Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkes tutturmuş çubuklu forma kardeşim sanki çubuklu formalarla gelene beş gidene on atıyorduk...bende çok beğenmedim ama yönetimin bu gayretleri takımımızın canını dişine takması herkesin birlik olması bende dedim bu sene bi forma alacağım dedim ve aldım iikide almışım bu çocuklar bu yönetim bu klüp herşeyin en iyisini hakediyor..gelelim yok almıcam yok çubuklu gelmezse benzin döker yakarım kendimi felan filan o biçim hikayeler..almayın kardeşim sakın almayın..zaten hiç bişey üretmeyen ve yine hiçbişey beğenmeyen insan karakteri bizim ülkemize has bi özellik galiba..
    Zevkler ve renkler maalesef tartışılamıyor. Çubuklu forma isteği belli ve büyük olduğunu düşündüğüm bir kesim tarafından bekleniyor. Çevremde sırf çubuklu yok diye forma almamış bir çok kişi var. ''Ne öyle t-shirt gibi forma dediğin çubuklu olur.'' lafları çok kez duydum. Zira bende çubuklu yu bekliyorum çıktığında ilk aldırtacak kişilerdenim
    t @Selim_Turan

Yorum

• ben izmirde oturuyorum ve ege bölgesi türkiyede trabzonsporlu oranı enaz olan bölgelerden sanırım...neyse ve ben formamı giydiğim zaman herkesin renkleri görünce trabzon forması olduğunu anlamasını istiyorum açıkcası bu sene çıkan formaların bu özelikte olduklarına inanmıyorum ve maçları izlemeye geçen seneki cizgili formamla gidiyorum...ve yeni çizgili yada parçalı formanın çıkmasını bekliyorum forma almak için benim gibi düşünen bir çok arkadaşın olduğunuda biliyorum

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armalarımız bütün ürünlerimizde mutlaka nakış olmalı. Bir de sponsorlarımız değişmeyeceğine göre, şu sponsor logolarını ürünlerin bir parçası olarak, daha küçük ve zarif kullansalar daha güzel olacak.

Eyvah ne yaptım ben! Nike ajanlığı yaptım, yazıklar olsun bana, kınıyorum kendimi! Ayıp bana!
        Bu seneden sonra TTNet olmucak mi Gogüs sponsorumuz?

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben izmirde oturuyorum ve ege bölgesi türkiyede trabzonsporlu oranı enaz olan bölgelerden sanırım...neyse ve ben formamı giydiğim zaman herkesin renkleri görünce trabzon forması olduğunu anlamasını istiyorum açıkcası bu sene çıkan formaların bu özelikte olduklarına inanmıyorum ve maçları izlemeye geçen seneki cizgili formamla gidiyorum...ve yeni çizgili yada parçalı formanın çıkmasını bekliyorum forma almak için benim gibi düşünen bir çok arkadaşın olduğunuda biliyorum
          aston villa tarzı forma isteriz diye kafasını yediniz adamların...çubuklu gelir onuda beğenmezsiniz siz.böyle çubukmu olur diye..

Yorum

• hooooop susun usaklar... haurdan biru calsun bir horon havasi daaa... afs abi ve trapasus girin ula kol kola... haydeeeeeeee

Yorum

• gardaslar
              haftaya parcali formalar cikiyor

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gardaslar
                haftaya parcali formalar cikiyor
                Herhangi bir resmi açıklama?
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herhangi bir resmi açıklama?
                  ts clupa mail attim bugün
                  bu hafat geleceklermis
                  haftaya reklam logo filan yapilcakmis

Yorum

• arkdaslar fatih gecenlerde bana forma vermisdi bunda 3hafta önce buraya nasil koya bilirim yardimci olursaniz sevinirim
                    "acılara gülümseyen anılarım, arsız duygularım var evet hayat hep son sözü söyler ama benimde cümlelerim var..."

Yorum

• İlk olarak Trk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkdaslar fatih gecenlerde bana forma vermisdi bunda 3hafta önce buraya nasil koya bilirim yardimci olursaniz sevinirim
                      sen onu postaylan bana gönder
                      ben onu buraya koyarim

Yorum

• Yaaaa ben asıl parçalı formalar çıkınca ne diycez onu merak ediyorum....Bu parçalı denilen forma umarım kolları parçalı olan forma olmaz ve biz de hayal kırıklığına uğramayız....

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ts clupa mail attim bugün
                          bu hafat geleceklermis
                          haftaya reklam logo filan yapilcakmis
                          logo ve reklam işini bizimkiler yapacaksa desenize yine yandık.....iki yıkanışta çıkan armalar...

Yorum

• İlk olarak Trk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkdaslar fatih gecenlerde bana forma vermisdi bunda 3hafta önce buraya nasil koya bilirim yardimci olursaniz sevinirim
                            resimi nasıl koyarım diyorsan imageshack ten koyabilirsin..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• gittigidiyor.com'^da rastladım......

Yorum

• Vay be yukardaki forma orjinal mi ? Değilse bile çok orjinal görünüyor Şota'lı zamanımızdaki klasik formamız geldi aklıma...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X