Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu bordo font olmasa avea yazısının altında , bu kadar puan kaybetmezdi forma .

O font dışında benim hoşuma gitti zaten şöyle uzaktan görünüş olarak .

Yorum

• şu avea yazısına çare bulurlarsa güzel olcak formayı çok bozuyor o olmazsa güzel görünür...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• bizim klubun nasıl bir tanıtım ekibi var
        ne eğitim almış bunlar
        formadan yana pek bir derdim yok ama,
        takımda okadar göze hoş gelen oyuncu varken elimizde yattara gibi ve özellikle colman gibi bir cevher varken neden hüseyin de tanıtılıyor bu forma?

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim klubun nasıl bir tanıtım ekibi var
          ne eğitim almış bunlar
          formadan yana pek bir derdim yok ama,
          takımda okadar göze hoş gelen oyuncu varken elimizde yattara gibi ve özellikle colman gibi bir cevher varken neden hüseyin de tanıtılıyor bu forma?
          Göze hoş gelen futbolcular derken...

Bi dahakine bu işin eğitimini almış mankenler getirtilir forma tanıtmaya . Çubuklu formaları Kıvanç Tatlıtuğ tanıtır...

Formaya mı bakıyoruz yoksa içindekine mi ?
          En son Mustafa Ağaoğlu tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 18:20.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trabzonspor un şanlı mazisi var muhabbeti yapmak duygusallıktır
            gerçekleri görün
            trabzonspor şampiyonlar ligine katılamamış bir takım
            bilmem kaç senedir avrupa macerası elemelerden öte geçememiş bir takım
            ligde son 10-15 senede türkiye kupasından başka başarısı bulunmayan bir takım bunlara cevap verin laf kalabalığı yapmayın
            b_m_61 sözlerim sadece sana değil nike dan şikayetçi olan herkese

Ben Trabzonspor'un geçmişteki hangi başarısından bahsettim ? Yazdıklarımı anlamamışsın.Ya da dediklerimi saptırarak kendi istediğin yere çalışıyosun.Benim son çıkan forma hakkında söylediğim şey şu, 5 formamızın 4'ünden güzel ama diğer hepsi gibi sıradan.Ayrıca senin mantığına göre Nike başarıya endeksli forma yapıyorsa arka sayfalarda Malezya formalarına bir göz at, ondan sonra bana Malezya'nın neden bizden çok hakettiğini açıkla.
            En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 18:44.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haha..

Nasıl pumayı karıştırma..Eleştiri çift taraflı olurKarşılaştırılır illaki biri diğeriyle..Anladın?
              burda karsilastirmak gibi bir olay yok
              nikedan en iyisini dilemek
              yorumlari oku ve cevaplarini ver

hem pumalan nike karisilastirirsan
              nike ilk sezonda bile 10 basar
              pumanin formalari alisveris poseti gibidi
              nikein drifit kumasinin tirnaki bile olamaz

Yorum

• parçalı yakalı forma değil adam gibi bize özel çubuklu bordo-mavi forma istiyorum naykiden..
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• nike bize ozenmiyor gibime geliyor
                  salla parti yapıyor sanki formaları insallah seneye boyle olmaz
                  bide en azından bi formayı taraftara sorsunlar anket yapsınlar ayıp ya valla
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Formalarımızın bi düzene gireceği zamanı bekliyorum.

Fakat bu sabır işi arkadaşlar.Zamanla istediğimiz formaları elde ederiz.
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Resmi sitemizdeki genel yanlış uygulamalardan biri daha bu haberde karşımıza çıktı. Diğer fotoğraflar deniyor ve sadece bir fotoğraf var.

İnsan farklı açılardan fotoğraflar koyar. Herkesin merak ettiği arkasını ve detaylarını gösterir. Kumaş kalitesinden, bize nasıl özel üretildiğinden bahseder biraz. Üstelik bu yapmaları gerekenleri, haftalar önce, dünyadaki örnekleri ile defalarca paylaştım yönetimle. Yapamadılarsa, eksik kaldıysa ben ne yapayım?

Model olarak Hüseyin dışında o formayı daha düzgün taşıyacak futbolcular kullanılabilirdi ( Hüseyin çok uzun boylu ). Üstelik çekim yapılırken, bir fotoğrafı o kadar deforme etmeye de gerek yoktu. Aynı forma farklı şort ve çorap kombinasyonları farklı futbolcularda gösterilebilirdi. Ayakkabılar niye krampon değil, hani çorabın içindeki dizlikler?

Burada paylaşılan dünyadaki örnekler, profesyonel ajanslardan çıkmış profesyonel işler. Fotoğraf çekimi, ışığı, makyajı, stilisti, grafik tasarımcısı, mekan seçimi, konsept gibi bir çok detay içeren geriş uzman bir ekip şi. Bizde bunların hiçbir karşılığı olmadığı için, sonucun böyle olması normal. Şaşırmamak lazım.

Aynı formayı 'hayrına yapar mısın?' diye bana verselerdi, hepinizin bayılacağı süper çekimler ve sunumlar yapabilirdim. Ajans alt yapım, aldığım eğitim, Allah vergisi yeteneklerim, ekibim, çalıştığım işinin uzmanı profesyoneller bu tür işleri yapabilecek kapasitede olduğu için bu kadar rahat konuşuyorum.

Karton kutuların üzerinde çekilen fotoğraflardan bugüne geldik. Öncelikli olarak olaya doğru zihni yaklaşımlar gerekiyor.

Belki de bozulduğumuz şey, - göz göre göre - eldeki şartlara, imkanlara rağmen daha doğru ve güzel işler yapılabilir beklentimiz.

Biz taraftar olarak istediğimiz kadar söyleyelim, konuşalım, bu işi asıl uygulaması gerekenlerin işlerini doğru yapması önemli. Yoksa bizim yaptığımız havanda su dövmek gibi bir anda anlamsızlaşabilir.

Formalarımız gayet güzel, bu güzelliği ifade edebilecek daha doğru ve güzel sunum ve duyuru yapılabilirdi. Daha öncede örnek olarak vermiştim; aynı malzemeden biri gayet lezzetli yemekler yapabilirken, başka biri çok kötü

Bence seneye bu kampanya ve duyuru işini profesyonellere veya 'ürün tedarikcimiz' Nike'a bıraksınlar.

Profesyonel yaklaşımlar, profesyonel sonuçlar bekliyoruz, fakat bunu başarabilecek insanlarımız var mı? Bu sorunun cevabını veremiyorum.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 23.01.2009, 19:01.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• biz neden reklamlarda hüseyini kullanıyoruz koskoca takımda başka adammı kalmadı bide şu spor ayakkabı işine çare lazım.......
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Hüseyinin iyi bir model seçimi olmadığı konusunda hemfikiriz. Hüseyin uzun boylu, hafif kambur ve çelimsiz vücut yapısıyla tanıtım için uygun özellilere sahip değil.(yanlış anlaşılmasın, sadece vücut yapısıyla bu işe uygun olmadığını söylüyorum).

Bence Colman, Song gibi isimler tercih edilebilirdi. Ayrıca, -tahminimce- çekim yaptırdıkları alanında uzman fotoğraf ekibiyle (!) bu iş yürümüyor.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat Abi, benim formayı beğenmeme sebebim tasarımı değil, kumaşı 1. sınıf değil, o yüzden beğenmedim..

Selami kumaşın 1. kalite olmadığına nasıl kanaat getirdin ?

Bu yeni parçalı formada kullanılan kumaşlar Nike dri fit teknolojisi ile elde edilen kumaşlar değil mi? Neye dayanarak kalite sınıflandırması yaptığını merak ettim.
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Göze hoş gelen futbolcular derken...

Bi dahakine bu işin eğitimini almış mankenler getirtilir forma tanıtmaya . Çubuklu formaları Kıvanç Tatlıtuğ tanıtır...

Formaya mı bakıyoruz yoksa içindekine mi ?
                              tamam kabul ediyorum,
                              çok fazla klavye üzerinde etkinliğim yok...
                              ama söylediklerim de bu kadar çarpıtılabilirdi...(en azından çarpıttığını yani bilerek yanlış anladığını umuyorum ki;diğer ihtimal hiç de azımsanacak gibi değil)
                              ozaman o kadar yük altına girmeye de gerek yok anlaşalım sportaçla taraftar ucuz ucuz giyinsin...
                              neden çünkü önemli olan formanın içindeki...
                              afs hocamın koyduğu iki resim herşeyi açıklıyor zaten
                              saatlerce konuşsak boşuna

Yorum

• Ya şu çubukLu formaLarda çıksa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X