Bizim renklerimizle bu tasarımlar daha da güzel olacaktır.
İki sorum var;
Çubuklu formamız bu modelin bordo mavisi mi olucak ?
Şortlar güzelmiş Bu şortlar maçlarda giyilecek şortlar değil mi yoksa sadece antremanlar için mi
Afs abi bu sorularıma cevap verirsen merakımı büyük ölçüde gidermiş olucam.
Çubuklu formamız bu modelin bordo mavisi mi olucak ?
Şortlar güzelmiş Bu şortlar maçlarda giyilecek şortlar değil mi yoksa sadece antremanlar için mi
Afs abi bu sorularıma cevap verirsen merakımı büyük ölçüde gidermiş olucam.
Mavi bizim mavimiz, bordo bizim bordomuz olacak.
Mesajdaki şortlar idman şortu.
Çubuklu formamız Barcelona modeli olacak.
Son paylaştıklarım Nike'ın standart kataloglarında yer alan ürünler.
Bize yeni sezonda yeni ürünlerle ilgili biraz fikir vermesi için paylaştım.
Sonuçta yeni çıkacak ürünler Trabzonspor'un renkleri ve tasarım detayları ile şekillenecek ve şu takımın bu takımın değil Trabzonspor'un forması olacak.
'Trabzonspor'a milli takımın formasının çizgilerini taşıyan bordo ve mavi formalar yapılacak' haberi gelince çoğunuz görmeden hayal kırıklığına uğramış gibi ' hadi ya ' diye tepki gösterdiniz. Aynı formayı Trabzonsporumuzun renkleri ve reklamlarımızla yeniden tasarlayınca bu sefer herkes ' süper olmuş, inşallah formamız böyle olur ' demeye başladık.
Bilmem anlatmak istediğimi, anlayabileceğiniz şekilde anlatabildim mi?
Hade hayirlisi!!! En fazla 3-4 hafta sonra görecegiz! Bir kac kez söylemistim. Yönetimden cevap aldim(Buna artik inanmayan hickimseye inanmaz heralde:P : FORMALAR TEMMUZ´UN ORTASINDA BÜTÜN TS CLUB VE NIKE STORE LARDA!!!! ... Saygilar. Bende cok umutluyum. Cok güzel formalar bekliyorum. Nike bu isi biliyor.
En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 23.06.2008, 20:01.
Yorum