evet çubuklu forma yok Barcelona da bile.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
41.yıl ve 7. şampiyonluk ile ilgili özel tasarımlarım var.
Hatta Trabzonspor ile ilgili de özel tasarımlarım da var.
Fakat,
Her şeyin zamanı var
Barcelona'nın formalarında çubuk var fakat çubukları çok kalın olduğu için ancak 2 tane sığabilmişEn son a f s tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 10:09.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41.yıl ve 7. şampiyonluk ile ilgili özel tasarımlarım var.
Hatta Trabzonspor ile ilgili de özel tasarımlarım da var.
Fakat,
Her şeyin zamanı var
Barcelona'nın formalarında çubuk var fakat çubukları çok kalın olduğu için ancak 2 tane sığabilmiş
Merakla ve heyecanla bekliyor olacagız abi o zamanTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
arkadaslar ıstanbulda forma nerde uklabılırım acılen yardım bugun almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tum bende ve boylar mevcut olsun
dun zeynep gıyıme gıttım 2 tane kalmıstı onlarda cuval gıbı durdu uzerımdeeİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Haznedar'ı biliyoruzda.Sorun olan forma şuan orda var mı yok mu ?Şuan aramıyorum arayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.ŞANLI TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefon numarası yokmu firmanın arayıp sorsana kardeşim burda bu kadar eziyet çekeceğine.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegören, dokunan arkadaşlar;
yakalı formaların yakaları sağlam mı?
yıkamayla yumuşar mı, güzel duruyor mu?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum