Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki zemin rengi formanın rengine uyumlu olsa bordo ise bordo ile mavi ise mavi ile ve yapışstırma olmasa o zaman göze hoş gelebilir.

Yorum

• Sunumlarda Gelişme Var değil mi?
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bence şu gelinen noktaya şükretmek de lazım serkanın üstündeki formada nike-amblem hizası uzaklığı her bir detay korkunç.. seneye nike ın hiçbir mazereti olmayacak
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• hüseyin resimde ellerini acsa birazda yan dursa, ayni bakisla bomba resim olurdu...

tabi arka plan daha koyu olmasi gerekiyor...

NOT: Nike forma tanitiyoruz, futbol topu nike, AYAKKABILAR ADIDAS...

neyse...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özel forma son bilmem kaç senede şu kadar kupa alırsan yapılır diye bir kural mı var.Özel formayı satış potansiyeline göre yaparsın eğer kulübün taraftarının formalara ilgisi yoğunsa özel forma yapılır yoksa son 2 senedir başarılı olan sivas'a özel forma yapılır mı yapılmaz.
            katalog ürününü vermek varken durduk yere neden özel ürün yapsınlar
            desen ki arkadaş ben avrupa vizyonuna çıkıyorum markanın reklamını yapıyorum bunu katalog ürünüyle yapmak istemiyorum o zaman eyvallah özelin özelini yaptır
            satış potansiyeli demişken zaten nike ın trabzonspor a sponsor olmasının sebebi taraftar potansiyelidir fakat bu potansiyel özel ürün ürettirecek kadar güçlümü orası muallak
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• yeni ürünler cok güzel hele sweatshirtlar

Yorum

• Parcali Forma icin begenmeyenlere söyliyecegim tek sey...

Blumus´da Bunuyorsunuz Arkadaslar.. .Cillop gibi forma iste yaw ... hele Hüseyine Cok Yakismis...
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Yeni ürünler satış fiyatları mağazalarda ve internet sitesinde çok farklı galiba. Onun için imkanınız var ise mağazadan almaya çalışın.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim anlatmaya çalıştığım da trabzonspor u sıradanlıktan çıkartan ne yakın tarihte ne gibi bir başarısı var da kendine has ürün istiyoruz
                    İllaki yakın tarihte bir başarı elde etmesi gerekmez.PSG takımının da yakın tarihte fazla başarısı yok, ama bize verdikleri formayı PSG takımına versinler de görelim.Daha önce verdiğim bir Malezya örneği de var.
                    Ayrıca Trabzonspor'un medyada ne kadar çok görüntülendiğini de hesaba katalım.Bize 1 milyon € civarlarında para(en fazla) ödemişlerdir, inan yaptığımız reklamın değeri bu paradan az değil.Adamlar bize lütuf yapmıyor iş yapıyorlar.70 kusür milyonluk ülkede spor basınını domine eden 4 kulüpten biriyiz sonuçta.Bu konuyu daha fazla uzatmanın bi manası yok çünkü birşey değişmiyecek, kapatmakda fayda var.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      NOT: Nike forma tanitiyoruz, futbol topu nike, AYAKKABILAR ADIDAS...

neyse...
                      Nike'a mesaj veriliyor olmasın
                      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• bu forma isi de moralimi bozdu ama neyse. niye bir türlü bu ürün isini cözemiyoruz. ben bile cok daha güzel bir calisma yapardim. photoshop ile cillop gibi resimi yapardim. ayakabidan sortuna formasi mükkemmel olurdu. hüseyin kendimi yapdi bu cekimi acaba bana öyle geldi. hic calisma yok gibi...

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İllaki yakın tarihte bir başarı elde etmesi gerekmez.PSG takımının da yakın tarihte fazla başarısı yok, ama bize verdikleri formayı PSG takımına versinler de görelim.Daha önce verdiğim bir Malezya örneği de var.
                          Ayrıca Trabzonspor'un medyada ne kadar çok görüntülendiğini de hesaba katalım.Bize 1 milyon € civarlarında para(en fazla) ödemişlerdir, inan yaptığımız reklamın değeri bu paradan az değil.Adamlar bize lütuf yapmıyor iş yapıyorlar.70 kusür milyonluk ülkede spor basınını domine eden 4 kulüpten biriyiz sonuçta.Bu konuyu daha fazla uzatmanın bi manası yok çünkü birşey değişmiyecek, kapatmakda fayda var.
                          sadece başarı gerekiyor demedim, ilk yzımda ya başarılı olursun yada uzun süre aynı markayı kullanırsın dedm
                          psg örneği verdin üşenmedim araştırdım psg 95-96 dan beri nike kullanıyor o kadar uzun süre bizde aynı markayı kullanalım hala sizi memnun edemezse sana söz nike genel merkezinin önünde kendimi ateşe vericem
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yalnız şu Serkan 'ın tanıtımı görünce , insan kendini gülme konusunda engelleyemiyor . Yahu bu nasıl bir tanıtımdır öyle ?

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız şu Serkan 'ın tanıtımı görünce , insan kendini gülme konusunda engelleyemiyor . Yahu bu nasıl bir tanıtımdır öyle ?
                              bende ilk gödrügümde cidden güldüm. arkasi pembe kendisi altina yapmis bir cocuk gibi korkarak annesine bakar gibi duruyor. bugüpne kadar bu problemi cözemedigi icin utaniyorum. sanki cok zor bir firmaya bin tl ver kac kisi yapar.

Yorum

• Bu formaların sponsorlarının transferinde hiçbir sorun yok. Ülker logoları tam istediğimiz gibi

Bir forma fotoğrafı ancak bu kadar yamuk çekilebilir herhalde.

Resmi sitede diğer fotoğraflar deyip tek ve aynı fotoğrafı kullanmalarına sinir oluyorum.

Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlardan bugüne ancak gelebildik.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X