Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla gözüken o ki merkez olarak logonun tamamını değilde logonun içindeki noktayı kullanmışlar

2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Parçalı demişler online sitede. Sanırım UEFA'yla ilgili bir durum. Kollardaki reklamlarda kapatılmıştı mesela maçta.
    bu sene en büyük hevesim parçalı formayı almaktı ama Ts club'da giyince bir türlü beğenemedim ve hevesim kursağımda kaldı, çubukluyuı beklemeye karar verdim...sizce hangisi güzel?

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eveeet bu seneki ilk çubuklu formayı huzurlara sunuyoruz.

Pumanın 2007-2008 sezonu çubuklu formasının siftahını kuzenime yapmış bulunuyorum.

Ts Clublara koşmaya başlayabilirsiniz.

Görüntü bozuk şimdilik idare edin

Yakalar güzel kumaş çok yumuşak renkler LOGO daki renklerle aynı falan filan

Shot at 2007-07-24
      yaa barcelononınkine benzioo
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bence ikisininde tasarımı güzel. Özellikle yıllar sonra parçalı forma çıkarmamız çok iyi düşünülmüş. Çubuklu forma çıktı ama daha göremedik Bütün sorun şu mavinin tonajı. Kimi arkadaşların dediğine göre mavinin tonajını açacaklar. Ben pek ihtimal vermiyorum ama bekleyeceğim, baktım değişen bir şey yok çubukluyla parçalıyı alacağım
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Kalite Sorunu

Az önce Trabzondaki kardeşimle yaptığım telefon görüşmesini aktarıyorum. Yeni sezon çubuklu forma ile ilgili yorumları:
          -Battal boy bir çöp poşeti gibi duruyor, malzeme inanılmaz kalitesiz.
          -Trabzonspor logosu, puma logosu, avea logosu her şey yapıştırma
          -Hiç kaliteli durmuyor, yazık etmişler

İddiamı tekrarlıyorum: bu renk tonlarını kappa yapmış olsaydı, forma konusunu bu kadar sorun etmemiş olacaktık. Çünkü kumaş kalitesi, modelleri, zamanında çıkması ile gözümüze hoş gelecekti.

Şimdi ise renk yok kalite yok.
          Yılmaz Erdoğan'ın Vizontele filminde Şafak Sezer'in dediği gibi 'madem duvarı yıkacaktın, piriketleri niye kırıyon?

Madem renkleri tutturamadın, formayı niye bu kadar kötü yapıyorsun.
          Kumaşın çok kaliteli, ter tutmaz, son teknoloji falan olsa hiç mi fark edilmez? Hiç mi reklamı yapılmaz?

Puma'nın, marka değerinin ne hallere düştüğünü görmesi lazım.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalarimiz formda degil

Benim önerim avea logusunun yerine ziya doğanın kafasini koysunlar malzeme kalitesiyle örtüşür o zaman....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sene en büyük hevesim parçalı formayı almaktı ama Ts club'da giyince bir türlü beğenemedim ve hevesim kursağımda kaldı, çubukluyuı beklemeye karar verdim...sizce hangisi güzel?

bence puma nın 2 senedir bize sunduğu en iyi forma geçen seneki çubuklu

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• puma herkse böle forma yapmıyo arkadaşlar belli başlı takımlara böyle kalitesiz formalar yapılıyo
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  puma herkse böle forma yapmıyo arkadaşlar belli başlı takımlara böyle kalitesiz formalar yapılıyo
                  biz belli başlı takımlardanız yani bu msj a baya güldüm

Yorum

• ya dogru düzgün forma yokmuy a
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şu renkler, kalite ve tasarım niye kullanılmaz anlayamıyorum
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu renkler, kalite ve tasarım niye kullanılmaz anlayamıyorum
                        Ali Fuat, sonra TS Club'lar kar eder mazallah!
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Fuat, sonra TS Club'lar kar eder mazallah!
                          Allah korusun.Ağzınızı hayra açın.

Yorum

• serdar balinin maçtan sora sölediği tek doğru şey;
                            maçı önce giyilen formalar yüzünden kaybediyoruz...!

trabzona gidince baya bi alışveriiş yaparım diyordum ama şu an o kadar sinirli ve moralim bozukki hiç bir şey almayadabilirim...!

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hiç bir şey almayadabilirim...!
                              zaten alacak bişey yok ki fakat lacivert bordo ya meraklıysan var ama
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• pumanızıda,stadınızıda,ziyanızıda ve yönetimin hepsini alın defolun buradan
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X