yaz giynecen dedi ne olacak dedi. dedim ki bir yaz giyinsem yeter zaten. ama şimdiki hali, 2 giymeden sonra (daha yıkanmadı) turuncuya çalar bir hal aldı ..neyse ben zaten tsclubdan aldığım tüm ürünlerde( kapri hariç. kapri tsclubun yaptığı en iyi işti) aynı sorunu yaşadım. sonuç olarak para Trabzonspora gidiyor diyip teselli ediyorum kendimi ..demem o ki sende başla..
      Öncelikle Teşekkür ederim.

Siyah tutkunu biri olarak şunu çok iyi biliyorum ki siyah veya koyu tonlu elbiseler diğerlerine oranla çok çabuk renk atıyor.En kaliteli siyah t-shirtide alsan bi zaman sonra rengi açacak.İyiyle kötü arasındaki tek fark zaman.

T-shirt sezonluktur.O yüzden çok önemli değil.Zaten 25 liralık t-shirtten fazla bi beklentrim yoktu bir kaç kez giyiyim yeter.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelikle Teşekkür ederim.

Siyah tutkunu biri olarak şunu çok iyi biliyorum ki siyah veya koyu tonlu elbiseler diğerlerine oranla çok çabuk renk atıyor.En kaliteli siyah t-shirtide alsan bi zaman sonra rengi açacak.İyiyle kötü arasındaki tek fark zaman.

T-shirt sezonluktur.O yüzden çok önemli değil.Zaten 25 liralık t-shirtten fazla bi beklentrim yoktu bir kaç kez giyiyim yeter.
        bende aynı bu düşünceleri paylaşıyorum işte

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesaj şu; gerçeklere önce hayal ederek ulaşabilirsiniz. Taraftar porejesinde yer alan tişört tasarımları ( o görüntüdekilerin hepsi mavi, siyah, bordo ve beyaz ) önce hayaldi, beğenildi ve gerçek oldu.

İyi ve güzel şeyler için çok çalışmak ve ısrarlı olmak lazım.

Mesaj alınmıştır.

Teşekkürler.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hayal Ediyorum Hayal Ediyorum Bir Dikiş Makinası Bir İplik Birde Arma Hayal Ediyorum.

Bunu Yönetimede Söylüyorum Beni Duyuyorlar mı acaba Onlarda Hayal Edebiliyorlar mı?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• (Gökhan zan gs anlasti) FORMADAKI TÜRK TELEKOMA DIKKAT

Yorum

• [QUOTE=a f s;2382670]Hayaller:

Gerçekler:

Bir daha soracam, su Bayanin üstündekini Erkekler kulanabilirlermi? Yahu cok begendim. Türkiyeden siparis verecemde.

Yorum

• Tişörtlerin doğru beden verdikten sonra gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Türk Telekom logosunu Galatasaray'ın da bizim gibi uygulayacağını, karar vermek için acele edenlerin olduğunu, bu uygulamanın sade ve güzel olduğunu söylemiştim.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şu tuttukları ts formasına bakın birde gs formasına bakın allah aşkına zaten darlanmışım şu fotoları görunce sınırım 1500 katına çıkıyor yeter ulan yeter beeee sabır sabır da bi yere kadar dünyada kaç tane nike var bir tane ise bizim formalar neden bu kadar dandirik bizi 3. 5. plana atıyor olabilirler ancak bir barca forması kadar para veriyorsak aynı kalitede olmak zorunda.. dandiriksede ucuz olmak zorunda hem 5. plana at hemde dunya devıne uyguladıgın fıyat polıtıkasını uygula nasıl bir anlayışş.. ahh adidas ahhh ölüsü para eder !!!!!!
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Adidas amblemini yukarıda yapmaları kötü olmuş bence .
                      Bizim formanın reklamı geçen seneye göre düzeldi . Bizim forma çok daha güzel .

Yorum

• Adidas bjk Forma örnekleri vermis.

Yorum

• Hala sanki yeni formalarımızı görmüş değiliz, sabır yahu.

Merak etmeyin erkekler için de aynı modeli yaptım. Tamam gövdesi mavi kolları bordo olanı da yaptım. Bakarsınız sonbahar kolleksiyonumuz içinde yerini alır.

Bordo mavi güzellikler varken kendini kahredenleri anlamak zor.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• offf alı fuat abı bu super
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu tuttukları ts formasına bakın birde gs formasına bakın allah aşkına zaten darlanmışım şu fotoları görunce sınırım 1500 katına çıkıyor yeter ulan yeter beeee sabır sabır da bi yere kadar dünyada kaç tane nike var bir tane ise bizim formalar neden bu kadar dandirik bizi 3. 5. plana atıyor olabilirler ancak bir barca forması kadar para veriyorsak aynı kalitede olmak zorunda.. dandiriksede ucuz olmak zorunda hem 5. plana at hemde dunya devıne uyguladıgın fıyat polıtıkasını uygula nasıl bir anlayışş.. ahh adidas ahhh ölüsü para eder !!!!!!
                              barça forması 120 tl den başlıyor. barçanın bu sene giyeceğim tek renk forma ile bizim mavi forma arasındaki tek fark tanıtım ve etiket fiyatı ayrıca
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ali Fuat abi önce hayal etmemizde bize çok büyük yardımcı oluyorsun.

İnşallah sonrasında da gerçekleşecek.

Gerçekten teşekkürler.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X