Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• online satışa ne zaman geçecek kulüp, bilen varmı?? heves ettim valla, acilen alayım...

Yorum

• Anlamadığım formalar çıkalı 2 gün oldu neden hala dağıtım yapılamadı , dağıtımı TsClup mı yapıyor?

bu işlerde çok ağırız niyeyse.
      ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak görkem29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçen yıl sivas maçı öncesi bende çubuklu formayı aldım.... yaklaşık 1 yıldır her hafta maçlarda giyiyorum... yani her hafta makinede yıkanıyo ama armamızda herhangi bi değişim yok.... acaba benim formamdaki arma mı dayanıklıydı acaba diye sormaya başladım kendime... herşeyiyle sapsağlam duruyo... :s
        yapıştırma olduğuna eminmisin dikiş olmasın

ya makine çok kalite ya forma denk gelmiş
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlamadığım formalar çıkalı 2 gün oldu neden hala dağıtım yapılamadı , dağıtımı TsClup mı yapıyor?

bu işlerde çok ağırız niyeyse.
          forma kalmadı ki dağıtsınlar ikinci baskı geliyor
          İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma kalmadı ki dağıtsınlar ikinci baskı geliyor
            Diğer kluplere bakıyorumda çıkar çıkmaz online satış hepsi aynı anda başladı tanıtım yapıldı bizim bu konularda eksikliğimiz var. Keşke birazda aktif olsak klube destek için çalışmalar yapılırken bu konulara dikkat edilmeliydi.

Yeni bir online satış sitesi lazım trabzonspor'a Hemde sıfırdan tasarlanmış bir site.
            Klup sitesi yenilenmeli bana göre . Artık daha aktif olmalıyız.
            ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diğer kluplere bakıyorumda çıkar çıkmaz online satış hepsi aynı anda başladı tanıtım yapıldı bizim bu konularda eksikliğimiz var. Keşke birazda aktif olsak klube destek için çalışmalar yapılırken bu konulara dikkat edilmeliydi.

Yeni bir online satış sitesi lazım trabzonspor'a Hemde sıfırdan tasarlanmış bir site.
              Klup sitesi yenilenmeli bana göre . Artık daha aktif olmalıyız.
              sponsorun yeni olması dolayısıyla oluyor bu problemler.. seneye her şey çok çok daha güzel olacak

bence bu çıkanlara şükretmek lazım.. sezon başına kadar bekleyebilirdik puma örneğini çok çabuk unuttuk sanırım

kulübün aksayan her yerinde değişime giden bir yönetim var, site de daha kullanılabilir bir hale gelecektir eminim.. vardır bir çalışma
              Hadi eyvallah..

Yorum

• Bu sene Nike olarak geçiş senesi formalara baktım gerçekten amblem uzaktan fena durmuyor ama yakından çok sırıtıyor...
                Kumaş kalitesi olarak en iyisi Beyaz formamız diğerlerini pek beğenmedim biraz sert geldi bana taraftar formaları ama yanılmıyorsam...
                Ayrıca ts lisanslı ürün yazısınıda sanırım üstüne yine biz dikiyoruz...
                2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                Kafalarda 61
                Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kulübün aksayan her yerinde değişime giden bir yönetim var, site de daha kullanılabilir bir hale gelecektir eminim.. vardır bir çalışma

karartığım yerde benim en çok hoşuma giden ilerisi için umudumun coştuğu mevzuu.
                  evet herşey güzel olacak...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İnş. Geleceğimiz Aydınlık olur. Her alanda büyüyen bir Trabzon+spor' umuz olur.
                    ŞANLI TRABZON

Yorum

• formalar 9 ağustosda geliyor.benim ve iki oğlumun.o zaman fotoğraflarıda atarız siteye.ikinci devrede çubuklu alacağım.zaten 3 forma sözü vermiştim.aldım.daha doğrusu sevgi trabzonda o alacak.

Yorum

• Bir haftalığına Beşikdüzündeydim. Ancak geldim ve formaları yeni görme şansına sahip oldum.

Şunları söyleyebilirim forma hakkında. Formalar gerçekten hiç fena değil. Ama kesinlikle daha da kalitelisi yapılabilirdi sözünü ben de söylüyorum. Ayrıca şu simetri konusu da var. Gerçekten görüntü biraz berbat görünüyor. Haklıyız. Ama şunu unutmayalımki; önemli olan forma değil formanın içindeki. Eğer gerçek bir ts taraftarı isek bize en yakışan şey bir hantal da olsa formayı almaktır, bir lastik olsa bile ayakkabısı varsa onu almaktır. Bir taraftar olarak bize bu yakışır her zaman. Biz şampiyon olduğumuz ilk sene formamızı Aston Villadan almıştık. Ama gücümüzü tüm anadoluya istanbula göstermiştik. Bunu da bir yandan düşünün. Sözümü şu cümleyle bitirmek istiyorum. Bir dahaki seneki formalar bu seneki formalardan daha kaliteli olacak gibime geliyor. Sırada şampiyon olmak var. Başarılar Trabzonspor.

Yorum

• ula durun bekleyin,ay başı gelsin daaa..!!
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Her gün daha iyiye gidecek diyorum kaç zamandır.

Yine fotoğraftan kalite tahliline simetriye yapıştırmaya takılmayın derim.
                            Bu malzemelerin de aceleye geldiği belli. İnsan gücüyle yapılan işlemler bunlar. Talep fazla, zaman az.
                            Düzelteceklerdir.
                            Zamanında normal maça çıkan kalecimizin Trabzonspor armasız, farklı reklamlı ve reklamsız formaların olduğu günleri de gördük.

Bu işin yazı, sonbaharı, kışı var. Biraz sabredip fırsat ve zaman verirsek bize daha da güzel ürünler temin edecekleri belli.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 16:11.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ersun hocanın üstündekine bakk bomba bombaaa
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu Antrenman Tişörtlerindeki armalar dikişli
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X