Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fontlar değişmiş bu formada, hani değişmiyecekti..
    font aynı font açı yanıltıyor.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• formalar gayet güzel bence renk tonları uyumlu bu kadar şikayet niye anlamıyorum...
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bende beğendim gerçekten hoş olmuş,umarım febe maçına bu formayla çıkılır

Yorum

• Formanın sırtı hoşuma gitti Sırtı da parçalıdır diye düşünmüştüm.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yeni formamız güzel hayırlı olsun nice başarılara
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Ali Fuat Abi, benim formayı beğenmeme sebebim tasarımı değil, kumaşı 1. sınıf değil, o yüzden beğenmedim..
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi, benim formayı beğenmeme sebebim tasarımı değil, kumaşı 1. sınıf değil, o yüzden beğenmedim..
                Pumayı ne çabuk unuttun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Formayı beğendim ama avea yazısı gerçekten çok kötü olmuş .

Yani onun alrındaki bordoyu kaldıramazlar mı ?

Yorum

• Yeni forma güzel olmasına güzel de bana göre şu an için çok da gerekli değildi, aston villa tarzı formamız varken buna gerek yok bence.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Büyük markalardan haliyle iyi şeyler istiyor insan
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Yeni çıkan formanın arka yaka kısmında trabzonspor yazıyomu bilgisi olan varmı?
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya Pumayi niye karisdiryorsun hemen isin icine, bizde suan Nike var ve en iyisini istiyoruz dogal olarak dimi, ama bu sene böyle malesef, seneye insallah giyeriz birinci sinif formalarini

Yorum

• ne rezil bir resim bu yaw. forma icinde. cikamrmasi gerekiyor. ayakabilar rezilik. ne bicim tanitim bu. formada tam oturmamis. off ya off. arkasi felan güzel olmsu bu kez durusu da fena degil ama formanin tanitimi oldugu hic ama hic belli olmiyor. yazik be!!!!

Yorum

• sort corab kombinasyonu da iyi degil. ilk olarak hüseyin secimi bence iyi ama cogulari icin iyi degil. herkes sevmez hüseyin kaptani. onun icin yattara veya song gibi biri alinmaliydi. sonra tam gelen ütülenmis forma giydirilecek tam gelecek!!!! forma sortun icinde olmayacak. hic bir forma tanitimda forma icine sokulmazki niye biz yapiyoruz anlamadim. sonra sorta bakin bi ütüsüz!!!!!!!!! ah be ah cok kötü. yaza göre büyük düzelme var fakat yine olmamis... umarim bu yazdiklarimiz dikkate alinir. nike formasi tanitiminda nike sponsoru olan takimda futbolcunun forma tanitiminda adidas spor ayakabisi giyimesi de cok garib bir sey.

Yorum

• ben gayet hoş buldum
                                şu avea bozuyor sadece
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X