Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    XXL Beden satılmıyormuş......
    Biz kilo sorunu olanları düşünmeyenleri esefle kınıyorum.
    XXL yok ama XL XXL gibi.Benim bedenim XL fakat Nike Formanın L ı bile üzerime büyük oldu.

XL size olacaktır kanımca
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nikenin yukarda yaptığı ürünler gerçekten harika..Bizde böyle şeyler bekliyoruz.
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        XXL yok ama XL XXL gibi.Benim bedenim XL fakat Nike Formanın L ı bile üzerime büyük oldu.

XL size olacaktır kanımca

insallah dediginiz gibi XL kurtarir yoksa bende ayni dertten muzdaripim, omuzlardan patlatiyorum formalari
        There are 10 kinds of people
        Those who understand binary and
        Those who don’t

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nikenin yukarda yaptığı ürünler gerçekten harika..Bizde böyle şeyler bekliyoruz.
          harika da bişey mi MÜKEMMEL abi ya MÜKEMMEL
          ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• ali fuat abi ben sana katılmıyorum.
            bir önceki sayfada bulunan tasarımdaki parçalı forma çok hoş gözüküyor.
            tabiki uygulanabilirliği açısını bilmiyorum ama bu sene çıkmış olsa onu alırdım kesin.
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              a f s ağabey ben burada bunları (dikişli armalar ve kaliteli kumaş konusu) söylediğim zaman arkadaşların bazıları " Biz Inter kadar büyük değiliz o kadar forma satamayız o yüzden bize kaliteli forma yapmazlar " diyorlardı ...

Şimdi de yapıcı eleştiri yapmadığımdan bahsediyorlar ...

Buyrun bakalım şimdi ne diyeceksiniz ...
              yapıcılık uydugu için öyle dedim. şu an memlekette oldugum için pek zaman bulamıyorum daha detaylı yazcam bi dahaki sefere.

ben formalar öylede böyle de olsun alacam. 3 tane demiştim biraz zaman bekliyorum tam herşey yerli yerine otursun die. bizde jeste jesttir olay.
              daha iyi olabilirdi ama alelacele bi işe kalkınca bu kadar oldu.
              bizim taraftarımıza kolay kolay bişey begendirilmez. genel olarak yapıcılıktan uzak bir profil sergiliyoruz.
              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• serhata katılıyorum.. yapılan hiçbirşeyi beğenmeme gibi bir huyumuz var.. ama bunun nedeni de yılların verdiği sabırsızlık sanırım..
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Bu neden hala resmi siteden kaldırılmadı çözemedim

Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• İlk olarak garziya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu neden hala resmi siteden kaldırılmadı çözemedim

http://www.trabzonspor.com/manset.as...&haberID=39403
                    maalesef resmi sitemiz çok dandirik de ondan
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben formalar çıkmadan önce Takımımız üstünde reklamlısı olan t-shirtten aldım. Alttaki ilk fotoğraftan kumaşının nasıl gözüktüğü hakkında bilgi alamayız.

Fakat makinanın yakın çekim özelliğiyle kumaşı daha yakından çektiğimizde kumaşın görüntüsü ortaya çıkıyor. Beyaz formamızın da bu kumaştan yapıldığını düşünüyorum yanılıyor olabilirim alanlar varsa bizi bilgilendirebilir.

Forma alanlardan isteğim siz de formayı yakından çekerseniz kumaşına bakabiliriz. Ben kendi adıma formaların kumaşı konusunda böylelikle merakımı giderebilirim.

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maalesef resmi sitemiz çok dandirik de ondan
                        katılmamak elde değil

Yorum

• Inter'den sonra Trabzon
                          Nike, Inter'in ardından Trabzonspor ile ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
                          29 Temmuz 2008 09:00
                          Çok tepki çekmişti
                          Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.

TS Club çoğalıyor
                          Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.

Fanatik

spor3.com sitesinde yaziyor bu

Yorum

• SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.
                            gııdn comlekciye bakın.adamlar chelsea...arsenal.....m.unıted formalarının aynısını cıkardılar.ceske orada yaptırsaydık....neyse arkadaslar.gorusuruz.

Yorum

• İlk olarak oflu_hamsi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.
                              gııdn comlekciye bakın.adamlar chelsea...arsenal.....m.unıted formalarının aynısını cıkardılar.ceske orada yaptırsaydık....neyse arkadaslar.gorusuruz.
                              Evet arkadaşlar bunun adı; BODOSLAMA GİRİŞTİR...
                              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak oflu_hamsi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SLM arkadaslar.ben size bise solıyeyım.sımdı su astonvilla formasına bakın.ALLAH askına hıc benzıyormu.?bıde turuncu forma ile bızım yonetiçiler kafayı bozmuş. ula bizim renklerımız bordo mavi.ozman adımızıda deişelim_adana spor olsun.bide nike sanki tisort cıkarmıs.ula gıdın barcelonanın formasına bakın.bide bizimkine hıc benzıyormu???..hanı cuubuklu forma? beyaz ve mavi forma harıc dıerlerının bızım trabzonsporla hiç alakası yok.sanki gıttın formaları rus pazarından aldık.valla comlekciye gıdın orda taklit forma satıyolar.orda daha guzelini yapmazlarsa banada fatih demeyin.

ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X