Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkaları boyle olsun

En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 00:20. Sebep: tesekkurler nuh61
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• barışınmesajı

İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barış fotoğraf çıkmamış sende galiba bunu gönderdin.
      En son Nuh61 tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 00:13. Sebep: http://imageshack.us/
      ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        barış fotoğraf çıkmamış sende galiba bunu gönderdin.

ya beceremedim sunu gitti ya

Yorum

• taktım su dortmun kale arkalarına
          herkes formalı ve bayraklı
          bizim en azından bu sene kale arkaları bole olsun.
          nedense bu sene super seylerin baslangıvı olarak hissediyorum.
          bu sene bi aksilik oldu ya diyelim 1 sene daha disimizi sıkarsak bizi kimse tutamaz artık

Yorum

• olur abi ilk eklediğinde html kodları vardı. html kodlarını engelliyor forum ondan çıkmadı fotoğraf
            ŞANLI TRABZON

Yorum

• Bugün ataköy - beylikdüzü - gaziosmanpasada toplam 4 nike magazasına ugradım formalar geldimi veya ne zaman gelecek diye , magazalara girdim calısanlara sordum Trabzonspor forması ne zaman gelecek dedim bize gelmeyecek dediler şok oldum , bu nasıl cifte standart bjk - gs - fb nin sponsoru olsaydınız suan formalar raflarda olurdu diye cıkıstım bu nasıl sponsorluk anlasması falan dedim birşey söylemediler , bende cıkarken zaten burda formayı bulsamda almayacaktım bizim kapı gibi magazamız var istanbulda ( ts clup ) ...

şimdi arkadaslar ben bu tabloyla karsılasınca inanın umudumu yitirdim ben nike ' ın bizi ciddiye almadıgına inanmaya basladım cıkıp gercek taraftar gibi formamı satın alacagım ama bundan sonra nike ürün mü alacagım ? asla almayacagım trabzonspor formasısıyla yetinsinler ...

Kendi sponsorlarımız bile bize farklı muamele yapıyor , ayrıca bu nike magazalarını şikayet nasıl edecegiz bilen varsa lütfen söylesin

Yorum

• almanyadan nasil alicagimi dusunuyom hala..internetten istesek bazi arkadaslar almayin diyo oyle.kaliplar buyukmus falan..napicam belli degil..
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  almanyadan nasil alicagimi dusunuyom hala..internetten istesek bazi arkadaslar almayin diyo oyle.kaliplar buyukmus falan..napicam belli degil..
                  Alan bir arkadaşınızdan yada nike mağazasındaki herhangibir nike formasından tahmini bir beden bulabilirsiniz. Daha önce Barcelona forması alırken Türkiye formasını ölçüt alarak almıştım. Taktiğim işe yaradı tavsiye ederim.
                  İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün ataköy - beylikdüzü - gaziosmanpasada toplam 4 nike magazasına ugradım formalar geldimi veya ne zaman gelecek diye , magazalara girdim calısanlara sordum Trabzonspor forması ne zaman gelecek dedim bize gelmeyecek dediler şok oldum , bu nasıl cifte standart bjk - gs - fb nin sponsoru olsaydınız suan formalar raflarda olurdu diye cıkıstım bu nasıl sponsorluk anlasması falan dedim birşey söylemediler , bende cıkarken zaten burda formayı bulsamda almayacaktım bizim kapı gibi magazamız var istanbulda ( ts clup ) ...

şimdi arkadaslar ben bu tabloyla karsılasınca inanın umudumu yitirdim ben nike ' ın bizi ciddiye almadıgına inanmaya basladım cıkıp gercek taraftar gibi formamı satın alacagım ama bundan sonra nike ürün mü alacagım ? asla almayacagım trabzonspor formasısıyla yetinsinler ...

Kendi sponsorlarımız bile bize farklı muamele yapıyor , ayrıca bu nike magazalarını şikayet nasıl edecegiz bilen varsa lütfen söylesin
                    abi mağaza görevlisi sorunluysa nike napsın

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yapıştırma olduğuna eminmisin dikiş olmasın

ya makine çok kalite ya forma denk gelmiş

yapıştırma... kenarları turuncu olan yapıştırmadan... hatta şimdi de üzerimde.. halı sahadan yeni geldim de yıldızı bile üzerinde
                      Soroynali29....

Yorum

Bugün ataköy - beylikdüzü - gaziosmanpasada toplam 4 nike magazasına ugradım formalar geldimi veya ne zaman gelecek diye , magazalara girdim calısanlara sordum Trabzonspor forması ne zaman gelecek dedim bize gelmeyecek dediler şok oldum , bu nasıl cifte standart bjk - gs - fb nin sponsoru olsaydınız suan formalar raflarda olurdu diye cıkıstım bu nasıl sponsorluk anlasması falan dedim birşey söylemediler , bende cıkarken zaten burda formayı bulsamda almayacaktım bizim kapı gibi magazamız var istanbulda ( ts clup ) ...

kardeş ben de bügün içerenköy de nike mağazasına sordum yakında geleceğini söyledi

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya hocam bu forma bana en kötü formalardan biri gibi geliyodu ama süper olmuş ya...

Vallah benden de okadar acayip yakismis hehe bende aynisindan alcam

ben bi karar verdim hazirlik maclarinda hangisi daha cok giyinirse ondan alcam
                          hehe
                          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 03:20.
                          TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Bir İnter bir Trabzon

Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
                            29.7.2008

FANATİK´in gündeme getirdiği çubuklu formalar için Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.

Çok tepki çekmişti

Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Bordo-Mavililer’in, ‘klasik’ olarak nitelendirdiği forma konusunu gündeme getiren FANATİK Gazetesi, futbolseverlerin hassasiyetini dile getirmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.

TS Club çoğalıyor
                            Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.

fanatik.com.tr
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Beylikdüzü'nde sordun ölemi,Benim arkadaşlara Migrostakiler gelicek demiş...

Ayrıca se bu Nike'a niye taktın onu anlayamadım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir İnter bir Trabzon

...Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek...

fanatik.com.tr

Ben mi yanlış anladım acaba...
                                En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 08:55.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X