Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu formaların bize özgü olan sadece renkleri.

Hazır koleksiyon modelini bordo mavi logosuz bir biçimde üretip kulübe göndermek özel forma üretmek anlamına gelmez.

Ayrıca Reklam baskıları çok kötü özellikle avea.Düz formalarda bu tür baskı kötü görünmeyebilir ama çift renk formalarda çok kötü görünüyor.Koldaki ve göğüsteki reklamları arada farklı bir renk kullanmadan direkt forma üzerine basılmalı.

Hayal Kırıklığına uğradım.Çubuklu beklerken Merdivenaltı bir forma ile yine kandırıldık.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• parçalı formayı hiç beğenmedim

Yorum

• O avea yazısı hiç iyi durmuyor.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• hiçbir şekilde ugraşılamamış 1 gün bile harcamamışlardır bu formaları yapmak için! bu nike ile barçadaki yada arsenaldeki yada interdeki nike nedense hiç benzemiyor.

Yorum

• arkadaşlar biraz pollyannacılık oynayın, bu başlığa girince bunalıma giriyorum yahu eni konu bir forma.....

Yorum

• Şahsen, formayı başarılı buldum. Renkler isabetli. Ben formanın şeklini de beğendim. Buraya kadar iyi benim için.

Ama o avea yazısı gözümü çiziyor resmen, cızırdıyor orda.

Yoksa direk gider alırdım.

Yorum

• Formalar beklediğimiz modeldi zaten ve beklediğimden de güzel çıktı yani beğendim . Avea ve kollardaki Ülker logoları fotoğraftaki gibi olsa çok güzel olur . Şu haliyle formanın güzelliğini bozuyor bana göre bu logoların yapıştırılma şekli yama gibi .

İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekrar bakin derim.

Yorum

• bence biz yarından tezi yok nike ile karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh edip adidas ile görüşmelere başlayalım.

Yorum

• yakalar çok kötü. bende bu tarz yakalardan nefret ediyorum. artık bekleyeceğiz kardeşim iyi hazırlanacakları bir dahaki sene formalarına.

Yorum

• İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence biz yarından tezi yok nike ile karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh edip adidas ile görüşmelere başlayalım.
                      bencede fenerin chelsea tarzo forması ve celtic tarzı formasını cok guzel yapmış adidas bu sene! bizimkileri nike 1 saatte yapıyo heralde.

Yorum

• İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence biz yarından tezi yok nike ile karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh edip adidas ile görüşmelere başlayalım.
                        adidas Türkiye'de fb ve gs'den başka takıma sponsor olmayacağını açıklamıştı

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formaların bize özgü olan sadece renkleri.

Hazır koleksiyon modelini bordo mavi logosuz bir biçimde üretip kulübe göndermek özel forma üretmek anlamına gelmez.

Ayrıca Reklam baskıları çok kötü özellikle avea.Düz formalarda bu tür baskı kötü görünmeyebilir ama çift renk formalarda çok kötü görünüyor.Koldaki ve göğüsteki reklamları arada farklı bir renk kullanmadan direkt forma üzerine basılmalı.

Hayal Kırıklığına uğradım.Çubuklu beklerken Merdivenaltı bir forma ile yine kandırıldık.

abi hazir kollektion diyorsun tamam dogru model öyle, ama bu renk yok nikeda yani bu formalar nike katalogunda yok bu renklerle burda yanlisin var yani, bide niye hayal kiriklina ugradin onuda anlamis degilim formanin böyle olacagi aylar önce belliydi, bana sorarsan formalar cok dandik yakasi desen resem rezalet biraz daha büyük yapsalardi belki bütün vucudum girer icine, bide nikenin bize bu sene bize özel birsey yapmicagida belliydi forma olarak sade bu formada renk degisdir okadar bize özel renk kullanildi, avea yazisina gelince burda nike hic bir sucu yok, bu bizim yönetimin sucudur, sanki amatör klube reklam basiyorlar resmen skandal vallahi

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yakalar çok kötü. bende bu tarz yakalardan nefret ediyorum. artık bekleyeceğiz kardeşim iyi hazırlanacakları bir dahaki sene formalarına.
                            Recep Abi, bazı yerlerde görüş ayrılığı olabilir. Ben de yakaları beğendim mesela. Ama herkes avea yazılarının çirkin olduğunda hemfikir galiba.

Yorum

• avea yazısı hariç iyi duruyor...
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adidas Türkiye'de fb ve gs'den başka takıma sponsor olmayacağını açıklamıştı
                                sivasıda adidas yapıyor! yanlışmıyım?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X