Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Krallar, çıplak krallar, kraldan çok kralcılar, çıplak da olsa kral olanlar, meydan okuyanlar, yalnızca yazdıklarını okuyanlar, anlamak için okuyanlar, yalnızca son sayfaları okuyanlar, baştan beri olayı takip edenler, kumaş kalitesinden anlayanlar, fotoğraftan forma tahlili yapanlar, ilgililer, ilgisiizler, bilgililer, öğrenmek isteyenler, es geçenler, Gerede'de ürünleri görenler, dokunup çekiştirenler, eski formalara yeni gözle bakanlar, merak edenler, çözmeye çalışanlar, artık bıkanlar, heyecanla bekleyenler, sataşanlar, alınanlar, alttan alanlar, kaale almayanlar, okuyanlar, yazanlar, anlayanlar, anlamayanlar, photoshop bilenler, bildiğini zannedenler, başlamak isteyenler, bulaşmayanlar, ben demiştim demek isteyenler, kendini göstermeye çalışanlar, tevazu gösterenler, büyükler, küçükler, önemsemeyenler, alınganlar, kırılganlar, mızmızlar, realistler, fiyatına bakanlar, para biriktirenler, kaliteden anlayanlar, kolleksiyon yapanlar, hayal kuranlar, dünyadan haberi olanalar, ayın safyada cevabı dururken aynı soruları soranlar, marka takıntıları olanlar, markaya takmayanlar, logonun hizasına takanlar, olaya bilimsel yaklaşanlar, kumaşına bakanlar, rengine takanlar, turuncuyu sevenler, turuncuyu sevmeyenler, çubuklu hastaları, uzun kollu forma severler, sabırsızlar, sabredenler, sabırla bu satıra kadar okuyup bu işin sonucu nereye varacak bakalım diye merak edenler, sinir olanlar, kahkaha atanlar, kapatıp başka başlığa gidenler, geri dönüp tekrar bakanlar, ilk defa görenler, hep bilenler, özel mesaj atanlar, çıkınca forma alacaklar, hayal kuranlar, illa almam diyenler, eleştirenler, beğenenler, beğenmeyenler, Adidascılar, Kappacılar, Nike severler, Trabzonsporlular ve sen! bu satırları okuyan, bizi buralara bağlayan asıl şeyin, Trabzonspor sevgisi olduğunun farkında mısın?
    Hahahha Ali fuat Abi coşmuşsun yahu
    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• formalardan bilgisi olan arkadaşlar bu sene çubuklu formamız olacakmı

Yorum

• Nike Fiyat olarak bayağı belimizi bükecek.Bir kaç tane daha Puma forma almayı düşünüyorum.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• eet nike en az 70 den çıkarır formaları
          ''Trabzonspor''

Yorum

• formalar 25inde çikacak!!!!
            En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 19:38.

Yorum

• Şu logo olayına takmış durumdayım ...

İnşaallah Puma'nın yaptığı gibi rezil yapıştırmalar değil de daha profesyonel komple dikiş imalat yapılır ...

Avrupa takımlarında gördüğümüz örnekleri gibi ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Dün bir alışveriş merkezinde Nike'ın juventusa yaptığı formaları gördüm, dikişleri ve görünüşü berbattı çünkü imalat yeri geri kalmış ülkelerden biriydi...daha sonra formalarımızın Türkiyede üretileceğini düşünüp hem ülkem hem de takımım adına sevindim

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eet nike en az 70 den çıkarır formaları
                  Puma geçen sene 69du zaten..

Bence en az 85-90 ytl olur
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 99dan cıkar formalar taraftar formawsı 45 olr

Yorum

• barcelona 'nın yeni formaları resmi sitede 59 euro.bizim forma tahmini 90-100 ytl arası olur

Yorum

• Fiyati pek önemli degil benim icin kulube destek olalim yeter .
                        Bende 2-3 forma almayi düsünüyorum .

Yorum

• bizim formalar 60 ytl olabilir
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• formalarimiz bu sekilde olacak herhalde.Wolfsburgun antreman tshirtleri de bizimki gibi
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              azcık ipucu verim size bizim çubuklu formalar kemalaz ın yaptığı formaya çok benziyor

kim diyo abi gördün mü nabtin analt allahskina
                              TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                barcelona 'nın yeni formaları resmi sitede 59 euro.bizim forma tahmini 90-100 ytl arası olur
                                Maç formaları 100 olur.Taraftar formaları 50-70 civarı...
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X