Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abiyle olimpiyat stadında maç öncesinde sohbet ortamında bulunmuştum. Fontlarla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum kulübe ilgili bir yazı göndermiş, kulüp ise var olan fontların kullanılacağını söylemiş. Ali Fuat abinin ısrarı üzerine olmazsa puma'nın geçen sene ki fontları kullanılacak denilmiş Şimdi ilgili kişiler sözde bu fontları nike'ın verdiğini söyleyip işin içinden çıkmak istemektedirler. Nike verdiyse basılacak mecburen denilmektedir sanırım. Font konusunda puma çözmüde çok saçma. Puma'nın dünya üzerinde kullandığı bir fontu , bilinen bir fontu, nike formada neden kullanalım, nike buna neden izin versin?

Şimdi ben konuyu şuraya getiriyorum Ankaraspor'un forma fontuna.. Malum nike ile çalışıyorlar. Onlar para veriyor biz para alıyoruz geyiğine girmeden işte numara fontları...

İki ihtimal var : Nike güzel bir font ayarlamış Ankaraspor'a, fontlarda nike logosu var çünkü ya da Nike'ın verdiği eski nike işaretli numara fontlarını kullanmak istemeyen Ankaraspor böyle bir çözüm üretmiş ve fontlara yine nike logosu basmış (havalı ytakımız nike giyiyoruz diye ) ne güzel...

Ankaraspor kadar olamıyor mu yönetim? Bu fontlara itiraz edip yeni bir font hazırlayamıyor mu? Word'ü açıp oradan bir numara fontu yazıp bastıramıyor mu? Çok yazık...
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 18.08.2008, 02:24.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• yahu şu site ne zaman değişecek?
      Ey trabzonsporlu yöneticiler!Bizim böyle bir sitemiz var hatırladınız mı?

Yorum

• Yalnız çok güzel olmuş..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abiyle olimpiyat stadında maç öncesinde sohbet ortamında bulunmuştum. Fontlarla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum kulübe ilgili bir yazı göndermiş, kulüp ise var olan fontların kullanılacağını söylemiş. Ali Fuat abinin ısrarı üzerine olmazsa puma'nın geçen sene ki fontları kullanılacak denilmiş Şimdi ilgili kişiler sözde bu fontları nike'ın verdiğini söyleyip işin içinden çıkmak istemektedirler. Nike verdiyse basılacak mecburen denilmektedir sanırım. Font konusunda puma çözmüde çok saçma. Puma'nın dünya üzerinde kullandığı bir fontu , bilinen bir fontu, nike formada neden kullanalım, nike buna neden izin versin?

Şimdi ben konuyu şuraya getiriyorum Ankaraspor'un forma fontuna.. Malum nike ile çalışıyorlar. Onlar para veriyor biz para alıyoruz geyiğine girmeden işte numara fontları...

İki ihtimal var : Nike güzel bir font ayarlamış Ankaraspor'a, fontlarda nike logosu var çünkü ya da Nike'ın verdiği eski nike işaretli numara fontlarını kullanmak istemeyen Ankaraspor böyle bir çözüm üretmiş ve fontlara yine nike logosu basmış (havalı ytakımız nike giyiyoruz diye ) ne güzel...

Ankaraspor kadar olamıyor mu yönetim? Bu fontlara itiraz edip yeni bir font hazırlayamıyor mu? Word'ü açıp oradan bir numara fontu yazıp bastıramıyor mu? Çok yazık...

sana ve senin gibi düşünenlere pes diyorum başkada bişi demiyorum yhaa bi fnt yüzünden şukadar olmaıyo mu yönetim bu kadar olamıyo mu yönetim git ankarayı tut o zaman senin yönetimi yönetim olmuş ankaran bu kadar transfer yaptı mı.adamın canını sıkmayın.biraz takım adına konuşun
          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Brugge maçındaki "Beyaz Forma" güzel gözüküyordu..!
            .

Yorum

• Formadaki fontun güzel olmasını istemek kötü bir şey değil. Birbirimizi kırmadan anlamaya çalışıp, ifade etmeye çalışırsak daha fazla yol alırız sanırım. Formaların sırtına yazılan sırt numaraları ve isimlerin yazı karakteri forma tasarımının bir parçası.

Daha da önemlisi Trabzonspor kurum kimliğinin bir parçası ve küçük bir detay gibi görünen bu meseleye de hassasiyet gösterilmesi lazım.

Resmi ürünlerle korsan ürünlerin yanyana satıldığı günleri yaşıyoruz. Seneye bütün bu anlayışın düzeleceği ümidini taşımaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Biraz dünyayı izleyeyip doğru yorumlayabilsek çözüm çok.

Kalite detaylarda saklı.

Ama önce bunu hayata geçirebilmek için zihni bir değişim geçirmemiz lazım.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formadaki fontun güzel olmasını istemek kötü bir şey değil. Birbirimizi kırmadan anlamaya çalışıp, ifade etmeye çalışırsak daha fazla yol alırız sanırım. Formaların sırtına yazılan sırt numaraları ve isimlerin yazı karakteri forma tasarımının bir parçası.

Daha da önemlisi Trabzonspor kurum kimliğinin bir parçası ve küçük bir detay gibi görünen bu meseleye de hassasiyet gösterilmesi lazım.

Kalite detaylarda saklı.

Ama önce bunu hayata geçirebilmek için zihni bir değişim geçirmemiz lazım.
                Abi ben tepkiyi biraz büyük verdim arkadaşa ama bu en güzel cevap olmuş...
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi ben tepkiyi biraz büyük verdim arkadaşa ama bu en güzel cevap olmuş...
                  Onur abi laz damarı dedikleri bu olsa gerek..

Hemen parlarız heryerde..
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yapılan bir araştırmada taraftarları formasının fontlarını bu kadar uzun tartışan, bunu yönetimin basiretsizliğine bağlayan başka bir takım taraftarı olmadığı görüldü.
                    ama ben forma falan değil de şortun bağcığındaki sicimleri beğenmedim. 8li değil de 6lı örgü şort iplerinde daha güzel duruyor. hem bakın ankarasporun bile şortunun bağcıkları daha güzel.
                    İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yapılan bir araştırmada taraftarları formasının fontlarını bu kadar uzun tartışan, bunu yönetimin basiretsizliğine bağlayan başka bir takım taraftarı olmadığı görüldü.
                      ama ben forma falan değil de şortun bağcığındaki sicimleri beğenmedim. 8li değil de 6lı örgü şort iplerinde daha güzel duruyor. hem bakın ankarasporun bile şortunun bağcıkları daha güzel.
                      Beyefendi ! bu font olayı daha önce konuşuldu.. Sanırım anlamak istemiyorsunuz ! Ben taraftarım forma alıyorsam en iyisini isterim ! sırt numarasına bakıyorsam onunda en iyisini isterim ! dandik 41. yıl müzik albümünü 20 liraya satıyorlarsa almam onunda en iyisini isterim !

İtirazı olan?

Yorum

• arklar nike man utd a hala daha forma yapmadı.iilk maçlarını oynadılar baktım geçen senenin formaları.bilgisi olan war mı ?

Yorum

• bence bu nıke sadece forma sponsoru olarak gormemek lazım mesela artık stad cevresındekı tabelalarda DUK KRAVATLARI , BILMEM NE KABLO , BILMEM NE INSSAAT YAZMICAK NIKE LOGOLARI VE RESIMLERI GORMEK DAHA GUZEL OLUCAK BENCE
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Avrupada sponsorluk işleri bizden daha profesyonelce yapılıyor.
                            Ve birçok avrupa takımı sezonun son maçında bir sonraki sezonun yeni formasını giyiyor.
                            Ve kulüplerin geleneksel ve artık marka haline gelen formaları var, her sene ana çizgilerine sadık kalarak güncellemeler yapıyorlar. Ana formalarının yanında o senenin modasına göre yedek renkler de kullanıyorlar.
                            Mancester United'ın forması yeni.

En son a f s tarafından düzenlendi; 18.08.2008, 13:38.

Yorum

• Mağaza böyle olur. Forma böyle satılır.

Bütün bunları yapan Nike işi bilmiyor öyle mi? İşi bilmeyen onlar mı, yoksa biz miyiz acaba?

Olimpiyatta orijinal forma ile korsanı yanyana satılabiliyorsa ve taraftar hala bunlardan forma almaya devam ediyorsa bizim daha çok yol almamız lazım.

Onbinlerce taraftarı asla bir arada bulamayacağımız bu tarihi fırsatı değerlendirme yöntemi bu olmamalıydı.

Tüm bu olanlardan gerekli dersleri çıkarıp taraftarın beklentilerini karşılayacaklardır, umarım.

Sabır.

Yorum

• bu gibi profesyonel mağazalarımız olmadığı halde klüb forma yetiştiremiyor
                                böyle bi taraftar t.c.'de hangi takımda var ;
                                ama şuda su götürmez bi gerçek ;
                                '' Olimpiyatta orijinal forma ile korsanı yanyana satılabiliyorsa ve taraftar hala bunlardan forma almaya devam ediyorsa bizim daha çok yol almamız lazım. ''

pele good , maradona better , george best

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X