Ali Fuat abiyle olimpiyat stadında maç öncesinde sohbet ortamında bulunmuştum. Fontlarla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum kulübe ilgili bir yazı göndermiş, kulüp ise var olan fontların kullanılacağını söylemiş. Ali Fuat abinin ısrarı üzerine olmazsa puma'nın geçen sene ki fontları kullanılacak denilmiş
Şimdi ilgili kişiler sözde bu fontları nike'ın verdiğini söyleyip işin içinden çıkmak istemektedirler. Nike verdiyse basılacak mecburen denilmektedir sanırım. Font konusunda puma çözmüde çok saçma. Puma'nın dünya üzerinde kullandığı bir fontu , bilinen bir fontu, nike formada neden kullanalım, nike buna neden izin versin?
Şimdi ben konuyu şuraya getiriyorum Ankaraspor'un forma fontuna.. Malum nike ile çalışıyorlar. Onlar para veriyor biz para alıyoruz geyiğine girmeden işte numara fontları...
.jpg)
İki ihtimal var : Nike güzel bir font ayarlamış Ankaraspor'a, fontlarda nike logosu var çünkü ya da Nike'ın verdiği eski nike işaretli numara fontlarını kullanmak istemeyen Ankaraspor böyle bir çözüm üretmiş ve fontlara yine nike logosu basmış (havalı ytakımız nike giyiyoruz diye
) ne güzel...
Ankaraspor kadar olamıyor mu yönetim? Bu fontlara itiraz edip yeni bir font hazırlayamıyor mu? Word'ü açıp oradan bir numara fontu yazıp bastıramıyor mu? Çok yazık...

Şimdi ben konuyu şuraya getiriyorum Ankaraspor'un forma fontuna.. Malum nike ile çalışıyorlar. Onlar para veriyor biz para alıyoruz geyiğine girmeden işte numara fontları...
.jpg)
İki ihtimal var : Nike güzel bir font ayarlamış Ankaraspor'a, fontlarda nike logosu var çünkü ya da Nike'ın verdiği eski nike işaretli numara fontlarını kullanmak istemeyen Ankaraspor böyle bir çözüm üretmiş ve fontlara yine nike logosu basmış (havalı ytakımız nike giyiyoruz diye

Ankaraspor kadar olamıyor mu yönetim? Bu fontlara itiraz edip yeni bir font hazırlayamıyor mu? Word'ü açıp oradan bir numara fontu yazıp bastıramıyor mu? Çok yazık...
Yorum