Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer nike de bize kaliteli idman malzemeleri ile günlük spor kıyafetler vermez ve taraftar da sokaklarda bunları gururla sergileyemezse o büyük nike markası bizi lig vitrininde antalya, eskişehir ve ankaranın yanına koyar.

biraz uzun ve karışık oldu sanırım ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Bir forma markası bizi lig vitrininde biryere koyamaz aksine biz o forma markasını ligin vitrinine yani zirvesine koyacağımız içindirki bize formalarını parayla giydiriyolar diğerlerinden para alıyolar, zaten bize ilgi göstermeseler sponsor olmazlardı bize değer verdikleri aşikar kendimizi hor görmeyelim biz büyük kulübüz ve herkes farkında farkında olmak istemeyenlerde farkında.
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir forma markası bizi lig vitrininde biryere koyamaz aksine biz o forma markasını ligin vitrinine yani zirvesine koyacağımız içindirki bize formalarını parayla giydiriyolar diğerlerinden para alıyolar, zaten bize ilgi göstermeseler sponsor olmazlardı bize değer verdikleri aşikar kendimizi hor görmeyelim biz büyük kulübüz ve herkes farkında farkında olmak istemeyenlerde farkında.
      üstat çok haklısınız, size katılıyorum. ama anlıyorum ki demek istediğimi iyi anlatamamışım. o halde biraz daha açayım;

söylediğiniz tamamen doğru; takım sponsora değil, sponsor takıma muhtaçtır. fakat unutmamalıyız ki artık tüketim çağındayız, her şey tüketim için (bu konuyla ilgili Jean Baudrillard'ın "Tüketim Toplumu" adlı kitabını incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. günümüz dünyasına sıkı bir eleştiri. https://www.imge.com.tr/product_info...4ramsvsv4kffi4). aynı zamanda bu kadar tüketmek insanlarda güçlü bir imaj fikrini de doğuruyor. her şey düz mantıkla işliyor.

bir örnekle açıklamaya çalışayım: önce maddiyat, araba önemli şeyler değil, insanın ayağını yerden kessin yeter deriz. sonra ama volvo güzel araba demeye başlarız. en sona veli bey'de volvo s60 olduğunu görür beğeniriz. ama neyi beğeniriz? arabayla beraber o arabayı kendi imajınının parçası haline getiren veli bey de artık gözümüzde daha bir başkadır. adam ağırlığını artık kullandığı arabasıyla da hissettirmiştir bize.

aynı şey ligdeki takımlar için de geçerli. insanlar istemeseler de bütün düşüncelerini önyargıları üzerine inşa ediyorlar. önyargıları oluşturan da ilk izlenimler, yani dış görünüş. e şimdi Türkiye'nin en büyük kulübü olarak saygın bir markayla anlaşmışız diye seviniyoruz, ama bir bakıyoruz ligde 4 takım daha aynı markadan giyiniyor. işte bu noktada farkımızı formadan başka ürünlerle göstermemiz lazım. yoksa prestij açısından diğer takımlarda hiç bir farkımız kalmaz (nike formaları onlar parayla alırken biz üzerine para almış olsak bile).

konuyu yine arabalarla ilgili son bir örnekle bağlamaya çalışayım:

18 kişinin katıldığı çok özel bir davete katıldığımızı varsayalım. herkes otoparka girdi. böyle şeyler konuşulmaz ama yeni volkswagen arabamızla övünüyoruz (volkswagen hem altımıza arabamızı hem de üstüne para vermiş). ama bir bakıyoruz park yerinde 4 tane daha volkswagen marka otomobil var. biz kendi kendimize istediğimiz kadar ama onlar kendileri para verip aldılar bize ise üstüne parayla verdiler diyelim. hepsi volkswagen golf iken dışarıdan bakılınca diğerlerinden bir farkınız yok (hele parkta üç güçlü rakibinizin ağır abi arabaları dururken). o yüzden bizim ağırlığımızı belli etmemiz için yine volkswagen bile olsa en az Phaeton modeline (http://www.phaeton.com.tr) binmemiz, yani markanın ürettiği hizmetin daha kalitelisini ve fazlasını almamız gereklidir.

