Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• edit edit edit
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• valla lıveranın resımlerde de gordum ınsanın uzerınde baska duruyor formalar. ama ben buyuk ıhtımal ıle beyaz alacagım. ıkıncı forma sozum ıse cubuklu da gerceklesecek ınsallah.

Yorum

• Cem,

Helal olsun kardeşim.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar Bu Tshirt kalitesini gören varmi...

ve hangi bedenler var bir zahmet TS Clubda bakarmisiniz sagolun
          valla arkdasım bugun formaları sormaya nıke bayısıne gıttım. daha gelmemıs. fakat antrenman formlarının aynısı gordum. eger onun gıbılerse nanılmaz superler. adam butun tısortu bır avcuna sıgdırabılıyor valla. super bır mala sahıp tısortler. bakalım bu hafa gelecekmıs galıba nıke bayılerıne. beklıyorum.

Yorum

• arkadaslar ben turuncu formadan 2 tane bide sort alicam. ama nasil alicam diye düsünüyorum. acaba almanyaya getirceklermi orjinal ürünlerden? haberi olan varmi?
            herhalde trabzonspor.com.tr 'de girince ordan da aliniyor ama onlar yurtdisina yoluyorlarmi formalari bunu da bilen varmi?
            simdikden tsk
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar ben turuncu formadan 2 tane bide sort alicam. ama nasil alicam diye düsünüyorum. acaba almanyaya getirceklermi orjinal ürünlerden? haberi olan varmi?
              herhalde trabzonspor.com.tr 'de girince ordan da aliniyor ama onlar yurtdisina yoluyorlarmi formalari bunu da bilen varmi?
              simdikden tsk
              kamp süresi boyunca stant açılacak forma satışı yapılacak

Yorum

• Romalım =)

Tebrikler,helal olsun cidden.Sıra bizde,hele bir gidelim Trabzon'a.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Romalım =)

Tebrikler,helal olsun cidden.Sıra bizde,hele bir gidelim Trabzon'a.

teşekkür ederim laziolum seninde fotolarını bekliyorum
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• ula ha bu göngören mağ.varya bana pazartesi başlayacak dedi ama pazar çıkarmışlar adalar sordum formalarda beden kalmamış fazla yarın bakacam ne varsa ona göre alacam
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ula ha bu göngören mağ.varya bana pazartesi başlayacak dedi ama pazar çıkarmışlar adalar sordum formalarda beden kalmamış fazla yarın bakacam ne varsa ona göre alacam

Halil abi çarşamba gelecekmiş galiba yeniden formalar
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• Sanırım nıke'ın beden ölçüleri biraz büyük. Önceki sayfalarda da bir arkadaşım bunu hatırlatmıştı bize. İnternet üzerinden sipariş verecekler bu konuyu gözardı etmesin

Ben formalarımı Trabzondaki Ts Cluplardan almayı düşünüyorum.

Şafak 41
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halil abi çarşamba gelecekmiş galiba yeniden formalar
                          Kredi kartına taksit olayı var mı acaba?
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kredi kartına taksit olayı var mı acaba?
                            babam kredi kartı ile aldı Cafer Abi ama istersen Ts Clubun numarasını yazayım ara bir sor.Çünkü hangi karta var taksit falan onları bilmiyorum
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• Kredi kartına taksit varsa hepsine vardır...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• nıke bayilerine gelecek mi formalar bilen var mı!!bir forma parasınıda trabzona yola vermeyelim?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X