Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Lesconla anlaşırsa tekstilden sorumlu biri aradan komisyon mu alacak acaba?

ben böyle birini hatırlıyor muyum ne

avucunu yala bakalım

Nike işi ok dir

Hayrını görelim

Yorum

• En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
      Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni üye olmuş ve ilk yorumunda burada Lescon'u öven üyeler görmek ilginç
        Arkadaş, yeni üyeleri aranıza kabul etmiyormusunuz, ya da fikirlerine değer vermiyecekmisiniz. Eğer böyle olacaksa BMN Türkiye'nin en büyük taraftar sitesi olma konumunu nasıl koruyacak. Herkesin fikirleri değerlidir. Burada kimsenin savunuculuğunu yapmıyoruz. Varsa yoksa Trabzonspor'umuz. Kimse rahatsız olmasın. Bana sadece şunun cevabını verin. Adidas veya Nike. Hangi dünya markası sizlerin hep dediği, Barcelona, Chelsea, M.Unıted veya Real Madrid'e verdiği kalitede ürün verecek bize. Biliyorsunuz Puma İtalya Milli takımı, Lazio, Camerun, Mısır, çek Cumhuriyeti gibi birsürü takım giydiriyor. Bize verdikleri ürünler bu saydığım takımların hangisinin ürünlerine benziyor. (Yani bırakın aynı olmasını benzemesine bile razıyım). MARKA BAĞIMLISI OLMAKTAN KURTULALIM ARTIK. TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

Yorum

• lesconun bir türk malı olarak bize forma teklifi vermesi gerçekten çok güzel bir şey...lescon da olsa nike da olsa adidas da olsa sonuçta forma değil o formanın ruhunu onurunu sahaya yansıtacak kişilerin o formayı giymesidir...forman isterse 1. kalite olsun dünyanın en iyi kumaşları kullanılmış olsun ama sen o frmanın üzerindeki ambleme yakışır bir futbol oynamayıp genç nesile babalarının yaşadıkları heyecanı coşkuyu yaşatamıyorsan formanın hiç bir anlamı olmaz...efsane kadro zamanında formayı kim yapsın değil nasıl şampiyon oluruz o konuşuluyordu...ambalaj değil beyler ambalajın içindeki önemlidir...
          şunu da unutmamak gerekir ki bize özgü klasikleşmiş bir forma modelinin yapılma zamanı geldi de geçiyor...trabzonspor denilince akla her sene değişen forması değil klasik forması akla gelmeli...

Yorum

• İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS Lesconla anlaşırsa tekstilden sorumlu biri aradan komisyon mu alacak acaba?

ben böyle birini hatırlıyor muyum ne

avucunu yala bakalım

Nike işi ok dir

Hayrını görelim

Arkadaşlar seviyeyi düşürmeyelim...bize yakışan şekilde herkes fikrini söylesin.bizim yöneticilerimiz en doğru kararı verir.biz sadece düşüncelerimizi söyleyelim.ama herkesin fikrine ''saygı ''göstererek......
            Herkese saygılar.
            En son bordobluex tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 17:52. Sebep: Mesajın tamamı kalın harf yazılamaz.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala Lescon olsun diyen renkdaşlarım için...

Mesela;

Celtic Enlemesine çizgili formasıyla amacı futbolcuları daha iri göstermek.

Ajax Sadece ajax'a hastır. Beyaz ustune kalın kırmızı çizgi.Sadece Ajax'ı hatırlarsınız.

Liverpool Tamamı kırmızı forma ve şort.Bu ikilinin amacı futbolcuları olduğundan daha uzun daha yapılı göstermek içindir.

Arsenal Kırmızı ağırlıklı ama kolları beyaz forma Emin olun sadece Arsenal aklınıza gelecek

Daha çok sıralayabiliriz.

Ama Rıdvan dilmenin geçen yıllarda değindiği bir konu var.

''Biz Trabzonla karşılaştığımızda bir kere takımın forması korkutuyordu. O renk tonları çok acayip duygulara sokuyordu bizi. Hani butun futbolcuları o formanın içinde 300 spartalı filmideki askerler gibi duruyorlardı.

