Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu iki modelimizin Nike'ın kataloğunda bulunduğu sayfada 01 Nisan 2007 - 19 Mart 2009 tarih olarak belirtilmiş.

Gövdesi bordo kolları mavi formamızın tasarımının Arsenal'in forması baz alınarak yapıldığı belirtiliyor.

Şimdi kullandığımız parçalı formanın bulunduğu sayfadaki tarih ise 01 Nisan 2008 - 19 Mart 2010 olarak geçiyor katalogda.

Ankaraspor, Antalya, Eskişehirspor bu modelleri katalogda belirtilen standart renklerden seçerken bizim parçalı formamız -dünyada bizim renklerimizi kullanan başka bir takım olmadığı için- bizim için özel olarak üretilmiş. Bize özelden kasıt bu olsa gerek, yoksa Nike'ın standart parçalı forması bu.

Nisandan sonra 2009 / 2010 sezonu modelleri görücüye çıkmaya başlar diye tahmin ediyorum. Gerçi dünyada takımlardan bazıları yeni sezon formalarından bir kısmını duyurmaya başladılar bile.

Bakalım Nike 2009 / 2010 sezonu için nasıl kreasyonlar hazırlamış ve bizim renklerimizde bize özel formalar nasıl olacak.

Burada da formalarda kullanılan kumaş teknolojisi anlatılıyor.

Abi bende yeni sezonun kataolgu var bile istersen gönderim sana

Yorum

• bendede nike in 2009-2010 futbol sezonu katalogu var bile.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalardaki avea yazısı parçalı formalarda olduğu gibi bordo zeminli yapılmış. Bordo zemine bordo baskıya ne gerek varsa.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Demek ki sene başındaki 'avea' yapıştırmasından kalmamış.

Nike bize yeni formalar gönderince, mecburen yeni yapıştırmayı kullandık.

Eskisi olsaydı, parçalı forma da daha iyi görünürdü.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bende yeni sezonun kataolgu var bile istersen gönderim sana
              Metin bana gönderebilirmisin acaba... ?
              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Metin bana gönderebilirmisin acaba... ?
                epostani ver yollayim sana
                özelden yolla bana

Yorum

• Ali Fuat abiye bir süprizde benden olsun şeytanda dürtmedi değil , çok güzel gözüküyordu .

En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 00:01.
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Kulüp Ali Fuat abinin projesini resmi siteden yayınlararak Korsancıların ekmeğine yağ sürdü.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arka tarafından çekmek aklıma gelmedi fakat arkadaki yazı örnekte gösterilen yazı fontunun aynısıydı.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arka tarafından çekmek aklıma gelmedi fakat arkadaki yazı örnekte gösterilen yazı fontunun aynısıydı.
                        Bu korsancıları kulübe ihbar etmek gerekir.
                        Kulübe bir e-postayla gönder bu çakmacıları.
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Onlarca Fotoğraf ve Adres Bildirdik kulübe ne oldu hiçbirinden bir sonuç çıkmadı.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat abiye bir süprizde benden olsun şeytanda dürtmedi değil , çok güzel gözüküyordu .

Neresi bura acaba ? Resmen yuhh diyorum yani..

Yorum

• Bolu'da bir yer , bu tarz ürünler satıyorlar genelde. Fakat ben kulübün bu konuda birşey yapabileceğini sanmıyorum . Bir tek logonun kullanılması kulübümüzü bağlayan konu . Diğer unsurlar konusunda klubün birşey yapabileceğine ihtimal vermiyorum .

Kulübümüz bu tarz ürünleri hayata geçirme konusunda ne kadar gecikirse bu tarz olaylarla sıklıkla karşılacağız . Ve olan bu işler için emek harcayan insanların emeğine olacak .

Yorum

• Manchester United 100 önceki formalarını yeniden yaptırıyor. Daha önceki sayfalarda V li formaları ile ilgili haber ve fotoğrafları paylaşmıştım.

Bunlar da Spartak Moskoja takımının yeni sezon formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X