Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nıke en guzel yaptıgı bence eşortmanları mavi renk olan eşortmanı super

formalar ise berbat

Yorum

• sizce arma biraz yamuk olmamış mı

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• heralde olimpiyattaki maçta 15000 civarında forma satılır bugüne kadarde 15000 satılmış olsa hedefin 3 te birini tutturmuş oluruz diye düşünüyorum

Yorum

• İşlem tamam, haydi Olimpiyata!
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• FOrmalar fıyzatına göre kalıtelı ben sahsen beyaz formayı begendım. Bı tane beyaz bıtanede Mavı forma aldım ve 3 tanede eskı Pumalardan.
            Yıne görevımı yeterınce yerıne götürmedıgım ıcın ıcımde bı burukluk var. Insallah Almamyaya dönmeden bıtane daha alırım.
            Sadece Armanın yapısık olması kötü yoksa formalara laf yok

Yorum

• Biz saat 6'da yola çıkıcaz maça gidicez acaba yetişirmiyiz?
              En son Atakan tarafından düzenlendi; 08.11.2008, 12:48.
              Més Que Un Club

Yorum

• valla ben istanbulu çok bilmem ama daha önce bi kere olimpiyata gittim.yol baya uzak bence yetişmen zor ama yetişirsende girişteki yoğunluk falan ucu ucuna yetişirsin

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz saat 6'da yola çıkıcaz maça gidicez acaba yetişirmiyiz?
                  nereden yola cıkıyosunuz ama?

Yorum

• Ben sorunu çözdüm beyler.Zaten İETT otobüsleri Bakırköy'den 17:00'da yola çıkıyormuş.Zaten bizim neyle gitceğimizde meçhul.Ama %100 ordayım.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Yardım bekleyen depremzedelere döndük. Anadolu yakasına forma lütfen
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• dün haznedar ts club da idim valla formalar oldugu gibi duruyor orada baya forma var sadece aston villa sitili yok.. ama alamadım çok pahalılar.. bende eski formalardan aldım
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bende Hazdedar'da Ts Clup'teydim dün.Turuncu forma ve beyaz çorap aldım.Toplam 75+5=80
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bundan mı bahsediyorsun Misina?
                            evet...........
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Olayın sunumu bile algılarımızı nasıl etkiliyor görüyor musunuz?

Valencia kulübü Nike ile olan sponsorluk anlaşmasını işin gereğine göre yerine getirdiği için, ne taraftarı forma bulma sorunu yaşıyor ne de biri çıkıp Nike bu işi bilmiyor iğrenç formalar demiyor. Armaları herşeyleri düzgün olduğu için bu tip meseleleri hiç düşünüp dert bile etmiyorlar.

Benim ümidim kulübün bu konudaki eksikliklerini giderip bu olayı yeniden yorumlamaları.
                              İnşallah seneye çok daha keyifli konular konuşuruz.

Sabır.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaşlar formalar pahalı filan değil ben 4 sezon önce ben kappa 70 milyon aldım
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X