Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen oyle hatirliyorum da Nuri Albayrak zamaninda taraftar en kucuk seyde bile isyan ediyordu. Ama bu yonetim o kadar isler cikardiki sirf ona olan guvenimizden taraftar olarak sabrediyoruz gelecekte daha iyi olacak diyoruz. Durum aslinda rezalet formalar depodan, yazi ve numaralar cok basit, amblemler dikisli degil, ve forma bulmak nerdeyse imkansiz vs vs. Bunlar eski yonetimde olsaydi yer yerden oynardi ama bu yonetim iyi isler cikardi diyoruz, belki yogunluktan belki yorgunluktan ve belki de Nike'in hazirsizligindan kaynaklaniyor diyip gecistiriyoruz. Ama ilerde mukemmel formalar ve giyecekler bekliyoruz!

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bursada nike mağazalarında trabzonsporumuzun formaları bulunmuyor..
      zaten ts club da yok...
      bulabileceğimiz bir yer varmı??
      Ben de bulamadım.. İnadına bütün Nike mağazalarına da soruyorum olmadığını bildiğim halde bıksınlar usansınlar irtibata geçsinler diye.. ee onlar da para kazanmak ister di mi..

Yorum

• Kadıköy'e hala gelmedi mi?
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadıköy'e hala gelmedi mi?
          Beyaz ,düz mavi,bordo-mavi forma vardı zaten diğer formalarda bayramdan sonra gelecek dediler.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• hep bayramdan sonra zaten paso aynı masal

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyaz ,düz mavi,bordo-mavi forma vardı zaten diğer formalarda bayramdan sonra gelecek dediler.
              Teşekkürler bugün Kadıköy'ü bi ziyaret ediyim o zaman

Yorum

• Naykcılar Trabzonspora sponsor olarak bence çok akıllı ve karlı bir iş yaptılar.Şahsım adına Bu markanın ürünleri çok fazla dikkatimi çekmezdi. Sponsorluktan sonra bakış açımda değişti.Trabzonpor logosu olmasada tüm nayk ürünleri artık kapsama alanımda.

Yorum

• Kadıköy'e gidecek olan arkadaşlar beden bulma sıkıntısı çekebilirler.

Yorum

• BURSA
                    YUKARI YAZDIM ZAFER Plazanın önündeki havuzun arka tarafında

bursa zafer plaza dışındaki süs havuzunun arkasında Ümit SPOR da trabzonsporumuzun orjinal formaları mevcut fiyatıda sitedekinden daha uygun ama orjinal kontrol ettim zaten sadece orjinal formalar satıyor ben kısa süre içinde alacagım bursada almak isteyenler oraya bakabilir
                    bu dükkan yeni çıldı sanırım yoktu çünkü daha önceleri
                    Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Kadıköy deki yeri tarif edebilecek var mı?

Yorum

• kulübe mail attım aldığım cevap aşağıda

Merhaba,

Nike firması yeterince forma vb.ürün taleplerimizi karşılayamıyor.İhtiyaçlarımız karşılandığında internette bütün çeşitleri bulacaksınız ve

Nike bayilerinden de ürünlerimizi satın alabileceksiniz.

Ziya Yılmaz

Genel Koordinatör.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cubuklu formanin ve gelecek sezonun formalarinin muhtemel arma adayi gozuktu.

Bana göre örme yapılmalı...
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• BURSA!!
                            #Bordolumavi abimizin dediğine göre Resimdeki Kare içine alınmış Binanın Alt katında formalar Satılıyor !..

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Eskişehir'de Nike mağazasına(espark) ve bir kaç yere baktım forma falan yok ve esstore hariç gelecek diyen de yok . Nike mağazasında ki eleman gelmez diyor . Olur mu böyle iş ya ..

Yorum

• saol remzi...
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X