Şimdi ise renk tonları her sene değişiyor. Renkde bile kluplerimiz istikrarsız''
              Lescon markasıyla formanın çizgisinin ne alakası var? Sen iste sana istediğin çubuğu,istediğin deseni yapsınlar.....bize hiç yakışmadığını düşündüğüm turuncu rengi lescon mu soktu Trabzonsporun gardrobuna.........bunun kararını kulüpler verir.yorum yazarken lütfen araştırıp yapın.
              En son bordobluex tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 17:53. Sebep: Mesajın tamamı kalın harf yazılamaz.

Yorum

• gerrard adlı arkadaşın resmini koyduğu forma çok güzel bu formadan çıkarsınlar ilk gün hemen alırım
                BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

• sonuç itibariyle bu işin ucu paraya bakar kim daha çok para verirse onun formaları giyilir bende hangi marka olursa olsun ne takımımı kendimce desteklemek için formasını alırı
                  bu arada lescon lafı geçince milletin lottoya umbroya razı olması ilginç ben yönetici olsam ve alt seviye bi sponsorla anlaşşam böyle bi taktik kullanırdım
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• tasarimi antepin maniasnin veya istanbul belediyenin gibi olacaksa hic olmasin tsclup lan devam etsinler ve taraftarlarin arasinda bir yarisma yapsinlar bir formada taraftarlar arasinda secilsin yani trabzonsporun üc formasi olacaksa birini taraftarlar belirlesinler böylece TÜRK markasi hemde gelir direk olarak kulube olur

Yorum

• Bence Lescon renkleri Nike'dan daha iyi gösteriyor. Nike düz siyah formadan, Manisanın düz siyah forması daha iyi duruyor bence. Eğer Lescon olursa -elleri mahkum- istediğimiz modelleri ve renk tonlarını yapacaklar. Hem onlar için de bir büyük takım giydirmenin referansı olacak. Eğer Türkiye'den büyük spor marka çıkacaksa Lescon olmalı. Hep kötü(bazılarına göre) forma yapmayacaklar. Kendilerini geliştirecekler. Bu yıl Lescon denenmeli bence. Hem taraftar ürünlerinde çeşitlilik ve ulaşılırlık sağlanır. Türkiye'de her mağazada Lescon bulabilirsiniz. Lescon olmalı bence.

Yorum

• Arkadaslar Formanin icindeki adam iyi, ve ruhlu topcu olsun yeter...

Cuval olsa raziyim.

Parayi veren düdügü calar, eger en iyi teklifi lescon yaptiysa, bende o türk markasini gururla giyerim. Kim benimle dalga gecicek yaw???

benim icin fark etmez. Pumanin forma rezilligini gördük. Nike amerikan markasi oldugu icin gözümde bir degeri yok. Adidas alman markasi, onlar da benim hergün iste anami aglatiyor: Geriye Kaldi Lescon.

Eger Ts iyi top oynayib basarili olursa , her tür forma kapis kapis gider .
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• nikela anlasilmis, tvde öyle söylemisler

Yorum

• nike tan hem turuncu hem de mor trabzonspor forması da istiyorum

Yorum

• Arkadaslar...Taraftar Projesine ben formala alakali bisiler yazmistim bana geri yazdilar ve dizayini taraftarin isteyi dogrultusunda yapacagiz dediler eger öneri veya düsüncelerimiz varsa göndermemeizi istiyorlar BMN olarak...BMN forumuna üyeyim dedim onlarda aban geri yazdilar...bende iste 3-4 forma felan gönderdim sizlerde gönderin...zaten nike olacakmis öyle deniliyor hepsi nike formalari olanlari gönderdiim !!!
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• turuncu forma kesinlikle istiyoruz......nike olması güel oldu...anck iş bundan sonra başlıor bize eki dizaynlardan formalar yaparlarsa gerçekten çok büyük hayal kırıklığı olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X