bu örnekte volkswagen'in, gerçekte ise nike'ın sponsorluğunu tam yapıp bizi diğerlerinden ayırması, bize yakışan hizmeti vermesi gerekir. sadece formayı değil istediğimiz bütün spor malzemelerinin en kalitelilerini kulübümüzün büyüklüğüne yakışır biçimde önümüze dökmesi lazım (biz ise daha formalara bile tam ulaşamadık).

yine çok uzun ve karışık oldu ama inşallah bu sefer meramımı anlatabilmişimdir.
      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• formalar hoş olmuş.ama nike den daha farklı tasarımlar beklerdim.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Formalar gerçekten dün harikaydı..
          Çok hoş göründüler gözüme

Yorum

• Ben bir an önce nike de kapri ve şapka yapmalarını talep ediyorum...
            DRAGO GABRIC

Yorum

• Beklentiler yüksek, sorunlar birikmiş ve bu sorunu çözecek insanlar belli. Temelde kurumsal adımların atılması lazım bizim beklentilerimizin karşılanması için. Nike bizim eksiklerimizi kapatacak kapasiteye fazlasıyla sahip.

Dün gördük Ankaraspor'da Nike giyiyor fakat Trabzonspor'un marka değerinin yüksek oluşu arada kalite farkını doğruyor. Nike'ın bize özel formalarını seneye yapacağını biliyoruz. Hatta çubuklu ile ilk adım atılıyor bile.

Bu seneki formalarımız güzel. Dünkü formalarımız da güzel durdu takım üzerinde. Aylar önce formanın photoshop ürünü olmadığını, futbolcuların saha içinde mücadeleleri, düşüp kalkmalarıyla da güzel durması ve rahat ettirmesi gerektiğini söylemiştim. Trabzon'un o nemli havasında Puma'nın naylon formalarının içinde yandıktan sonra bu formalar klima gibi gelmiştir.

Yeni sponsorumuz tekrar hayırlı olsun. Trabzonuma ne giyse yakışıyor, fakat Nike ayrı yakıştı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 25.08.2008, 10:51.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tolga'nın formasında Trabzonspor amblemi biraz yan duruyor. Neyseki kaleci formaları çok dikkat çekici ve rağbet gören formalar değil.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Formalar 10 nomero Çıksada alsak artık.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• numaraların yazı karakterlerıde en sonuda uyumsaglamıs
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formalar 10 nomero
                      Ağzımdan aldın lafı.Gerçekten müthiş gözüküyor formalarımız..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• maçta giyilen formalardaki amblemler simetrikti,takan arkadaşlar oh demiştir heralde.ayrıca amblemlerde dikişiliydi.amblemin çevresindeki altın renkli dikişleri fark etmişsinizdir sanırım.
                        # BMN #

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalarımızın kalitesi ortada.Fakat terleyince iki renk haline dönmesi olmamış bence yanlış mıyım ? Kappa ve puma formalarda böyle bir durum söz konusu olmamıştı.Nike'da dikkatimi çekti, bordo renk ıslanınca iki farklı renk oldu.
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

• Bedenime uygun bulsam alacağım ama kalmamış...

Trabzonda o kadar yer gezdim, Largedan başlıyor, yukarı doğru gidiyor...
                            Sanki dersin herkes göbekli yahu

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalarımızın kalitesi ortada.Fakat terleyince iki renk haline dönmesi olmamış bence yanlış mıyım ? Kappa ve puma formalarda böyle bir durum söz konusu olmamıştı.Nike'da dikkatimi çekti, bordo renk ıslanınca iki farklı renk oldu.
                              Abi o kim ne kadar koştu, gayret etti, terledi belli olsun diye

Yorum

• Formalar gözüme çok hoş göründü.. Alacağım bu formadan da..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X