Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• düz bordo forma altına beyaz şort!!! kesinlikle çok güzel duruyor..
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Antalya maçındaki kombinasyonda ısrar edilmeli.

Ayrıca Karadenizspor formasını ben beğenmedim valla.

Yorum

• Yeni ürünler çıktıkça heyecanlanıyorum.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok güzel olmuş ellerine sağlık

Yorum

çok süper olmuş
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• karadeniz forması cok daha güzel ya renklerde tam uymuş koyu bordo açık mavi çok güzel..

yeni formalar çıksın turuncu hariç hepsinden alırım
              En son 61SOYTÜRK61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 02:45.

Yorum

• Nike'in yeni sezon icin tasarimlari daha yayinlanmadigi icin bu sezon kullanilan modelleri kullanmak zorunda kaldim.

Yorumlarin icin tesekkurler. Umarim begenirsiniz.
                En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 04:34.

Yorum

• dün akşam kanal a da Mainz-Schalke maçı vardı naklen
                  Mainz'in forma bizim parçalının aynısı veya bizim ki onun aynısı diyelim(BULUP EKLEYEBİLECEK ARKADAŞLAR VARSA İKRAMA GEÇER)
                  Nike nin bu standart forma üretip renklerini değiştirerek dünyanın değişik coğrafyalarına iş yapmış edasıyla forma yollamasına deli oluyorum.
                  bize özgü tasarım oldu oldu,olmadı fururum
                  bu konuda hassasum
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Iyide Kursat cogu marka ayni seyi yapiyor. 2009-2010 sezonu icin Chelsea ve Bayern Munich formalarinin benzerligine bir bak istersen, bu basligin arka sayfalarinda var o formalar.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Iyide Kursat cogu marka ayni seyi yapiyor. 2009-2010 sezonu icin Chelsea ve Bayern Munich formalarinin benzerligine bir bak istersen, bu basligin arka sayfalarinda var o formalar.
                      yav abi bire bir aynı olunca canım çok sıkılıyor
                      belki siz haklısınız ama çokmu zor a f s abinin formaları gibi bize has bir forma yapmak onu merak ediyorum
                      sonra yakalar 300 derecede yıkanmış gibi sünüyor bunudamı düşenemiyorlar koskoca Nike oda ayrı konu
                      neyse hayırlı sabahlar hayırlı işler deyim ben hem sana hem tüm renktaşlara
                      sanki gözümüze çöp battı sabah sabah
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Her firmanin bir maliyet yonetimi vardir. Genelde maliyetleri kontrol altinda tutmak icin mumkun oldugunca standardizasyona giderler, her takima katalog disi formalarin yapildigini dusunsene o zaman sirket nasil karini maksimize etsin.

Burada is bizim yoneticilere dusuyor, nike yetkilileri ile gorusup katalogdan bize en uygun formu secmek onlarin gorevi.

Yorum

• a f s abinin yaptiklarida orijinal degil, nike'in modellerinin bizim renklere uydurulmasi. Ne Nike ne Adidas dunyanin hic bir kulubune ozel forma yapmiyor bunu bilin.
                          En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 09:11.

Yorum

• @-KÜRŞAT-

Örnek vermek için çok uzaklara gitmeye gerek yok.

Ankaraspor'un forma modeliyle de aynı.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

a f s abinin yaptiklarida orijinal degil, nike'in modellerinin bizim renklere uydurulmasi. Ne Nike ne Adidas dunyanin hic bir kulubune ozel forma yapmiyor bunu bilin.
                              gs nin bu seneki formaları illaki başka bi takımda vardır ama bizimki kadar tıpa tıpını görmedim farklı duruyor
                              febe nin zemin beyaz üstte yatay sarı lacivert şeritli formasınıda başka yerde görmedim
                              kargaların formalarıda kendine özgü gibi geliyor

hayırlısı diyelim yuvarlayalım en iyisi
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

tt net reklami biraz fazla büyük olmus bence gerisi süper

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X