bide nike Türkiye'nin müdürü Trabzonlu..böle rezillik olmaz..sizin orda bulunmanızın bi faydası olması lazım dimi ama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sezon Türkiyede pek cok takım nike forma giyiyor. nike ilk profesyonel turk takımıyla anlasmasını Trabzonsporla yaptı dediler. antalya sporun veya ankara belediyesporun bizden farkı ne . bu konuda aydınlanmak istiyorum. şimiden tesekkrlerşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sezon Türkiyede pek cok takım nike forma giyiyor. nike ilk profesyonel turk takımıyla anlasmasını Trabzonsporla yaptı dediler. antalya sporun veya ankara belediyesporun bizden farkı ne . bu konuda aydınlanmak istiyorum. şimiden tesekkrler
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Ankara da nerede bulabilirim forma ?
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni şortların ve konçların fiyatları nedir bilenler var mıdır?
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesofmanlar ve pololar ciktimiTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Nerede bizim Yattara formalarımız? Nerede yeni transferlerimizin isminin yazılı olduğu formalar.
Yazıyı, numaraları boşverdim, nerede kaldı formalarımız?En son a f s tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 16:43.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum