vallahi ben formalarimizi cok begendim.. ilk ciktiginda Serkan Balci nin uzerinde gordugumde begenmemistim... ama boyle televizyondan baktigimda ve sahaya cikislarinda gercekten cok ama cok heyecanlandim ve cok begendim formalari.. gercekten super!! seneye daha guzellerini yapacaklar ve hatta cubuklu forma cikacak.. iste ozaman daha da etkileyici olacaktir.. ben bu formadan bitane alacagim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu nıke sadece forma sponsoru olarak gormemek lazım mesela artık stad cevresındekı tabelalarda DUK KRAVATLARI , BILMEM NE KABLO , BILMEM NE INSSAAT YAZMICAK NIKE LOGOLARI VE RESIMLERI GORMEK DAHA GUZEL OLUCAK BENCEİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçta giyilen formalardaki amblemler simetrikti,takan arkadaşlar oh demiştir heralde.ayrıca amblemlerde dikişiliydi.amblemin çevresindeki altın renkli dikişleri fark etmişsinizdir sanırım.
Yorum
-
Formalarımız çok güzel görünüyordu ve böyle olacağını düşünüp sükunetimi korumuştum
Bu arada fark ettiniz mi bilmem ama Ankaraspor'un paf takımı Lotto giyiyorBuradan da Nike'nin Ankaraspor'a sponsor olmadığı ve Ankaraspor A takımının para verip aldığı belli oluyor .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum