Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vallahi ben formalarimizi cok begendim.. ilk ciktiginda Serkan Balci nin uzerinde gordugumde begenmemistim... ama boyle televizyondan baktigimda ve sahaya cikislarinda gercekten cok ama cok heyecanlandim ve cok begendim formalari.. gercekten super!! seneye daha guzellerini yapacaklar ve hatta cubuklu forma cikacak.. iste ozaman daha da etkileyici olacaktir.. ben bu formadan bitane alacagim...

Yorum

• Ayrıntı veya detaya önem verenler için beyaz formamızı inceleme altına alalım;

Zannımca formalar nefis olmuş, buram buram nike kalitesi her yanı,

a f s' ye dokundurmadan geçemeyeceğim, mesajımı almıştır umarım

Yorum

• Yorum

• En son Tmac61 tarafından düzenlendi; 25.08.2008, 15:04.

Yorum

• Yorum

• Kumaş kalitesi dediğim şey bu olsa gerek;

Yorum

• teşekkürler, dokunmuş koklamış kadar oldum.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bide armamız dikişli olsa çok güzel olucaktı.. eline sağlık tmac
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence bu nıke sadece forma sponsoru olarak gormemek lazım mesela artık stad cevresındekı tabelalarda DUK KRAVATLARI , BILMEM NE KABLO , BILMEM NE INSSAAT YAZMICAK NIKE LOGOLARI VE RESIMLERI GORMEK DAHA GUZEL OLUCAK BENCE
                    haftalar once demıstım ole oldu stada ayrı bı guzellık kattı bence
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• formaların tasarımları barçanınkiler gibi olsa daha güzel olurdu ama nike güzel oldu

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçta giyilen formalardaki amblemler simetrikti,takan arkadaşlar oh demiştir heralde.ayrıca amblemlerde dikişiliydi.amblemin çevresindeki altın renkli dikişleri fark etmişsinizdir sanırım.
                        amblemler dikişlimiydi?

Yorum

• Formalarımız çok güzel görünüyordu ve böyle olacağını düşünüp sükunetimi korumuştum

Bu arada fark ettiniz mi bilmem ama Ankaraspor'un paf takımı Lotto giyiyor Buradan da Nike'nin Ankaraspor'a sponsor olmadığı ve Ankaraspor A takımının para verip aldığı belli oluyor .

Yorum

• @Ulusoy61

Amblemlerin dikisli oldugu nerden cikti? Dün macta giydigimiz formalarin amblemleri yapistirmaliydi, etrafi dikisli degildi.
                            .

Yorum

• Bu kadar güzel gelişen olaylar karşısında bu sene formalar vasat.Hatta berbat.Bune yaa nike ama 20tl bile etmezler.Formamı giyip gelmişler yataktan kalkıpmı gelmişler belli değil.

Yorum

• arkadaslar belkı burası yerı degıl ama szymek 41. yıl etkınlıklerıne gelıcek denıyodu nıye gelmedı bılgısı olan varmı
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X