Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bıldıgınız uzere ıst sadece tsclub anlasmakı magaza demıyorum tsclub 1 tane olması lazım benım bıldıgım oda haznedarda ...yonetım bu ıse gelecek 4-5 sene ıcınde bı el atmazsa kartal da tsclub acmayı dusunuyorum tabıkı tek basıma degılll.. trabznsporlada bunu detaylı bı sekılde konusucam zaten ınsallah hayırlısıyla olur onemlı olan taraftarı sevındırmek.....bu bır saka degıl sımdılık dunuyorum ... merak etmın sermaye saglamm
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• ts club'ta o gozluklu adam var.. hep onun yuzunden seneye gelcem oraya! adam inadina koymuyor yaa! yok boyle birsey!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seneye yazi stili mutlaka özel birsey olmali. Basit degil
        Kesinlikle katiliyorum. Bu senekiler hic olmamis ve beni cok rahatsiz ediyor.

Bu arada belirtmeden edemeyecegim, Lescon baya güzel formalar yapmis .
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Madem Karadenizspor Trabzonspor'un pilot takımı olacak ve aynı marka giyecek, tıpkı Trabzonspor gibi kendine özgü tarz ve stili olmalı. Baştan doğru başlamak çok önemli. Trabzonspor'un aynı tarzı mı olmalı yoksa benzer bir stille mi devam etmesi daha doğru olur iyice düşünüp değerlendirmek lazım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.09.2008, 11:35.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bir sorum var acaba Gebze/Kocaelı deki zeynep giyim de daha ts forması varmı?
            Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Kulüpte bu forma tedarik rezaletinin bir sorumlusu muhakkak vardır....

Millet forma almak istiyor forma bulamıyor...Böyle bir şey herhalde dünyada yaşanmamıştır...

Bugün yalavodaki özdilek magazasına gittik Adidas,nike,umro ve bilümüm tüm spor malzemesi firmaları yanyana dizilmiş hepsinin reyonlarında ezik takımların boy boy ebad ebad formaları mevcut oda yetmiyor tüm dünya takımının formaları bile var bu sene NBA şampiyonu celticsin forması bile mevcut..nike magazasında mencester united formaları boy boy...Soruyorum görevliye arkadaşım bizim formalar ne zaman gelecek diye adam mal mal bakıyor...Sonrada gülerek abi sizin kulüp herhalde forma satmak istemiyor diyor çünkü adamın söyledigine göre günde 50 kişi forma soruyormuş...

Şimdi soruyorum kim bu rezaletin sorumlusu....kimse... bu kulüpten defolsun gitsin..

Şu kulüpten haybiye maaş alan bir ton müdür var....Onlara her gün beddua ediyorum...

aynen katılıyorum kimse bu rezaletin sorumlusu istifa etmeli ettirilmeli.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• Kaç zaman oldu hala formalara ulaşamadık. Bu nasıl iştir.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Bugün Kadıköy'deki mağazaya sordum ne zaman geleceğini bilmiyorlarmış.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Giresunda sordum, yok yok yok.

Yorum

• Nike mağazasında olası bir diyalog:

- Yeni sezon Trabzonspor'un Nike formaları geldi mi?
                      - Gelmedi kardeşim, bekliyoruz
                      Aradan birkaç gün veya hafta geçer aynı mağazada aynı kişiler:
                      - Trabzonspor forması geldi mi?
                      - Geldi nihayet, o kadar çok soran oluyordu ki
                      - İyi, ben formaları beğenmemiştim
                      - Nassi?
                      - Çubuklu gelsin ondan alacağım. Çubuklusu geldi mi?
                      - Gelmedi Şubat'ta
                      - Peki, ben arada uğrar gene sorarım, hayırlı işler.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar klüp Nike formaları bilerek mi geciktiriyor acaba, eldeki Pumaların tükenmesi için. Nike formalar bollaşınca kimse Pumaların yüzüne bakmaz çünkü.

Yorum

• valla ben Güngören Kale Center'da işi gıcıklığa döktüm ara ara gidip soruyorum geldi mi diye gelicek deyip duruyolar tınladıkları yok ama çıktığından beri soruyorum hesaplayın artık
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla ben Güngören Kale Center'da işi gıcıklığa döktüm ara ara gidip soruyorum geldi mi diye gelicek deyip duruyolar tınladıkları yok ama çıktığından beri soruyorum hesaplayın artık
                            gungorende sormusken haznedar dan neden almıyosun?

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla ben Güngören Kale Center'da işi gıcıklığa döktüm ara ara gidip soruyorum geldi mi diye gelicek deyip duruyolar tınladıkları yok ama çıktığından beri soruyorum hesaplayın artık
                              gungorende sormusken haznedar dan neden almıyosun?

Yorum

• Zanzibar ın(ülke olması lazım) forması.Değişik ve özgün bir çalışma olmuş.kaplan desenleri güzel olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X