Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yıllardır formalara ilgi yoktu, bu sebeple istanbulun en önemli alışveriş merkezindeki mağazamız kapatıldı, şimdi ise forma alacak mağaza bulamıyoruz gülelim mi ağlayalım mı?
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Nike adını duyunca heyecan yapmıştım... Rengi, tasarımı ve kumaş kalitesiyle, detaylardaki zarafetiyle görür görmez çarpılacağım bir sanat eseri beklentisine girmiştim... Yıllardır, üye olduğum diğer forumlarda da yazarım; en çok şikayet ettiğim şey bir türlü tutturulamayan renklerdir.

Bir kulüp düşünün ki, kurumsal kimliğine ait en çarpıcı unsur olan renklerini bir standarda bağlayamıyor, ''koyu bordo açık mavi'' gibi komik ve sığ bir tarifin kıllı kollarına teslim olabiliyor... Ben tasarımcı değilim ama en az 20 ton koyu bordo, 40 ton da açık mavi tarifi yapabilirim. Yıllardır izliyorum, bu konuda bizden başka renkleriyle bu kadar oynayan bir kulüp görmedim. 1996 yılından bu yana bakın, iki sezon üstüste aynı renklerin olmadığını göreceksiniz. İnanılır gibi değil...

Bu yıl çok ümitliydim. Hatta afs dostumuzun tasarımlarını ve renk kombinasyonlarını görünce daha da artmıştı ümidim. Ama ne yalan söyleyeyim, büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Ya benim beklentim çok yüksekti, ya da bu formalar çok sıradan... Hadi mavisi neyse de, şu bordoya taktım iyiden iyiye... Mürdüm mor tonuna yakın bir bordo ve yanında turkuaza çalan bir maviyi düşününce içim bir tuhaf oluyor, coşuyorum... Oysa neredeyse koyu bir kırmızıyı bordo diye yutturdukları mevcut formalara bakınca maalesef hiçbirşey hissetmiyorum. Karakteristik bir yönü yok mevcutların...

Turuncu forma yapılacağını duyunca Hollanda'nın son turnuvada giydikleri gelmişti aklıma. Çok beğenmiştim, ve yakalarındaki kırmızı lacivert şeritleri, bizim renklere uyarlayarak alacağım ilk formayı tasarlamıştım kafamda. Oysa karşıma çıkan ürün, getto gençleri için merdiven altında alelacele imal edilmiş lacost taklidi gibi birşeydi... Oldum olası sevmedim yakalı formayı... Gerçi bizimkilere forma demek bile biraz fazla optimist olmayı gerektiriyor ya neyse... Aston Villa forması diye albenisini artırmaya çalıştıkları forma ise ayrı bir cinayet... Allah aşkına kolları bu kadar bol forma olur mu... Hele bordo gövdenin altına bordo şort ve tozluk fikri müthiş bir yaratıcılık ve görsel şölen (!) sunuyor gerçekten...

Evet, zaman çok kısıtlıydı, şimdilik bu kadar oldu deniliyor. Biz de zaman veriyoruz, şimdilik... Ama storelarının önünden her geçişimde ''acaba bizimkiler de Kappa mı olsaydı'' dedirten Bursaspor formalarına bakmadan duramıyorum... Maalesef bizimkilerden çok daha gösterişli duruyorlar... Maalesef...

Not: Git o zaman Bursa forması al diyecek arkadaşlara şimdiden söylemiş olayım, ben en az hepiniz kadar Trabzonsporluyum. 40 yaşındayım ve halı sahalar dahil olmak üzere ömrümde bordo maviden başka bir renkle topa vurmadım...

Saygılar...
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.09.2008, 15:18.

Yorum

• malesef bende hayal kırıklığına uğrayanlardanım
        ama aceleye gelmiştir seneyi bekleyelim ve sabredelim diyorum
        nike kalitesine bişey dediğim yok fakat Trabzonsporumu anımsatacak formamız yok şu an itibari ile.(Komple Beyaz-Turuncu-Komple Bordo-Komple Mavi)
        gövde Bordo kollar Mavi olan var oda aston villa modeli olduğu için ve başka bir takımı çağrıştırdığı için sindiremiyorum kendime.

2.yarıyı bekleyip çubukluyu kapmak lazım
        zaten maksat kulübe yardım ama gönül işte Trabzonsporuma has klas bişi olsa kötümü olur diye içinden geçmeden de olmuyor
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 03.09.2008, 16:28.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu sezon Türkiyede pek cok takım nike forma giyiyor. nike ilk profesyonel turk takımıyla anlasmasını Trabzonsporla yaptı dediler. antalya sporun veya ankara belediyesporun bizden farkı ne . bu konuda aydınlanmak istiyorum. şimiden tesekkrler

Yorum

• a f s hocam
              Ali Kemal'in formayı benim Aston Villa benzetmeme atfen koyduğunuzu düşünüyorum ama malesef sadece ben değil herkez öyle isim takmış yeni formamıza,efsane takımın efsane formasından diyen yok yani.
              forumda olsun mağazaya gittiğimizde olsun aston villa modeli olan forma diye anılıyor

keşke sizin tasarladığınız herhangi bir forma olsaydı,mevcut formalara 10 basardı(hepsi çok hoş özellikle çubuklu)

az önce de dediğim gibi amaç takımımıza destek olmak ise formalarımızı alacağız
              ama kafama yatmayanlarıda biz bize konuşmakta fayda var diye düşünüyorum
              *tanıtımda Serkan kullanılması
              *şu an itibarı ile ne Ts.org tan ne çoğu mağazadan forma bulamamız
              *Ts armalarımızın yapıştırma olması
              *benim açımdan en önemlisi Trabzona has bir formamızın olmaması vs.vs.

Not:1 forma sözüm var Ekim 3-4 te Ankaradayım alacağım
              oksijen durumları iyi olursa birde Fırat'a sürpriz yapmak istiyorum onuda alabilirsem ne mutlu bana.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Tespitleriniz doğru İhsan Bey,

Formalarda belli bir tarzımızın oluşması için yönetimlerimizin, sponsorlarımızda istikrar şart.

Belkide bu kadar dağınık ve tarzsız oluşumuzun nedeni bu. Aston Villa aslında çubuklu kadar klasik olan ve başka renklerini başka takımların giydiği bu modeli istikrarlı bir şekilde kullanıp sahip çıktığı için öyle anılması çok doğal. Çubuklu formaların her sene yenilenmesi gibi adamlar bu modeli taze tutacak küçük dokunuşlarla devam ettiriyorlar. Renkleri de bizim gibi özel olunca akılda kalıcılığı artıyor.

Trabzonspor'un potansiyeli Aston Villa'dan fazladır eminim. Biz kendi marka değerimizin farkında değiliz.
                Trabzonspor ile anılacak modeller üretmemiz için olaya daha profesyonelce yaklaşmamız gerekiyor. Bizim bu konudaki açığımızı da Nike'ın kapatacağını umuyoruz.

Renklerimizin özel oluşu, marka olma yolunda bizim için büyük avantaj. Trabzonspor için klasik forma çubuklu forma olmuştur her dönem, fakat diğer modellerimizdeki stilsizlik ancak olayı kurumsal kimlik çatısı altında değerlendirirsek çözülebilecek. Benim yaptığım tasarımlar söylemek istediklerim hakkında fikir vermiştir umarım.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 03.09.2008, 17:33.

Yorum

• teşekkür ederim a f s hocam
                  tüm nezaketinizle ve engin bilginizle yine bizlerle olduğunuz için

son satırınız için söylüyorum,umutluyum inşallah diyorum.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teşekkür ederim a f s hocam
                    tüm nezaketinizle ve engin bilginizle yine bizlerle olduğunuz için

son satırınız için söylüyorum,umutluyum inşallah diyorum.
                    Estağfurullah diyeyim, beni utandırmayınız.
                    Kullanıcı adınızı İhsan diye okuduğum için, mesajımı o şekilde hızlıca yazmıştım sonradan insan51 olduğunu fark ettim, özür dilerim.
                    Özel mesajınızdan isminizin Ertan olduğunu da öğrenmiş oldum, düzeltmiş olayım.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 03.09.2008, 18:04.

Yorum

• Kadıköy'deki mağazaya yine sordum 17 Ekim dediler ama daha erkende gelebilirmiş.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadıköy'deki mağazaya yine sordum 17 Ekim dediler ama daha erkende gelebilirmiş.
                        ya şu adamı rahat bırakalım artık adam mekanizmayı yakcak yakında yaa !

lanet olsun içimizdeki trabzonspor sevgisine !

pele good , maradona better , george best

Yorum

• Beyaz forma alıcaktım ama kalmamıstoı bende bordo aldım

kısında babam izine gıdınce cubuklu forma mıd alaıcak
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yeni şortların ve konçların fiyatları nedir bilenler var mıdır?
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ya boyle bir rezillik var mi kardasim ya? Sen getir en kotu formalari yap sonra da stok bile gonderme, taraftar forma forma diye aglasin. Nedir bizim bu cektigimiz Nike dan. Nike eger Trabzonspor un ucretli bir elemani olsaydi simdi coktan kovulmustu beyler. Gerci ben halen daha butun bu yaptiklarindan sonra kovulmasi taraftariyim ama neyse.

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni şortların ve konçların fiyatları nedir bilenler var mıdır?
                                konç 19 milyon..ama ben pumanınkilerden biraz stok yaptım..5 lira

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X