Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu formanın bordo-mavi çubuklusu bence çok hoş olurdu

ama özel ürün olduğu için modeli başka takımlarda kullanacaklarını sanmıyorum
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu iki modelimizin nike'ın kataloğunda bulunduğu sayfada 01 nisan 2007 - 19 mart 2009 tarih olarak belirtilmiş.

Gövdesi bordo kolları mavi formamızın tasarımının arsenal'in forması baz alınarak yapıldığı belirtiliyor.

Şimdi kullandığımız parçalı formanın bulunduğu sayfadaki tarih ise 01 nisan 2008 - 19 mart 2010 olarak geçiyor katalogda.

Ankaraspor, antalya, eskişehirspor bu modelleri katalogda belirtilen standart renklerden seçerken bizim parçalı formamız -dünyada bizim renklerimizi kullanan başka bir takım olmadığı için- bizim için özel olarak üretilmiş. Bize özelden kasıt bu olsa gerek, yoksa nike'ın standart parçalı forması bu.

Nisandan sonra 2009 / 2010 sezonu modelleri görücüye çıkmaya başlar diye tahmin ediyorum. Gerçi dünyada takımlardan bazıları yeni sezon formalarından bir kısmını duyurmaya başladılar bile.

Bakalım nike 2009 / 2010 sezonu için nasıl kreasyonlar hazırlamış ve bizim renklerimizde bize özel formalar nasıl olacak.

Burada da formalarda kullanılan kumaş teknolojisi anlatılıyor.

bunlar eskİ katalogdan
      bende yenİsİ var!!!
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• yeni yil icin forma calismalarim basladi

En son onur-61 tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 21:44.

Yorum

• Yorum

• resimler gözükmüyor

ikincisi gözükdü şimdi

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renkler güzel fakat af edersin su v kilot gibi durmus ne bilim. yanlis anlama onur. ama üst tarafini gercekten COK begendim. bu formayi sirf mavi yapabilrmisin. aynisini. veya bordoyu farkli kullansandan olur.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                renkler güzel fakat af edersin su v kilot gibi durmus ne bilim. yanlis anlama onur. ama üst tarafini gercekten COK begendim. bu formayi sirf mavi yapabilrmisin. aynisini. veya bordoyu farkli kullansandan olur.

kilotlan ne alakasi varki
                anlamadim gitti

Yorum

• Yorum

• çubuklu çok güzel olmuş

Eline sağlık

Yorum

kilotlan ne alakasi varki
                      anlamadim gitti
                      vallah bende ne alaka oldugunu anlamadim

Yorum

bu kilota da benzemiyor saka bir yana gercekten 10 numara olmus.

Yorum

• onur formalar gercekden güzel olmus eline saglik yani, devamini bekliyoruz bence iki formada güzel

Yorum

• Onur formalarda neden bayrağımız yok ? Madem gelecek sezon çalışmaları bayraklı olmasında fayda var
                            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur formalarda neden bayrağımız yok ? Madem gelecek sezon çalışmaları bayraklı olmasında fayda var
                              erken öten horozun kafasi erken ucarmis

bilmem abi hic aklima gelmedi

Yorum

• nike bizede böyle forma yapabilir sizce nasil olur seneye böyle bir forma giysek kaleci formasi güzel durur bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X