ali fuat ab deklerin çok güzel bende çubuklu formayı beklıyorum ıns onu alcam hayırlı haberlerını beklıyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ama herşeye rağmen çok güzel forma. bordo ve mavi bir arada daha ne olsunBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Nike'nin Trabzonspor için tasarladığı özel kreasyonlar ünlü mankenler eşliğinde defileyi takip eden mankenler tarafından giyildi.
Yeşilköy CNR'daki defileyi, sports marketing sektörü dışında çok sayıda modacı ve basın mensubu da takip etti.
Nike dışında dünyanın önde gelen spor firmaları da fuarda yerini aldı. Trabzonspor ürünleri fuarın en fazla beğenilen spor ürünleri olarak öne çıktı
İstanbul Yeşilköy CNR fuar merkezindeki defiledeki lisanslı ürünler fuarına futbol kulüplerinden sadece Galatasaray ve Trabzonspor katıldı.En son Levent Ersoy tarafından düzenlendi; 14.11.2008, 00:41.HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR;LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE....MEVLANA...
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abim,
sayin abim Allah'ını seversen yap birseyler daaa..ts club sitesine hala hicbirsey gelmedi.. nerde tum formalar? tum cesitler? uzun kollu formalar? hocam lutfen yap birseyler, sadece ben degil tum avrupa bekliyor...
Taraftar iletişim bürosu var, isteklerinizi medenice belirtin.
Ben de forma ve çeşitli ürünler bekleyen sade bir taraftarım.
Bordomavi.net ilgi ile izleniyor, yönetimde sağ olsun çalışmaları hakkında bilgileri paylaşıyor.
Kendi birikimlerimle ve işin uzmanlarından aldığım destekle bu işler nasıl olmalı diye geniş kapsamlı bir rapor üzerinde çalışıyorum. Umarım bu çalışma bu konuda Trabzonspor'a bir katkıda bulunur.
Yorum
-
Özel formalarımızla birlikte bize özel fontlarımız da olacak, tıpkı Milli Takımda olduğu gibi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci yarı cıkacak olan Çubuklu formaları görünce kimse yorum yapamayacakHepsi birbirinden güzel...ve suan Taraftarlarımızın bir cogu sırf cubuklu yok diye forma almadı...
gördünmü renktas harbiden???
Yorum
-
PAF takımımız ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.
Sahaya; Zeki Ayvaz, Mustafa Akbaş, Yasin, Ferhat, Mehmet, Zeki Yavru, Gökhan (Dk. 84 Ali İhsan), Utku, Göksu, Miraç ve Feyyaz (Dk. 88 Mustafa Özdemir) onbiri ile çıkan takımımızın gollerini 55 ve 78. dakikalarda Göksu kaydetti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum