Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.

Pro Evolution Soccer (PES) 2010'da Lionel Messi'nin görüntüsü böyle:

Fifa 2009'da Trabzonsporlu futbolcuların modellemeleri çok başarılıydı, bakalım yeni formalarımız futbol oyunlarında nasıl görünecek.

Forma çıkış tarihini kulüp açıklayacağı için tarihi söylememe konusunda söz verdim. Temmuz'dan önce o kadarını söylebilirim. Sevineceğimiz 'nihayet' diyeceğimiz sürprizlerle birlikte tabii.
    Teşekkürler afs abi, emeklerin için özellikle de.Ben de çok umutluyum, içimden öyle geliyor.Sen deyince daha bir inandım...
    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Süprizlerin neler oldugnu tahmin edebiliyorum...

Kesin Formanin arkasinda Trabzonspor veya baska (Karadeniz Firtinasi) gibi yazi vardir herhalde. Cünkü afs Abi bunu cok kez dile getirmisti. Herhalde daha baska süprizlerde bekliyor bizi. Ama biz eniyisi en KÖTÜSÜNÜ bekliyelim. Sonunda positif yönde sasiririz insallah
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Fotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.
        Ali Fuat abi yanılıyorsun forma zaten uzun kollu Zaten fotoğraftaki arkadaş Trabzondaki üyelerimizden Sacit Ayaz kendisine de sorabilirsiniz Ben yakından gördüğüm için iyi biliyorum
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

• Mavi Uzun kollu formalı demeyin yahu, bizim Sacit'tir kendisi
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Forma değildi sanırım o. Formaya göre çok kalındı.

En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 21:47.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi Uzun kollu formalı demeyin yahu, bizim Sacit'tir kendisi
              Olay adam nerede
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• geldim !

noluyor arkadaşlar bişi mi var
                söyleyin bana da

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geldim !

noluyor arkadaşlar bişi mi var
                  söyleyin bana da
                  Senin uzun kollu forma ünlü olunca hemen da koydun fotoya bakıyorum da baba
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin uzun kollu forma ünlü olunca hemen da koydun fotoya bakıyorum da baba
                    yok baba ya daha önceden koydum

olumlu bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize

ayrıca o uzun kollu antrenman forması lisanslı üründür çakma değildir

çakma olsa bende ne işi var
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 22:41.

Yorum

• ne zaman cikiyor formalar?
                      En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 04.06.2009, 01:17.

Yorum

Pro Evolution Soccer (PES) 2010'da Lionel Messi'nin görüntüsü böyle:

Fifa 2009'da Trabzonsporlu futbolcuların modellemeleri çok başarılıydı, bakalım yeni formalarımız futbol oyunlarında nasıl görünecek.

Forma çıkış tarihini kulüp açıklayacağı için tarihi söylememe konusunda söz verdim. Temmuz'dan önce o kadarını söylebilirim. Sevineceğimiz 'nihayet' diyeceğimiz sürprizlerle birlikte tabii.
                        Sevineceğimiz sürprizler ile birlikte. Ben lisanslı ürün konusunda bu taraftarın pek güldüğünü görmedim ama

Sen diyorsan öledir abi

Yorum

• Yeri değil ama bu pes 2010 süper grafik ve yapay zeka geliştirmesi ile geliyor...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok baba ya daha önceden koydum

olumlu bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize

ayrıca o uzun kollu antrenman forması lisanslı üründür çakma değildir

çakma olsa bende ne işi var
                            Hehe yok kanka estağfurullah sendeki formanın çakma olduğunu iddia edemez kimse geyik işte da
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Bir ay beklemene gerek kalmayacak Cengiz.

Geçen sezon forma satışlarımız 55 bini geçmiş durumda.
                              Barcelona'nın yeni sezon formaları için, kulübün satacağı formalarla ilgili Nike'a parasını peşin verip, verdiği sipariş adedi ise 2 Milyon.
                              Gelecek sezon forma satışlarımızın çok daha artacağına eminim.
                              Bu grafiği çok önemsiyorum , görmeyen kalmasın

Yorum

• Parçalı forma 59 liraya düşmüş.

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X