Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ali fuat ab deklerin çok güzel bende çubuklu formayı beklıyorum ıns onu alcam hayırlı haberlerını beklıyoruz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu forma il hiç maç kaybetmemiştik. ama malesef uğuru bozuldu.
      ama herşeye rağmen çok güzel forma. bordo ve mavi bir arada daha ne olsun
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ali Fuat abim,

sayin abim allahini seversen yap birseyler daaa.. ts club sitesine hala hicbirsey gelmedi.. nerde tum formalar? tum cesitler? uzun kollu formalar? hocam lutfen yap birseyler, sadece ben degil tum avrupa bekliyor...

Yorum

• Su Astonvılla formalarının altına beyaz gıyınseler cok daha super olur bence beyaz sort mavı tozluk
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Nike'nin Trabzonspor için tasarladığı özel kreasyonlar ünlü mankenler eşliğinde defileyi takip eden mankenler tarafından giyildi.
            Yeşilköy CNR'daki defileyi, sports marketing sektörü dışında çok sayıda modacı ve basın mensubu da takip etti.
            Nike dışında dünyanın önde gelen spor firmaları da fuarda yerini aldı. Trabzonspor ürünleri fuarın en fazla beğenilen spor ürünleri olarak öne çıktı

İstanbul Yeşilköy CNR fuar merkezindeki defiledeki lisanslı ürünler fuarına futbol kulüplerinden sadece Galatasaray ve Trabzonspor katıldı.
            En son Levent Ersoy tarafından düzenlendi; 14.11.2008, 00:41.
            HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR;LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE....MEVLANA...

Yorum

• defiledeki ürünlerin armalarının önceki senelerdeki gibi dikişli olması ve bekar dolabından çıkımş gibi kırış kırış olası dikkatimi çekti
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat abim,

sayin abim Allah'ını seversen yap birseyler daaa.. ts club sitesine hala hicbirsey gelmedi.. nerde tum formalar? tum cesitler? uzun kollu formalar? hocam lutfen yap birseyler, sadece ben degil tum avrupa bekliyor...
                Bekleyenler arasında ben de varım ne yapayım?
                Taraftar iletişim bürosu var, isteklerinizi medenice belirtin.
                Ben de forma ve çeşitli ürünler bekleyen sade bir taraftarım.

Bordomavi.net ilgi ile izleniyor, yönetimde sağ olsun çalışmaları hakkında bilgileri paylaşıyor.

Kendi birikimlerimle ve işin uzmanlarından aldığım destekle bu işler nasıl olmalı diye geniş kapsamlı bir rapor üzerinde çalışıyorum. Umarım bu çalışma bu konuda Trabzonspor'a bir katkıda bulunur.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• valla ben yan ürünleri 4 gözle bekliyorum. penyeler sweetler falan. bol miktarlarda çıkarılsa da alsak yahu. sırası gelmişken neden bmn birşeyler çıkarmıyor. 3-4 tane yapılsa onaya sunulsa biz seçsek ve alsak. neden ben şahsım adına çok istiyorum. bu konuda dikkate alınırsa sevinirim.

Yorum

• Özel formalarımızla birlikte bize özel fontlarımız da olacak, tıpkı Milli Takımda olduğu gibi.

Yorum

• Geçen gün bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım, içinde bordo-mavi renkler olan kazağımı gören bir arkadaşım "Bu da mı lisanslı ürünü Trabzonsporun" diye sordu... Duyuyor musun resmi sponsor....

Yorum

• İkinci yarı cıkacak olan Çubuklu formaları görünce kimse yorum yapamayacak Hepsi birbirinden güzel...ve suan Taraftarlarımızın bir cogu sırf cubuklu yok diye forma almadı...
                        ßoRDo OF mAvİ
                        HERYER RENGARENK 2 RENK
                        BORDOMAVİ
                        OFLAZ

Yorum

• İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İkinci yarı cıkacak olan Çubuklu formaları görünce kimse yorum yapamayacak Hepsi birbirinden güzel...ve suan Taraftarlarımızın bir cogu sırf cubuklu yok diye forma almadı...
                          vallami?? gördünmü renktas harbiden???

Yorum

• Bayan taraftarlarımız için ürünlerimizin olmaması çok kötü çok..!
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• PAF takımımız ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.

Sahaya; Zeki Ayvaz, Mustafa Akbaş, Yasin, Ferhat, Mehmet, Zeki Yavru, Gökhan (Dk. 84 Ali İhsan), Utku, Göksu, Miraç ve Feyyaz (Dk. 88 Mustafa Özdemir) onbiri ile çıkan takımımızın gollerini 55 ve 78. dakikalarda Göksu kaydetti.

Yorum

• O kada forma yaptik sadece 1 yorum aldim be bu mu emege saygi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X