Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?
Formalar fena değil. Haznedar'daki Ts Club mağazasını aradım. Formalar en geç pazartesi burda olacak diyor. Haznedar'a yol göründü.
bunlarda karar versin kardeşim yaw en erken pazartesi gelecek dediler bana sana da en geç pazartesi mi dediler.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?
bence bordo formayı bogardı beyaz açmış. nike ablemi bordo gördüğünüz gibi. ona göre hayel edelim.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yine başladınız fotoğraftan tahlillere ya bravo size
Fotoğrafta benim dikkatimi çeken asıl şey, çocuklar için de forma çıkarmaları.
Bu işe benimle aynı formayı giyecek oğlum Abdullah Ferkan kadar ben de sevineceğim.
Çünkü Puma'nın -nedenini anlamadığım şekilde- büyüklerle aynı fiyata satılan naylon formalarının içinde yanmaktan kurtulacak çocuklar.
Yorum