Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kahramanmaraşspor'un giydiği forma resimdeki Arsenal forması değil . Bizim giydiğimiz formanın aynısı .
    Aynen hatta bizim de değil aston villanın giydiği formanın aynısı daha doğrusu bordo gövde mavi kollunun uzun kollusu...
    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen hatta bizim de değil aston villanın giydiği formanın aynısı daha doğrusu bordo gövde mavi kollunun uzun kollusu...
      Aston Villa bizim giydiğimiz formayla aynı tasarımı kullanmıyor . Bizim formanın uzun kollusu dersek daha doğru olur .

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkasalar... Haznedar ile Kadiköy deki Ts Clublarda forma durumu nedir??... bütün formalarin S bedeni var mi? ben bordo ve beyaaz formayi alacam da?

Kadıköy' e bayramdan sonra gelecekmiş. En küçük X bedeni vardı.
        Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• Gebze NetBa'da her türlü forma ve beden var bilginize

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gebze NetBa'da her türlü forma ve beden var bilginize
            yürüyün gebzeyee çıkarma var.....
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Cubuklu formanin ve gelecek sezonun formalarinin muhtemel arma adayi gozuktu.

Yorum

• Nike iLe ömür boyu imza atsaydık 3 + 2 yıL imza atmışız.
                En son Mustafa Hazıroğlu tarafından düzenlendi; 01.10.2008, 10:55.

Yorum

• yonetim bi yol bulsun ya ts clp açsın istanbulda yada nike izin versin forma işinde forma satsınlar

her şey iyi yaptılar ama formada 5 kazanmak varken bu satış politikasıyla hala 1 kazanıyorlar forma alamıyoz

nike sordum formayı yonetim ilk önce nike magazalarında satılacak demiş sonra yok demiş şimdi gene anlaşmışlar satılacak nike ta ama formalar hala gelmemiş nike magazalarına görevli sorun tarbzonda diyorlar bizle alakası yok diyorlar buna bir çözum
                  En son genç61 tarafından düzenlendi; 01.10.2008, 11:02.
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• bursa zafer plaza dışındaki süs havuzunun arkasında Ümit SPOR da trabzonsporumuzun orjinal formaları mevcut fiyatıda sitedekinden daha uygun ama orjinal kontrol ettim zaten sadece orjinal formalar satıyor ben kısa süre içinde alacagım bursada almak isteyenler oraya bakabilir
                    bu dükkan yeni çıldı sanırım yoktu çünkü daha önceleri
                    Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Eskişehir'de bu formaları bulma şansım var mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cubuklu formanin ve gelecek sezonun formalarinin muhtemel arma adayi gozuktu.

güzel arma ama yakışırr canlı renkler

Yorum

• En son yapılan uzun kollu antrenman formalarında zaten bu armalar kullanıldı . Dikişli .

Yorum

• bursada nike mağazalarında trabzonsporumuzun formaları bulunmuyor..
                            zaten ts club da yok...
                            bulabileceğimiz bir yer varmı??
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nike bu sene beklentileri karşılamayabilir ama seneye hepimizi datmin edeceğine inanıyorum.
                              Edemezse zaten gitsinler abi Lescon olalim daha iyi yani. Nike klas bir marka diye anlastik biz depodan forma istemiyoruz biz. Sadece ilk yili diye sabirlan karsiliyorum ben.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Edemezse zaten gitsinler abi Lescon olalim daha iyi yani. Nike klas bir marka diye anlastik biz depodan forma istemiyoruz biz. Sadece ilk yili diye sabirlan karsiliyorum ben.
                                bir çok trabzon taraftarı da böyle düşünüyordur taraftar olarak en iyisini istemek tabii ki hakkımız.Ama artık öyle büyük meseleler var ki-stad,futbolcu tartışmaları gibi- formaya insanlar 1 sene daha sabır gösterebiliyor.benim forma sponsorundan anladığım sadece forma değil taraftarın günlük hayatta kullanabileceği ürünler üretmesidir ama dediğim gibi önümüzde daha önemli meseleler olduğu için unutmamız ya da sabredebilmemiz doğaldır.Ama tabii ki sanılmasın ki bu satış ve tasarım sorunları düzeltilmezse bu taraftar kuzu gibi durur.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X