ali fuat abi ben sana katılmıyorum.
bir önceki sayfada bulunan tasarımdaki parçalı forma çok hoş gözüküyor.
tabiki uygulanabilirliği açısını bilmiyorum ama bu sene çıkmış olsa onu alırdım kesin.
a f s ağabey ben burada bunları (dikişli armalar ve kaliteli kumaş konusu) söylediğim zaman arkadaşların bazıları " Biz Inter kadar büyük değiliz o kadar forma satamayız o yüzden bize kaliteli forma yapmazlar " diyorlardı ...
Şimdi de yapıcı eleştiri yapmadığımdan bahsediyorlar ...
Buyrun bakalım şimdi ne diyeceksiniz ...
yapıcılık uydugu için öyle dedim. şu an memlekette oldugum için pek zaman bulamıyorum daha detaylı yazcam bi dahaki sefere.
ben formalar öylede böyle de olsun alacam. 3 tane demiştim biraz zaman bekliyorum tam herşey yerli yerine otursun die. bizde jeste jesttir olay.
daha iyi olabilirdi ama alelacele bi işe kalkınca bu kadar oldu.
bizim taraftarımıza kolay kolay bişey begendirilmez. genel olarak yapıcılıktan uzak bir profil sergiliyoruz.
"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Ben formalar çıkmadan önce Takımımız üstünde reklamlısı olan t-shirtten aldım. Alttaki ilk fotoğraftan kumaşının nasıl gözüktüğü hakkında bilgi alamayız.
Fakat makinanın yakın çekim özelliğiyle kumaşı daha yakından çektiğimizde kumaşın görüntüsü ortaya çıkıyor. Beyaz formamızın da bu kumaştan yapıldığını düşünüyorum yanılıyor olabilirim alanlar varsa bizi bilgilendirebilir.
Forma alanlardan isteğim siz de formayı yakından çekerseniz kumaşına bakabiliriz. Ben kendi adıma formaların kumaşı konusunda böylelikle merakımı giderebilirim.
Inter'den sonra Trabzon
Nike, Inter'in ardından Trabzonspor ile ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
29 Temmuz 2008 09:00
Çok tepki çekmişti
Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.
TS Club çoğalıyor
Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.
SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.
gııdn comlekciye bakın.adamlar chelsea...arsenal.....m.unıted formalarının aynısını cıkardılar.ceske orada yaptırsaydık....neyse arkadaslar.gorusuruz.
SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.
gııdn comlekciye bakın.adamlar chelsea...arsenal.....m.unıted formalarının aynısını cıkardılar.ceske orada yaptırsaydık....neyse arkadaslar.gorusuruz.
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum