Belki zemin rengi formanın rengine uyumlu olsa bordo ise bordo ile mavi ise mavi ile ve yapışstırma olmasa o zaman göze hoş gelebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel forma son bilmem kaç senede şu kadar kupa alırsan yapılır diye bir kural mı var.Özel formayı satış potansiyeline göre yaparsın eğer kulübün taraftarının formalara ilgisi yoğunsa özel forma yapılır yoksa son 2 senedir başarılı olan sivas'a özel forma yapılır mı yapılmaz.
desen ki arkadaş ben avrupa vizyonuna çıkıyorum markanın reklamını yapıyorum bunu katalog ürünüyle yapmak istemiyorum o zaman eyvallah özelin özelini yaptır
satış potansiyeli demişken zaten nike ın trabzonspor a sponsor olmasının sebebi taraftar potansiyelidir fakat bu potansiyel özel ürün ürettirecek kadar güçlümü orası muallak...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlatmaya çalıştığım da trabzonspor u sıradanlıktan çıkartan ne yakın tarihte ne gibi bir başarısı var da kendine has ürün istiyoruz
Ayrıca Trabzonspor'un medyada ne kadar çok görüntülendiğini de hesaba katalım.Bize 1 milyon € civarlarında para(en fazla) ödemişlerdir, inan yaptığımız reklamın değeri bu paradan az değil.Adamlar bize lütuf yapmıyor iş yapıyorlar.70 kusür milyonluk ülkede spor basınını domine eden 4 kulüpten biriyiz sonuçta.Bu konuyu daha fazla uzatmanın bi manası yok çünkü birşey değişmiyecek, kapatmakda fayda var.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNOT: Nike forma tanitiyoruz, futbol topu nike, AYAKKABILAR ADIDAS...
neyse..."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
bu forma isi de moralimi bozdu ama neyse. niye bir türlü bu ürün isini cözemiyoruz. ben bile cok daha güzel bir calisma yapardim. photoshop ile cillop gibi resimi yapardim. ayakabidan sortuna formasi mükkemmel olurdu. hüseyin kendimi yapdi bu cekimi acababana öyle geldi. hic calisma yok gibi...
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİllaki yakın tarihte bir başarı elde etmesi gerekmez.PSG takımının da yakın tarihte fazla başarısı yok, ama bize verdikleri formayı PSG takımına versinler de görelim.Daha önce verdiğim bir Malezya örneği de var.
Ayrıca Trabzonspor'un medyada ne kadar çok görüntülendiğini de hesaba katalım.Bize 1 milyon € civarlarında para(en fazla) ödemişlerdir, inan yaptığımız reklamın değeri bu paradan az değil.Adamlar bize lütuf yapmıyor iş yapıyorlar.70 kusür milyonluk ülkede spor basınını domine eden 4 kulüpten biriyiz sonuçta.Bu konuyu daha fazla uzatmanın bi manası yok çünkü birşey değişmiyecek, kapatmakda fayda var.
psg örneği verdin üşenmedim araştırdım psg 95-96 dan beri nike kullanıyor o kadar uzun süre bizde aynı markayı kullanalım hala sizi memnun edemezse sana söz nike genel merkezinin önünde kendimi ateşe vericem...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şu Serkan 'ın tanıtımı görünce , insan kendini gülme konusunda engelleyemiyor . Yahu bu nasıl bir tanıtımdır öyle ?
Yorum
-
Bu formaların sponsorlarının transferinde hiçbir sorun yok. Ülker logoları tam istediğimiz gibi
Bir forma fotoğrafı ancak bu kadar yamuk çekilebilir herhalde.
Resmi sitede diğer fotoğraflar deyip tek ve aynı fotoğrafı kullanmalarına sinir oluyorum.
Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlardan bugüne ancak gelebildik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum