İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ne yalan söylim avea yazisi güzel olsaydi hemen alirdimMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavea yazısı cok yukarda degilmi....
evet cok yukarda bide o yazila daha cok cakma gibi duruyor sanki, orginal yazi böyle degil keske onuda dogru yapsalardi tam süper olacakdi
Yorum
-
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurcum yanlis yaptin sanirim ben yapim istersen"acılara gülümseyen anılarım, arsız duygularım var evet hayat hep son sözü söyler ama benimde cümlelerim var..."
Yorum
-
olmuyor resimde sorunmu var acaba allah allah, img leri kücük yazdimmi hic birsey cikmiyor nedense büyük oldumu resmin adresi yaziyor anlamadim gitdi
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 12:16.
Yorum
-
Ts Club alışveriş mağazasında bakınırken forum avmdeki adresi farkettim.
Ts Club Forum AVM
Forum AVM
Kalkınma mah. Devlet sahil yolu Z-67 / Trabzon
Tel: (0462 330 03 29 )
Bildiğim kadarıyla forumda mağaza değil stand vardı? bu adres stand adresimi yoksa mağazamız mı açıldı forumda?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel sanatlar eğitimi aldığım için tasarımın tanımını biliyorum merak etmeyin. Yaptıklarımı da beni övsünler diye yapmıyorum. Herkes her tasarımı beğenmek zorunda değil ki. Yaptıklarımı birileri eleştirsin diye paylaşmıyorum ki.
Madem onca emek verilmiş işleri photoshop işi diye küçümsüyorsunuz, buyurun photoshop heryerde var herkes yapsın. Yaptığım tasarımlarda yalnızca renkleri değil, formları da kendimce yorumladım, yaptığım sadece renk değişikliği de değildi sırt numaralarından, armaya, sponsorlara kadar bir çok konuda sade bir taraftar olarak görüşlerimi söyledim.
Kelimeler, harfler belli ama herkes şair olamıyor.
Nike'a kızıyorsunuz, yönetimi eleştiriyorsunuz diye bana niye vuruyorsunuz onu anlamıyorum.
Herkes gibi fikirlerimi paylaşıyorum, katılmak zorunda değilsiniz, sizin gibi düşünmüyorum diye beni yargılamanız insafsızlık değil mi?
Tasarımdaki ve süreçteki hataları ve olması gerekenleri en teknik detayına kadar aylar önce söyleyen benim. Sırf eleştirmedim üstelik çözümünü de önerdim. Allah'a şükür yeteneğim var birşeyler yapıp paylaştım sizinle, bu mu rahatsız eden sizi? Dünyada neler oluyor, bilelim, beklentilerimizi ona göre ayarlayalım dedim ne var bunda.
Kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlayan, benim yaptığım tasarımı aynen araklayan Nike'tan araklamış oluyor öyle mi? Madem o kadar yetenekli idiler kendileri yapsaydı, beni niye beklediler. Fotoğrafı paylaşan arkadaşım afs bile yazmışlar diyor ben ne yapayım.
Anlamamış olabilirsiniz ama benim yaptığım tasarımlar Nike'ın mevcut çizgileri üzerinden yapıldı. Seneye karşımıza bambaşka bir konsept çıkacak. Her markanın belli bir kurum kimliği, marka çizgisi var. Bu çizgilere sadık kalarak tasarım yapmak daha doğru olan değil mi? Hayatında eline kalem alıp bir şey çizmemiş, bu tür işlere bulaşmamış olanların eleştireleri de amma acımasızmış. Bana niye bakıyorsunuz buyurun siz de yapın.
Benim muhatabım Nike değil, benim derdim marka da değil. Ben Trabzonsporumu seviyorum. Nike veya bu işin hakkını verecek bir dünya markasının bize profesyonel anlayış ve marka değeri katacağına inanıyorum. Formayı seveceksem Trabzonspordan dolayı seviyorum. Görüşlerim Trabzonsporla alakalı, yoksa Nike'ın dünyada bu işi nasıl iyi yaptığı herkesin malumu. Bu cümlemden bile art niyet çıkarmayın hemen, aynı Nike'ın Trabzonspor için yaptıklarından en çok rahatsız olan benim. Fakat bu üslub farklılığına tahammülsüzlüğü anlamakta zorluk çekiyorum.
Sponsorluk anlaşmaları iki taraflı olur sözleşme hangi şartlarda hazırlanmış bundan sonra ne olacak bilmeden sallamak kolay. Armaları ve sponsorları kulüp yapıştırıyor mesela. Eleştirileri bana söylemenin bir faydası yok konunun muhattaplarına iletin değerli düyüncelerinizi ve eleştirilerinizi.
Nike' a kızın, Trabzonspor yönetimini eleştirin, ama bu konunun ne muhatabı ne de sorumlusu olmayan birine böyle belden aşağıya vurmayın, ayıp ediyorsunuz.
Ne ajanlığım kaldı, ne tasarımcılığım, ne sessiz(!) kalarak övgü beklemem.
Bir şey söylesem suç, sussam kabahat! Bir de kınıyorsunuz öyle mi?
Yapmayın yahu insaf!
Ben hepsi için değil bazı formalar ve polarlar için söylemiştim renk değiştirme işlemini.Bunun yanında sizin yaptığınız çok güzel tasarımlar olduğunu da ekledim.Maalesef oralar dikkat çekmemiş.Elmayla armudu karıştırmayalım demiştim.Photoshop biliyorum, burada yapılan işlerin bazıları sıfırdan yapılmış, bazılarının üstünde oynamalar yapılmış bazılarının da sadece renkleri değiştirilmiş.Çok da önemli değil sonuç olarak herkesin emeğine sağlık iyiki yapmışlar.
Sizi asıl eleştirdiğim nokta güzel yapıp yapamamanız değildi.Çalışmalarınızdan rahatsız değil aksine memnun oluyoruz.İşin detayını bilen birisi olduğunuz halde aşırı hoşgörülü tavırlarınızı eleştirdim.Görüp görülebilicek hemen hemen her hatayı yaptılar.Herkesin sinirlerini hoplattığı anlarda Nike'ı savunursanız ya da eleştirileri yanıtlayan kişi siz olursanız doğal olarak böyle tartışmalar yaşanır bu çok normal.Diyorsunuz ki en çok rahatsız olan benim fakat üslüp farklılığından kaynaklanıyor.Eğer öyleyse lafım yok sadece metanetinizden dolayı tebrik ediyorum.
Formalar kötü diye Afs'yi niye eleştiriyosunuz diyenler, Afs'yi formalar kötü diye eleştirmedim, hızlıca okudunuz galiba.
Yazarken kırıcı olmamaya dikkat ediyorum ama olduysam da kusura bakmayın.Belli çerçevede tartışmalar olması çok normal.İnşallah yine yanlış anlaşılmam.En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 08:17.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaston villa tarzı forma isteriz diye kafasını yediniz adamların...çubuklu gelir onuda beğenmezsiniz siz.böyle çubukmu olur diye..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum