// Import the functions you need from the SDKs you need import { initializeApp } from "firebase/app"; import { getAnalytics } from "firebase/analytics"; // TODO: Add SDKs for Firebase products that you want to use // https://firebase.google.com/docs/web/setup#available-libraries // Your web app's Firebase configuration // For Firebase JS SDK v7.20.0 and later, measurementId is optional const firebaseConfig = { apiKey: "AIzaSyA-bM5pD9wotNXx8YrKIXcrARTBBsvMHZw", authDomain: "bordomavinet-10517.firebaseapp.com", projectId: "bordomavinet-10517", storageBucket: "bordomavinet-10517.firebasestorage.app", messagingSenderId: "442266976139", appId: "1:442266976139:web:ca8271f96fc3407046798e", measurementId: "G-8R7X8H9XN5" }; // Initialize Firebase const app = initializeApp(firebaseConfig); const analytics = getAnalytics(app);

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üretmedi mi?emin misin?Bir daha bak bence formalara
    Tamam haklısın üretmiş olabilir ama Barcelona kim Trabzonspor kim? Ben özel forma istemiyorum yeter ki güzel hoş bir forma olsun bana yeter.

Yorum

• hamsılı formayı cok merak edıyorum

Yorum

• Bunlarda benden olsun:

3. Forma (Gri olacagini biliyoruz)

Cubuklu Forma

.

Yorum

• Kemal çubuklu çok güzel görünüyor.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Gri formanın kollarıda gri olsaymış daha iyi olurmuş..

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunlarda benden olsun:

3. Forma (Gri olacagini biliyoruz)

Cubuklu Forma

yaptığın formaya kurban olurum...ellerine sağlık...
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kulübe isteklerimizi iletebileceğimiz bir başlık zaten mevcut. Forma ile ilgili isteklerimizi o başlıkta toplayabiliriz.

Çubuklu formalarımızın yakaları v gibi olacak. Gri formalarımız da 2009 sonunda çıkacak.

Bu akşamki maçta millilerimizin forma renklerinin biraz daha canlı kırmızı olabileceğini tahmin ediyorum bekleyelim görelim.

Tüm sadeliği ile İngiltere forması ve kaleci kazağı.

Şort kesimleri ne kadar güzel. Beckham da benim gibi uzun kollu forma hastası.

Detayları görüyor musunuz?

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.04.2009, 10:12.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• forma gerçekten çok hoş duruyor darısı başımıza
                  Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forma gerçekten çok hoş duruyor darısı başımıza
                    beckham de her forma hos durur
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• gerçekten şu ingiltere formasını beğenenleri anlamıyorum daha çok bizim bordo-mavi(asıl forma) bence kat kat daha iyi(görüntü olarak)
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• formanin kesimleri iyi, bunu anlatmak istiyorlar sanirim

Yorum

• artık formalar sade daha hoş ayrıca kumaş futbolcuyu rahatsız etmicek ve kesimleri muhteşem olmalı. bizde vücuda oturan ve sade formalar istiyoruz ayrıca =)

Yorum

• ingilterenin forması nostaljik olmuş ve de modern çizgilerle farklı bir hava kazanmış...beyaz olunca güzel durur ama aynı model farklı bir renkte aynı güzellikte olmayabilir...

bu yüzden bizim renklerimize uygun forma modeli seçilmesi gerekiyor...

Yorum

• Ingiltere formasi güzel degil...böyle forma olmaz...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bugün 1 Nisan, Ts club nisan ayı içerisinde geçeceği internetten taksitli satış sistemine bugün geçseydi ne güzel olurdu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X