Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Ocak 2009'a kadar vakitleri var; Aralıkta yeni formalar geliyor sözleri için.

Siteye ne zaman koyarlar bilmiyorum.

Yeni sezon için sözleşme, iş planları nedir, bilmiyorum.

Bildiğim bir şey varsa, o da; hazırladığım raporun işlerine çok yarayacağı.

Trabzonspor'un potansiyelini hala göremiyorlarsa daha ne yapmalı bilmiyorum.
    ali fuat abi keşke formaları sen tasarlasan inşallah yönetim bunları görür eline sağlık çok güzel olmuş....
    OSCAR CARDOZO

Yorum

1 Ocak 2009'a kadar vakitleri var; Aralıkta yeni formalar geliyor sözleri için.

Siteye ne zaman koyarlar bilmiyorum.

Yeni sezon için sözleşme, iş planları nedir, bilmiyorum.

Bildiğim bir şey varsa, o da; hazırladığım raporun işlerine çok yarayacağı.

Trabzonspor'un potansiyelini hala göremiyorlarsa daha ne yapmalı bilmiyorum.
      formalar süper yaw keske nike böyle formalar yapsa ellerine saglik

Yorum

• bende resimler bulanik ve sadece üst kismi görünüyör. formalari göremiyorum bulanik resimler. Neden acaba? bende formalari merak ettim güzel oldugu kesin cünkü afs imzasi var

Yorum

• En son yaptığım tasarımlar zaten Nike'ın var olan çizgileri. Geriye kalan bir şair gibi doğru kelimeleri seçip, doğru şekilde yan yana getirmek. Bu da tasarımın özeti zaten.

Bize yapılacak olan formalar, o sezonun yeni çizgilerinden, bize uygun renk ve formlarla bize özel kolleksiyonlar oluşturmaları. Kaliteli kumaş, her mevsime göre zengin çeşit ve ulaşılabilirlik satışların patlamasına neden olacaktır.

Gördükleriniz Trabzonspor'un potansiyel güzellikleri. Gözünüze güzel görünmesinin nedeni içine bolca Trabzonspor sevgisi koymamdan olabilir.

Yeni formalar Araluğun sonuna gada geldi geldi, gelmedi 2009'da karanti!
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat agabey, muazzam olmus

ellerin dert görmesin.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Helal Olsun ali fuat abi benim anlamadigim mevzu bundan onceki yoneticileri anladim zate bi ise yaramiyorlardida sadri sener gibi bi insan senin gibi yetenekli insanlardan neden yararlanmaz cok merak ediyorum la bu adamlarin hic birimi girmez bu siteye arkadas ya birininmi gozune carpmaz:@
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

En son yaptığım tasarımlar zaten Nike'ın var olan çizgileri. Geriye kalan bir şair gibi doğru kelimeleri seçip, doğru şekilde yan yana getirmek. Bu da tasarımın özeti zaten.

Bize yapılacak olan formalar, o sezonun yeni çizgilerinden, bize uygun renk ve formlarla bize özel kolleksiyonlar oluşturmaları. Kaliteli kumaş, her mevsime göre zengin çeşit ve ulaşılabilirlik satışların patlamasına neden olacaktır.

Gördükleriniz Trabzonspor'un potansiyel güzellikleri. Gözünüze güzel görünmesinin nedeni içine bolca Trabzonspor sevgisi koymamdan olabilir.

abi 2009 dedik mi kocaman bir yıl. 2009 derken bir kesin zaman varmı?? ay olarak

Yorum

• Formalar harika.

Umarım nike,a f s abinin verdiği önemin çok çok azını verirde,bize güzel güzel formalar tasarlayıp,üretebilir.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu tasarımlar süper olmuş bunları alıcaksın.Nike firmasında çalışanların gözünün önüne koyacan bu iş öyle yapılmaz böyle yapılır diye.Ellerine sağlık.

Yorum

En son yaptığım tasarımlar zaten Nike'ın var olan çizgileri. Geriye kalan bir şair gibi doğru kelimeleri seçip, doğru şekilde yan yana getirmek. Bu da tasarımın özeti zaten.

şu raporunu çok merak edıyorum burdada paylasırmısın abi?

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ali Fuat abi tekdir ya
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Nike bu sene başladığı dar forma kesimlerini seneye daha da güzel bir şekilde devam ettiriyor gibi . Umarım formalarımız öyle kaliteli olur .

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu yeni berelerden istanbulda nereden alabiliriz _?
                              Haznedardaki Ts Club mağazasından.
                              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Şu Aston Villa forması altına beyaz şort giyilmesi daha iyi olmuş.

En azından bir süre idare eder.
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X