Ainesi işidir kişinin, lafa bakılmaz. Şu saate kadar Nikenin hiçbir ürünü işte budur dedirtmedi kimseye. Hiç kimseye gelecek sene için umut vermedi. Yani koskoca nike, 8 aydır sponsor olduğu bir takımın logosunu üretemeyecek öyle mi. Evet çok büyük bir kulüp değiliz, formalarımiz 3 İstanbul takımının 4de biri kadar satılmıyor ama bunlar bizim derdimiz. Bırak bunları biz düşünelim. Sen işini adam akıllı yapsana...
nike ın sözcüsü değilim ama bildiğim kadarıyla armayı biz üretiyoruz oyuncu isimlerini sponspor baskılarını formaya biz işliyoruz daha doğrusu işleyemiyoruz mesele eğer buysa çözümüde basit aslında
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Beğenmedim parçalı formayı. Nike beceremediğinden değil, parçalı formaları oldum olası sevmem Bir forma da başkalarına hitap etsin. Diğer formalar bana fazlasıyla hitap ediyor
Başlığın son bir kaç sayfasını okudum. Tam tahmin ettiğim gibi, kimse beğenmemiş. Yazılanların çoğu sırf eleştirmiş olmak için yazılmış zaten. Nike ne yapsa yaranamaz bize.
Şu avea çok gıcık duruyor. Bildirebilecek bir üyemiz varsa (özellikle afs bey), bildirsin yönetime bu durumu. Sanki çocuk forması gibi duruyor. Ne yalan söyliyim parçalı forma maalesef bu renklere yakışmamış. Mavi biraz daha koyu olsa daha güzel durur bence ama. Çubuklu forma inşallah felaket olmaz. Özellikle de hamsi desenli formayı bekliyorum bence her türlü trabzonun özelliklerini taşımalı o forma. Hamsi pulu gibi desenler, arkasına böyle saydammış gibi duran bir deniz üstünde taka bir temel bir dursun biri balık tutay, biri kemençe çalay. :P Çok güzel şeyler bekliyorum vallahi.
Sıkıntı formanın kendisinde değilki, basım işleminde..
Birde şu kollardaki dışı çevrili nike armasına illet oluyorum, inşallah bu formalarda o yoktur.
Son olarakta yönetimimin bu basım işleminide sponsorluk anlaşması yaptığı firmaya vermesi gerekli yoksa bu kadar amatörlük olamaz.
geçen sene naylon formayla sahaya çıkıyoduk kimse onu hatırlamıyor basamaklar teker teker çıkılır
Yaşına hürmet ederek bi şey demiyorum abicim ama kusura bakmayasın o formalara millet çok ciddi para veriyor.Hem biz Trabzonsporuz ne basamağından bahsediyorsun.O zaman sen memnundun geçen seneki naylonlardan ölemi yapma bunu ya lütfen.
Yavuz Hasan tarafından yazılan bence yeni formalar gayet güzel olmuş
ayrıca nike ın bize özel forma yapmamasından yakınanlara soruyorum
nike bize neden özel forma yapsın
sponsor olarak kullandığımız markalarla üç senden fazla çalışmışlığımız yok
hadi yıllardır nike kullanıyoruz desem
sponsor olaraknike ile bu sene anlaşmışız
son 5-10 senede ele gelir bi başarımız yok
nike neden bize özel forma yapsın ki ???
formayı beğenmeyenler özel forma isteyenler bu soruyu hala cevaplamadı
tek bir neden gösterin __________________
Hocam söylediklerinde bir mantık yok.
Ankaraspor un ne başarısı var? Formaları nasıl bir bak istersen. Ne yani spor firmaları sadece başarısı olan klüpleremi özel forma yapıyor. Bir yaşıma daha senin sayende girdim desem yanlış olmaz. Bugün bir kappa, umbro,adidas sponsor olduğu klüplere hemde yeni sponsor olmalarına rağmen çok güzel formalar yapabiliyorlar. Hadi forma tasarımından da geçtim gördüğüm en adi malzemeyi kullanıyor Nike.
kitap oku ve yorumla! ve unutma;
evladına bırakacağın en değerli miras,
ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.
bir konuda bazı arkadaşlar ciddi manada yanılıyor.bu taraftarın bize özel forma yapılsın diye öyle aman aman bir isteği olmadı.taraftara bu yönde söz verildi.
Doğrusunu söylemek gerekirse nike'ın formalar konusunda pek titiz davranmadığı açık, hatta baştansavma gibi durduğu da söylenebilir formaların. ama şu da bir gerçek ki; forma alma hususunda bahane üretmekte üstümüze yok. Bu, şuna benziyor," uefayı alırsak söz forma alacağım; ş.ligi kupasını alırsak hem forma hem kombine alacağım" . Belli ki, almaya niyetin yok, mazeret üretiyorsun.(sözüm meclisten dışarı)
Yok efendim, bize neden özel forma yapmıyorlar? Dur bakalım hemşerim; bir kere senden başka kim özel olduğunu düşünüyor, nike'a göre özel misin; yahut barcaya yapılan formadan isteyebilecek kadar özel bir takımmıyız?... Düşünmek lazım değil mi; biz duygusal anlamda bakıyoruz olaya, bize göre ts dünyanın en büyük kulübü ve özel bir takım; ama buna bir de avrupadan bakmak lazım, acaba oradan da özel bir takım olduğumuz anlaşılabiliyor mu diye...
Bu demek değildir ki nike'ı eleştirmeyeceğiz; tabiki eleştireceğiz ve sonuna kadar, ama bunu da uygun bir şekilde yapacağız. Sen kalkıp adama, " bize neden barcaya yaptığınız gibi forma yapmıyorsunuz?" dersen, adam da sen barca mısın der.
Umarım formanın kumaşı beyaz olanın ki gibidir; naylon forma giymek istemiyoruım...
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum