Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güzel güzel beyler...biraz bence cok elestirildi formalar ama olsun... isallah bu sene güzel seyler yapacagiz.. ligde firtinalar estireceyiz allahin izniyle... herkes forma alsin beyler bosu bosuna bi forma yüzünden takimimiza sirtimizi dönmeyelim

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya hocam bu forma bana en kötü formalardan biri gibi geliyodu ama süper olmuş ya...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buda Gs'nin 2008-2009 sezonunda giyeceği formalardan benziyorlar nedense (renk olarak )

.

Yorum

• bu gün yaklaşık 3 saat süren bir yolculuktan sonra haznedara vardım. haznedaradaki mağzada beyaz forma kalmamıştı.
          kolları mavi olan bordo formadan çoçuk bedeni vardı sadece kalmamış. turuncu formadan sadece 1 adat s vardı onuda ben aldım. paçalı bordo ve mavi formadan vardı. onlarda azalmıştı. 170 formanın 100 den fazlası satılmıştı.

1 adet turuncu 1 adet bordo ve puma tshirt 1 adet te bileklik aldım. 180 ytl tutu toplam.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazmayınca, uğramayınca bu başlık bazen pek ıssız oluyor.
            Çok defa test ettim; mesaj yazınca bir anda kalabalıklaşıyoruz burada.
            Yanılıyor muyum?

Eski mesajlarımdan, Trabzonspor için ürün önerilerimden.
            Gözden kaçmamasını istediğim detay: sponsorların logolarının daha zarif ve etkili kullanılabileceğini göstermek istemem.

Keşke bize daha çok kazandıracak daha çok sponsorumuz olsa, onları da tasarımın bir parçası olarak zenginlik katması için kullansak her yerde. Veya keşke o kadar güçlü olsak ki sponsora hiç ihtiyacımız olmasa.

Bunları çok çok önceden ve defalarca söyledim, siz ve bu sayfalar şahit.

Umarım benim yaptıklarımdan çok daha güzellerini bize yaparlar.

bu modellerin aynısını barça ya yaptıklarına göre bize de yaparlar. en azından 1-2 tanesini diye düşünüyorum.

bugün 3 saat süren yolculuk sonunda haznedara vardım ve ne görim. beyaz formadan kalmamış, bordo kolları mavi olandan çoçuk beden i kalmış sadece , turuncudan kalmadı sonunu ben aldım. mavi ve paçalı bordodan kaldı sadece. onlarda azalmıştı.

1 adet bordo 1 adet turuncu , puma tshirt ve bileklik alıp döndüm. diğer ürünleri nasip olursa bjk maçında trabzonda alacağım.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İdman formalarının mavisi yüzünden aceleciliğimizden dolayı hemen kızanlar olmuştu.
              İdman formaları yıl içerisinde sürekli yenilenecek ve değişecek demiştim.
              İdman malzemeleri için farklı renkler denemelerinde bir mahsur yok bence.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fuat abi kaçırdım mı bilmiyorum? Acaba formadaki numara ve isim hangi fontla yazılacak?
                FxY

Yorum

• Yurt dışından formalarımıza büyük ilgi
                  Kulübümüzün yeni sezon formalarına yurt içindeki taraftarlarımızın ardından yurt dışından da büyük talep gelmeye başladı.

Özellikle takımımızın kamp yaptığı Almanya'da Nike formalara ulaşabilmek isteyen taraftarlarımızın sayısında ciddi bir artış gözlendi.

Buna göre kulübümüze makbuz karşılığında bağış yapan taraftarlarımıza yeni sezon formalarının anında teslim edilmesi için gereken tedbirler alındı.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Armalar da dikişli olmaya başlamış. Dikişli armalara sahip olan Nike formaların çıkmasını bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fuat abi kaçırdım mı bilmiyorum? Acaba formadaki numara ve isim hangi fontla yazılacak?
                      Trabzonda'daki Forum alışveriş merkezindeki TS Club'daki Yattara formasında ilk örneğini gördük.
                      Ben beğendim.

Bu arada vitrindeki mankenlerde çoraplarının birinin düşük olması bile tarz olmuş.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 18:58.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• az kaldı az şu kredi bi yatsın hepsiyle direk forma alcam.öğrenciliğin gözü kör olsun

Yorum

• vay be onune gelen turuncu gıymeye basladıanladılar bu sene moda BORDO-MAVİ-TURUNCU olacak ya hepsı modayı takıp etmeye calısıyor...ama artık cok gec turuncu bızım rengımız oldu bıle

Yorum

• Bunlar yakında 4. renk bordo 5. renk mavi forma da yaparlar
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• az kaldı valla yaparlar turuncu zaten en guzel bızım renklerle uyuyor bordo ozellıkle harıka gııdyor turuncuya mavı desen bı baska...ya nıke dıger takımarada bızım formalardan versın gıysınler ıste hıc ugrasmasın nıke da dıger takımlarda

Yorum

• İstanbul'da Trabzonsporlu olmak ne zormuş ...

Ürün bulmak zor bulsan bile ulaşmak zorr ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X