Formalar gayet güzel. Benim hosuma gittiler. Tek sorun kollardaki Ülker reklaminin beyaz yama üzerine yapilmasi. Birde arma olayi tabi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVural Koyumcu
Tamam Dortmundun felan bizden cok seyircisi oluyor, bizden cok forma satiyor .... ama yani daha gecen sene kullanilan Formalari niye bize veriyorlar onu anlayamadim. Hele birde ingilterenin 3. Liginde oynayan bi takim gecen sene o formayi giydi.
2.bizim formayi sirf fotoraftan gördünüz ellediniz mi giydiniz mi nasil yorum yapa biliorsunuz
3.benim bildim bu iki dedim seyleri bilmezden yorum yapilmaz bisey hakkinda
4.yakasinda Trabzonspor yaziomyudu baska takimlarin
not: Vural Kuyumcu koyumcu degil25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. bakin o 3 ligde oynuyan takim ayni kalite mi verildi bu bir biliomusunuz
2.bizim formayi sirf fotoraftan gördünüz ellediniz mi giydiniz mi nasil yorum yapa biliorsunuz
not: Vural Kuyumcu koyumcu degil
gayet normal bisey, yakada Trabzonspor yazmasi benceBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(4.)Fenerbahce ve Galatasarayda yaziyordu.
gayet normal bisey, yakada Trabzonspor yazmasi bence25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Vallah Forma kalitesinde bir fark yoktur herhalde. Nede olsa NIKE'in standart ürünü. Yani bizim burda (6-7 Lig) bu Formayi giyinenler var. Formanin standart fiyati 20 € civarinda. Bizim Yöneticiler almis cuval dolu standart Forma (bizim renklerimizde) ve basmislar logolar, amblemleri...2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen önemli yerleri cevap vermemisin renkdas
Vural ben sana cevap verim evet aynisi malida cok danik Nikenin en ucuz malindan(belki öbür markalara bakarak iyi ama kendi malinin en kötüsü) bu cvp yetermi
Yorum
-
bu dialogunuz gercekten sacma... benim kaldigim yerin amatör takimi da ayni cubuklu formayi (beyaz-mavi cizgili) giyiyor... bu beni rahatsiz etmiyor.. bizim renklerimiz dogru kullaniliyorsa ve Armamiz, sponsorlar, fontlar güzel yerlestiriliyorsa gayet memnun kalirim fakat armamiz bile yamuksa buna söz bulamiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. bakin o 3 ligde oynuyan takim ayni kalite mi verildi bu bir biliomusunuz
not: Vural Kuyumcu koyumcu degil
2) Ellemedim
4) GS & FBBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
Ereğli Nike Barça forması gelsin Ts formasından önce Barç formasını alacağım. Bari bu sene adam gibi forma giymiş olayım...
Ts forması alacak mıyım? Tabiki alacağım.
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1) bilmiyorum
2) Ellemedim
4) GS & FB25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVural ben sana cevap verim evet aynisi malida cok danik Nikenin en ucuz malindan(belki öbür markalara bakarak iyi ama kendi malinin en kötüsü) bu cvp yetermi25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemetin bukadar emin olma derim
sen yapma bare vural allah askina ya
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.bizim formayi sirf fotoraftan gördünüz ellediniz mi giydiniz mi nasil yorum yapa biliorsunuz
Adidası'ın Climacool formaları kumaş kalitesi bakımından Nike'den kat kat daha iyi.
Abim burda zevkine amatör klüpte oynuyordu. Yemin ederim ki 2 sene önce giydiği formasıyla bizin geçen sene giydiğimiz bordo parçalı forma aynıydı (tek fark renkler)
Yanlız biz hep Nike yükleniyoruz. Merak ediyorum bizim yönetimimiz bizim isteklerimizi göz önüne alıp, Nike bildiriyor mu? Bence ne göz önüne alıyor ne de bildiriyor. Sadece hazır formaları alıp amblem ve reklam logolarını yapıştırıp 3 kat fiyatla bize satılmak dağıtıyorlar. Dağıkmak demişken dağıtımı da beceremiyorlar ya o da ayrı bir konu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum