simdi bu yazilari goren eziklere karsi gulunc duruma dusuyoruz millet uyanin(bu saatte uyuyabiliriniz) millet kendinize gelin ve takimimiza sahip cikin!!!! seneye cikacak olan formalarida simdiden siparis verelim bu seneden gecti o zaman sikinti cekmeyiz ve nasil olacaklarini biliriz
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Günaydın bu taraftar 2 yıldır kendi kaptanıyla bile dalga geçiyo
bu sezon baska usta su ana kadar birliktelik vardi taraftarda ama simdi herkes ayri telden caliyor yanlis bunlar
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
simdi bu yazilari goren eziklere karsi gulunc duruma dusuyoruz millet uyanin(bu saatte uyuyabiliriniz) millet kendinize gelin ve takimimiza sahip cikin!!!! seneye cikacak olan formalarida simdiden siparis verelim bu seneden gecti o zaman sikinti cekmeyiz ve nasil olacaklarini biliriz
Tamam taraftar suçlu olabilir.Ama bugünkü rezalet bizi asıl komik duruma düşürdü.Yönetimin derhal bugünkü tabloyu oluşturan kişileri göndermesi lazım.Bu ne ciddiyetsizlik,bu ne amatör zihniyet!!!Şampiyonluk sürecine hayal kırıklığıyla girilmez inşallah yönetim bunları düzeltir.
genelde forumu okumakla yetiniyordum ama dayanamadım yazıcam..Neden Serkan ?? Boylu poslu futbolcumuz mu yok? Formalar bence vasat ama önemli değil alıcaz herrrr türrrlüü..
[quote=nixar;1512699]Tamam taraftar suçlu olabilir.Ama bugünkü rezalet bizi asıl komik duruma düşürdü.Yönetimin derhal bugünkü tabloyu oluşturan kişileri göndermesi lazım.Bu ne ciddiyetsizlik,bu ne amatör zihniyet!!!Şampiyonluk sürecine hayal kırıklığıyla girilmez inşallah yönetim bunları düzeltir.[/]
taraftar suclu degil taraftar su an sokta ve uzgun ne dedigini bilmiyor cumartesi gitti mi TS club a gevseyecek formayi sevecek. resimleri cekenlere gelince gercekten kotu is cikardilar ceza sart
genelde forumu okumakla yetiniyordum ama dayanamadım yazıcam..Neden Serkan ?? Boylu poslu futbolcumuz mu yok? Formalar bence vasat ama önemli değil alıcaz herrrr türrrlüü..
Serkan'ın Nike'la sponsorluk anlaşması var dolaysıyla Serkan'ı seçtiler.
Tamam taraftar suçlu olabilir.Ama bugünkü rezalet bizi asıl komik duruma düşürdü.Yönetimin derhal bugünkü tabloyu oluşturan kişileri göndermesi lazım.Bu ne ciddiyetsizlik,bu ne amatör zihniyet!!!Şampiyonluk sürecine hayal kırıklığıyla girilmez inşallah yönetim bunları düzeltir.[/]
taraftar suclu degil taraftar su an sokta ve uzgun ne dedigini bilmiyor cumartesi gitti mi TS club a gevseyecek formayi sevecek. resimleri cekenlere gelince gercekten kotu is cikardilar ceza sart
işte ben de bundan bahsediyorum dikkat ettiysen forma hakkında hiç bir şey demedim.İnan bu düşmanımızın bile aklına gelmezdi pembe fon üzerine forma tanıtımı kalitesiz renk düzeni....vs
Serkan'ın Nike'la sponsorluk anlaşması var dolaysıyla Serkan'ı seçtiler.
olabilir ama klub herkesten once gelir onun anlasmasi var diye ben asik suratli resimlere bakmak istemiyorum
Örnek Yattara'nın Lotto firmasıyla sponorluk anlaşması var bildiğin gibi, eğer Yattara'yı çağırsalardı Lotto izin verir miydi sence
klubun urunleri bunlar lottoyu baglamaz yattaranin anlasmasi gunluk giyim uzerine
klubun urunleri bunlar lottoyu baglamaz yattaranin anlasmasi gunluk giyim uzerine
Sözleşmesinde başka markaların tanıtımında oynar maddesi var mı bilmiyorumAma Nike kendi oyuncusu dururken başka oyuncuyu çağırması da kendi açılarından yanlış olur karışık işler
Maalesef daha çok katetmemiz gereken yol var. Kulübün çok ciddi kurumsal problemleri var. Devlet dairesi kıvamında işleyiş, profesyonelleşememe... Transferlerden sonra başkan ve yönetimimizin kurumsallaşmaya yöneleceklerdi. Kurumun kadrolarının çok ciddi bir şekilden gözden geçirilip misyon ve vizyonumuza uygun hamlelerin yapılması şart. Eğer büyük kulüp olmak istiyorsak bu pazarda bunları yapmamız şart. Yoksa işte böyle kendi taraftarımız bile yerin dibine sokar çıkarır. Ama dediğim gibi Sadri Başkan ve yönetim kurulu da zaten bunları düzeltsin diye geldi. 5 ayda ancak bu kadar diyelim. Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Eleştirelim fakat yıkıcı olmadan, yerin dibine sokmadan.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum