Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne kadar nike bizi kızdırsa da bize nike ve kappa dan başkası yakışmıyor...
    bana nedense adidas ''kaba'' gibi geliyor.
    nike da biraz daha incelik,kibarlık var...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunların yanında ne başarımızı gördün de özel forma istiyorsun ?
      Man. utd : geçen yıl şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.
      Barcelona : geçen yıl La Liga'da sampiyonlugu kılpayi kacirdi,sampiyonlar liginde Man. Utd ile yarı final oynadı.
      Arsenal,Dortmund,PSG,Valencia ortada.
      arkadaslar biraz gözlerimizi açalım.
      avrupa'da sportif başarı elde etmeden,tam olarak kurumsallaşmadan,bize özel formalar nasıl gelecek ? biraz sabır edin.
      önce başarı gelsin,gerisi çorap söküğü gibi gelir.
      Dortmund ve PSG bu gecen son 10 sende negibi bir basarisi var allah askina, bakma bu 2 sendeir yukariyi sorluyorlar yoksa iki takimda orta ve alt siradalar kendi liglerinde bende diyorum zaten seneyi bekleyin diye, ama bizim bu takimlardan hic bir eksimiz yok bide unutmaki Nike bize sponsor oldu biz onlara degil.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dortmund ve PSG bu gecen son 10 sende negibi bir basarisi var allah askina, bakma bu 2 sendeir yukariyi sorluyorlar yoksa iki takimda orta ve alt siradalar kendi liglerinde bende diyorum zaten seneyi bekleyin diye, ama bizim bu takimlardan hic bir eksimiz yok bide unutmaki Nike bize sponsor oldu biz onlara degil.
        daha öncede muhabbeti geçmişti özel ürünler için illa başarı şart değildir

uzun yıllar aynı markayla çalışmak da yeterlidir de demiştik

adı geçtiği için söylüyorum PSG nin dikkat çeker bir başarısı yok fakat 10 seneden fazladır nike kullanıyorlar

aynı markayla birsüre çalışırsak bize de özel ürün çıkartırlar
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha öncede muhabbeti geçmişti özel ürünler için illa başarı şart değildir

uzun yıllar aynı markayla çalışmak da yeterlidir de demiştik

adı geçtiği için söylüyorum PSG nin dikkat çeker bir başarısı yok fakat 10 seneden fazladır nike kullanıyorlar

aynı markayla birsüre çalışırsak bize de özel ürün çıkartırlar
          yani bende onu anlatmak istiyorum, seneyi bekliyelim en iyisi sonra elestiri yapalim

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asiri basit ve igrenc formalar. Eminimki onumuzdeki sezon formalarimiz bundan bin kat daha iyi olacaktir. Zaten onumuzdeki sezon Adidas'in formalarinin cogu kotu olacak gibi gozukuyor.

Yorum

• - Gayet güzelmiş bu formalar kardeşim.
              - Giyelim o zaman

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Behzat Uygur'un saçları bembeyaz olmuş be

Yorum

• en sağdaki de oyuncu değilmiydi ??

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Behzat Uygur'un saçları bembeyaz olmuş be
                    Tam da aklımdan geçeni yazmışsın
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...gelecek sezon formalarımızın bunlardan kat kat güzel olacağından eminim.

İnşallah abi, öyle umuyoruz bizde..
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• seneye herşey çok güzel olacak inşallah nike ile birlikte

Yorum

• Parçalı formayı yaparken neden Trabzon´a özgü diyorsun ben onu anlamıyorum .

Mainz 05(Alman 2.lig takımı)´in forması bizimkinin aynısı renkler kırmızı beyaz .

Yorum

• bn hasretle nike tan çubuklu formaları bekliorum

Yorum

• Bu iki modelimizin Nike'ın kataloğunda bulunduğu sayfada 01 Nisan 2007 - 19 Mart 2009 tarih olarak belirtilmiş.

Gövdesi bordo kolları mavi formamızın tasarımının Arsenal'in forması baz alınarak yapıldığı belirtiliyor.

Şimdi kullandığımız parçalı formanın bulunduğu sayfadaki tarih ise 01 Nisan 2008 - 19 Mart 2010 olarak geçiyor katalogda.

Ankaraspor, Antalya, Eskişehirspor bu modelleri katalogda belirtilen standart renklerden seçerken bizim parçalı formamız -dünyada bizim renklerimizi kullanan başka bir takım olmadığı için- bizim için özel olarak üretilmiş. Bize özelden kasıt bu olsa gerek, yoksa Nike'ın standart parçalı forması bu.

Nisandan sonra 2009 / 2010 sezonu modelleri görücüye çıkmaya başlar diye tahmin ediyorum. Gerçi dünyada takımlardan bazıları yeni sezon formalarından bir kısmını duyurmaya başladılar bile.

Bakalım Nike 2009 / 2010 sezonu için nasıl kreasyonlar hazırlamış ve bizim renklerimizde bize özel formalar nasıl olacak.

Burada da formalarda kullanılan kumaş teknolojisi anlatılıyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 13:34.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Parçalı formayı yaparken neden Trabzon´a özgü diyorsun ben onu anlamıyorum .

Mainz 05(Alman 2.lig takımı)´in forması bizimkinin aynısı renkler kırmızı beyaz .
                                Niyemi bize özel, Nike Firmasini bu renk tonu satilmiyorda ondan, sen istersen ankarasporun eskisehirin veya mainzin formasini sade alabilirsin heryerde ne logosuz ne reklamsiz affs abide göstermis katalaogu burda, bizim paracli forma yok orda yani onu Nike bize özel yapdi sen o formayi hic biryerde bulamazsin veya alamazsin logosuz ve reklamsiz halini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X