bende resimler bulanik ve sadece üst kismi görünüyör. formalari göremiyorum bulanik resimler. Neden acaba? bende formalari merak ettim güzel oldugu kesin cünkü afs imzasi var
En son yaptığım tasarımlar zaten Nike'ın var olan çizgileri. Geriye kalan bir şair gibi doğru kelimeleri seçip, doğru şekilde yan yana getirmek. Bu da tasarımın özeti zaten.
Bize yapılacak olan formalar, o sezonun yeni çizgilerinden, bize uygun renk ve formlarla bize özel kolleksiyonlar oluşturmaları. Kaliteli kumaş, her mevsime göre zengin çeşit ve ulaşılabilirlik satışların patlamasına neden olacaktır.
Gördükleriniz Trabzonspor'un potansiyel güzellikleri. Gözünüze güzel görünmesinin nedeni içine bolca Trabzonspor sevgisi koymamdan olabilir.
Yeni formalar Araluğun sonuna gada geldi geldi, gelmedi 2009'da karanti!
Helal Olsun ali fuat abi benim anlamadigim mevzu bundan onceki yoneticileri anladim zate bi ise yaramiyorlardida sadri sener gibi bi insan senin gibi yetenekli insanlardan neden yararlanmaz cok merak ediyorum la bu adamlarin hic birimi girmez bu siteye arkadas ya birininmi gozune carpmaz:@
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
En son yaptığım tasarımlar zaten Nike'ın var olan çizgileri. Geriye kalan bir şair gibi doğru kelimeleri seçip, doğru şekilde yan yana getirmek. Bu da tasarımın özeti zaten.
Bize yapılacak olan formalar, o sezonun yeni çizgilerinden, bize uygun renk ve formlarla bize özel kolleksiyonlar oluşturmaları. Kaliteli kumaş, her mevsime göre zengin çeşit ve ulaşılabilirlik satışların patlamasına neden olacaktır.
Gördükleriniz Trabzonspor'un potansiyel güzellikleri. Gözünüze güzel görünmesinin nedeni içine bolca Trabzonspor sevgisi koymamdan olabilir.
abi 2009 dedik mi kocaman bir yıl. 2009 derken bir kesin zaman varmı?? ay olarak
şu raporunu çok merak edıyorum burdada paylasırmısın abi?
Yorum