Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kollar bordo olsaydı veya bordo şort giyselerdi daha güzel olacaktı.
    Liderlik güzel.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sezon sadece bordo ve kollari mavi ile beyaz formamiz güzel. Sadece beyaz formanin fazla beyaz olmasi kötü:P. Seneye iki formada bordo ve mavi beraber kullanilsin ve sadece ücüncü forma alternatif bir renk olsun turuncu, beyaz veya siyah fark etmez. Ama 3 forma yeter. Cok kaliteli emek verilmis bize özel nike tasarimi ile 3 forma yeter ve artar. Nike e güvenimiz sonsuz.

Yorum

• Fotoğraflar Fanatik Gazetesinden

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim yazdığım mesaj neden sürekli en altta duruyor yahu?

Pendik-Kaynarca mevkii girişinde, E-5 ve Yanyol arasında kalan kısımda büyük bir TsClub mağazası açılıyor yakında. Bende geçerken gördüm. Anadolu yakasında forma bulamayan, ilgili arkadaşlara duyurulur.
          Bende gördüm gerçek bir ts mağazası

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oy oy oy oyyyyyyy hocam iyiden iyiye heyecanlandırıyon bizi yaww yaptıgın bu formalar çok güzel görünüyor
            kanka bu formaları kulüpe mail ile yolla.2.yarı yapılacak formalara belki ilham kaynağı olur

Yorum

• İlk fotoğrafta ''Karadeniz Kaplanı'' yazan atkılı olan benim gazeteye mi çıktım şimdi vay vay .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk fotoğrafta ''Karadeniz Kaplanı'' yazan atkılı olan benim gazeteye mi çıktım şimdi vay vay .

valla ünlü oldun
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• herkes çubuklu çubuklu diyo ama, bildiğim kadarıyla, kuluplerin, sezon başından sonuna kadar o yıl giyinecekleri formaların birer resmini, sezon başlamadan tff ye göndermek zorundalar..hal böyle olunca bizim çubukluyu sezon ortasında çıkarmamız formanın giyinilemiyeceği sadece satılabileceği anlamı taşıyor..yanlışım varsa biri düzeltsin..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkes çubuklu çubuklu diyo ama, bildiğim kadarıyla, kuluplerin, sezon başından sonuna kadar o yıl giyinecekleri formaların birer resmini, sezon başlamadan tff ye göndermek zorundalar..hal böyle olunca bizim çubukluyu sezon ortasında çıkarmamız formanın giyinilemiyeceği sadece satılabileceği anlamı taşıyor..yanlışım varsa biri düzeltsin..
                    örnek yapılıp bi tane numune gönderilmiştir tff ye
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu formanın altına Beyaz şort giyinilse bir okadar forma ortaya çıkacağını düşünüyorum ama nedense hiç denenmiyor...
                      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                      Kafalarda 61
                      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yorum

• ali fuat abiden cevap bekliyorum..o daha iyi bilir

Yorum

• Ya gerçekten sezon ortası çubuklu forma yapılacakmıki ?
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Çubuklu forma Olsa İyi Olurda Ben Seneye Çok iyi olacağı kanısındayım...
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Çubuklu forma ile ilgili müjdeli haber gelir gelmez fısıldayacağım zaten.
                                Az kaldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X