Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alpozan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor için parçalı forma::

bencede tam süper
    ama 5 forma var birde çubuklu gelecek 6 ediyor
    7.yi yapmazlar diye tahmin ediyorum
    şu anki 5 formadan birisi bu olsaydı çok iyi gidiyor denilen satışlar en az 2 ye katlanırdı
    fakat olay şu özel tasarım formalar he deyince olmuyormuş zaman istiyor deniliyor
    eldeki 5 forma nike kolleksiyondan bize uyarlananlar.
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Kalitede detaylarda gizli. Fazla bir şey istemiyoruz, Nike zaten dünyada uyguladığı güzellikleri bize de uygulasın yeter.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• XXL Beden satılmıyormuş......
        Biz kilo sorunu olanları düşünmeyenleri esefle kınıyorum.
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Toplam kaliteye değer katan detaylar.

Armaların uygulanışına dikkat

Fotoğraftan kumaş ve arma kalitesi tahlili için malzeme

Yorum

• a f s.... Arkadaşım bu üstteki Barca forması özel bi tasarımmı yoksa nike koleksiyonlarından birimi? Eğer öyleyse bize neden uyarlanmadı bi bilgin varmı?
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Detay detay detay,

Bizim için yapılan çubuklu formada bu tür detaylar olacak sanırım.

Bizim renklerimizde çok güzel durur.

Ve armalarla ilgili başka bir örnek:

Yorum

• Off ya süper formalar bizim çubukluda bunlar gibi olursa şatış patlaması yaşanır...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  a f s.... Arkadaşım bu üstteki Barca forması özel bi tasarımmı yoksa nike koleksiyonlarından birimi? Eğer öyleyse bize neden uyarlanmadı bi bilgin varmı?
                  Barcelona geçmişinden gelen kalın çubuklu formları kullanıyor. Ve her çubuklu forma giyen takım ve marka gibi çubukların kalınlığı ile oynuyor. Bu sene zaten parçalı bir model giymiştik ( Puma ) o yüzden tekrar aynı modeli yapmaktansa, daha yeni modeller ve çubuklu formayı tercih ettiler. Bu tür parçalı modeller her renkte güzel durmuyor. Koyu bordo açık mavi rengin bu modelde güzel duracağını sanmıyorum.

Sorun model veya tasarım değil, bizim renklerimizin özel olduğundan dolayı üretiminin zaman alması sorunu var. Dünya üzerinde bizim renklerimizi taşıyan, sponsoru Nike olan ve çubuklu forması olan başka ikinci bir takım yok. Sırf bizim için üretildiğinden emin olabilirsiniz. Ankaraspor veya Eskişehirspor çok kullanılan renklerden oluştuğu için onlara hazır kolleksiyondan gönderiyorlar. Anlaşmaları ve planlamaları çok önceden yapıldığı için de zaman ve yetiştirme problemi yaşamıyorlar, tıpkı seneye bizim sorun yaşamayacağımız gibi.

O yüzden bize özel renkte kumaş hazırlanması, üretilmesi zaman alıyor. Çubuklu formalar üzerine ekstra renk basıldığı için düz renkli formalara göre, üretimi daha çok zaman alıyor. Bir de bizim renklerimizin özel oluşu kumaşı da yeniden üretmelerini gerektirdi. Farklı bedenlerde aynı kalitede binlerce forma üretmelerinin zaman alması doğal. Üstelik bizden çok önce yapılmış sözleşmeleri, iş planları ve sözleri varken. Sözleşme imzalayalı daha çok zaman geçmedi. Dünyada bizim gibi yüzlerce takıma forma, binlerce ürün üreten bir sistemin içine dahil olmak biraz zaman alabiliyor.

Beklediğimize değeceğine inanıyorum.

Yorum

• a f s ağabey ben burada bunları (dikişli armalar ve kaliteli kumaş konusu) söylediğim zaman arkadaşların bazıları " Biz Inter kadar büyük değiliz o kadar forma satamayız o yüzden bize kaliteli forma yapmazlar " diyorlardı ...

Şimdi de yapıcı eleştiri yapmadığımdan bahsediyorlar ...

Buyrun bakalım şimdi ne diyeceksiniz ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• m.u.'ın uzun kollu t-sörtü çok güzel olmuş..bize güzel tasarımlı tşörtler gelsede alsak
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• arkadaslar haznedar ts culubun adresını verebılırmısınız bana

Yorum

• İlk olarak 61feyzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar haznedar ts culubun adresını verebılırmısınız bana
                          Adreslere burdan bakabilirsiniz.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            a f s ağabey ben burada bunları (dikişli armalar ve kaliteli kumaş konusu) söylediğim zaman arkadaşların bazıları " Biz Inter kadar büyük değiliz o kadar forma satamayız o yüzden bize kaliteli forma yapmazlar " diyorlardı ...

Şimdi de yapıcı eleştiri yapmadığımdan bahsediyorlar ...

Buyrun bakalım şimdi ne diyeceksiniz ...
                            aynen abi...bizde aynisini dedik

Yorum

• Bu fotograftaki kombinasyonlar harika olmuş.İnşallah maçlara da bu şekilde çıkılır.Resmi sitenin girişinde yer alan üst-alt-çorap uyumu hiç olmamıştı ve o an gördüğümde formaları adeta midem bulandı.Ama bu fotografı gördükten sonra ne kadar güzel renklerimizin oldugunu farkettim.İşte önemli olan estetiği ve uyumu yakalayabilmek...

"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Herkesin Trabzonspor için en iyisini istediğini unuttuğumuzdan iletişim kazaları yaşamamız kaçınılmaz oluyor.
                                İdeal olarak en iyisini istiyoruz ve yukarıda örneklerini paylaştığım gibi, isteklerimiz makul ve uygulanabilir şeyler.

Lakin ilk yıl, şartlar gereği formalarla ilgili böyle bir tercih yapmak gerekti. Bu demek değil ki, seneye de böyle olacak. Bilakis asıl özel ürünler, seneye ve zamanla bizimle buluşacak.

Trabzonsporumuz ile ilgili eleştiride bulunurken, olayını nedenleri üzerinde bilgi sahibi olup düşünerek, birbirimizi kırmamaya, ikili sataşmalara, alınganlıklara girmeden, anlamaya çalışarak çözüm önerileri getirmeye dikkat edersek, sorunların kendiliğinden çözülmeye başladığını hep birlikte göreceğiz.

Şu cümleyi kurduğumu hatırlıyorum. Sen camia olarak Barcelona, Mancester ol önce forman gelir peşinden.
                                Kaliteye de bir yerlerden başlamak lazım. Birikmiş sorunların hemen bir anda çözülmesini beklemeyelim.

Sponsorluk konusunda atılan olumlu adımı ve iyi niyeti destekliyorum, desteklemeliyiz. Mesele marka ile ilgili değil, sistem, profesyonelleşme ve kurumsallaşma ile ilgili.

Bilmem yanılıyor muyum?
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 16:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X