İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ali Fuat Abi, benim formayı beğenmeme sebebim tasarımı değil, kumaşı 1. sınıf değil, o yüzden beğenmedim..
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi, benim formayı beğenmeme sebebim tasarımı değil, kumaşı 1. sınıf değil, o yüzden beğenmedim..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePumayı ne çabuk unuttun..
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePumayı ne çabuk unuttun..
Yorum
-
ne rezil bir resim bu yaw. forma icinde. cikamrmasi gerekiyor. ayakabilar rezilik. ne bicim tanitim bu. formada tam oturmamis. off ya off. arkasi felan güzel olmsu bu kez durusu da fena degil ama formanin tanitimi oldugu hic ama hic belli olmiyor. yazik be!!!!
Yorum
-
sort corab kombinasyonu da iyi degil. ilk olarak hüseyin secimi bence iyi ama cogulari icin iyi degil. herkes sevmez hüseyin kaptani. onun icin yattara veya song gibi biri alinmaliydi. sonra tam gelen ütülenmis forma giydirilecek tam gelecek!!!! forma sortun icinde olmayacak. hic bir forma tanitimda forma icine sokulmazki niye biz yapiyoruz anlamadim. sonra sorta bakin bi ütüsüz!!!!!!!!! ah be ah cok kötü. yaza göre büyük düzelme var fakat yine olmamis... umarim bu yazdiklarimiz dikkate alinir. nike formasi tanitiminda nike sponsoru olan takimda futbolcunun forma tanitiminda adidas spor ayakabisi giyimesi de cok garib bir sey.
Yorum
-
ben gayet hoş buldum
şu avea bozuyor sadece3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum