Aynen oyle hatirliyorum da Nuri Albayrak zamaninda taraftar en kucuk seyde bile isyan ediyordu. Ama bu yonetim o kadar isler cikardiki sirf ona olan guvenimizden taraftar olarak sabrediyoruz gelecekte daha iyi olacak diyoruz. Durum aslinda rezalet formalar depodan, yazi ve numaralar cok basit, amblemler dikisli degil, ve forma bulmak nerdeyse imkansiz vs vs. Bunlar eski yonetimde olsaydi yer yerden oynardi ama bu yonetim iyi isler cikardi diyoruz, belki yogunluktan belki yorgunluktan ve belki de Nike'in hazirsizligindan kaynaklaniyor diyip gecistiriyoruz. Ama ilerde mukemmel formalar ve giyecekler bekliyoruz!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursada nike mağazalarında trabzonsporumuzun formaları bulunmuyor..
zaten ts club da yok...
bulabileceğimiz bir yer varmı??
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadıköy'e hala gelmedi mi?-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz ,düz mavi,bordo-mavi forma vardı zaten diğer formalarda bayramdan sonra gelecek dediler.bugün Kadıköy'ü bi ziyaret ediyim o zaman
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Naykcılar Trabzonspora sponsor olarak bence çok akıllı ve karlı bir iş yaptılar.Şahsım adına Bu markanın ürünleri çok fazla dikkatimi çekmezdi. Sponsorluktan sonra bakış açımda değişti.Trabzonpor logosu olmasada tüm nayk ürünleri artık kapsama alanımda.
Yorum
-
BURSA
YUKARI YAZDIM ZAFER Plazanın önündeki havuzun arka tarafında
bursa zafer plaza dışındaki süs havuzunun arkasında Ümit SPOR da trabzonsporumuzun orjinal formaları mevcut fiyatıda sitedekinden daha uygun ama orjinal kontrol ettim zaten sadece orjinal formalar satıyor ben kısa süre içinde alacagım bursada almak isteyenler oraya bakabilir
bu dükkan yeni çıldı sanırım yoktu çünkü daha önceleriEmrah GÖRMÜŞ
Yorum
-
kulübe mail attım aldığım cevap aşağıda
Merhaba,
Nike firması yeterince forma vb.ürün taleplerimizi karşılayamıyor.İhtiyaçlarımız karşılandığında internette bütün çeşitleri bulacaksınız ve
Nike bayilerinden de ürünlerimizi satın alabileceksiniz.
Ziya Yılmaz
Genel Koordinatör.
Yorum
-
İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu formanin ve gelecek sezonun formalarinin muhtemel arma adayi gozuktu.
DRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum