İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Süprizlerin neler oldugnu tahmin edebiliyorum...
Kesin Formanin arkasinda Trabzonspor veya baska (Karadeniz Firtinasi) gibi yazi vardir herhalde. Cünkü afs Abi bunu cok kez dile getirmisti. Herhalde daha baska süprizlerde bekliyor bizi. Ama biz eniyisi en KÖTÜSÜNÜ bekliyelim. Sonunda positif yönde sasiririz insallah2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.Zaten fotoğraftaki arkadaş Trabzondaki üyelerimizden Sacit Ayaz kendisine de sorabilirsiniz
Ben yakından gördüğüm için iyi biliyorum
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
Mavi Uzun kollu formalı demeyin yahu, bizim Sacit'tir kendisiTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi Uzun kollu formalı demeyin yahu, bizim Sacit'tir kendisiTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeldim !
noluyor arkadaşlar bişi mi var
söyleyin bana daBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin uzun kollu forma ünlü olunca hemen da koydun fotoya bakıyorum da baba
olumlu bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize
ayrıca o uzun kollu antrenman forması lisanslı üründür çakma değildir
çakma olsa bende ne işi varEn son Sacit tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 22:41.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.
Pro Evolution Soccer (PES) 2010'da Lionel Messi'nin görüntüsü böyle:
Fifa 2009'da Trabzonsporlu futbolcuların modellemeleri çok başarılıydı, bakalım yeni formalarımız futbol oyunlarında nasıl görünecek.
Forma çıkış tarihini kulüp açıklayacağı için tarihi söylememe konusunda söz verdim. Temmuz'dan önce o kadarını söylebilirim. Sevineceğimiz 'nihayet' diyeceğimiz sürprizlerle birlikte tabii.
Sen diyorsan öledir abi
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok baba ya daha önceden koydum
olumlu bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize
ayrıca o uzun kollu antrenman forması lisanslı üründür çakma değildir
çakma olsa bende ne işi varBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ay beklemene gerek kalmayacak Cengiz.
Geçen sezon forma satışlarımız 55 bini geçmiş durumda.
Barcelona'nın yeni sezon formaları için, kulübün satacağı formalarla ilgili Nike'a parasını peşin verip, verdiği sipariş adedi ise 2 Milyon.
Gelecek sezon forma satışlarımızın çok daha artacağına eminim.
Yorum
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum