edit edit edit
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Cem,
Helal olsun kardeşim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Bu Tshirt kalitesini gören varmi...
ve hangi bedenler var bir zahmet TS Clubda bakarmisiniz sagolun
Yorum
-
arkadaslar ben turuncu formadan 2 tane bide sort alicam. ama nasil alicam diye düsünüyorum. acaba almanyaya getirceklermi orjinal ürünlerden? haberi olan varmi?
herhalde trabzonspor.com.tr 'de girince ordan da aliniyor ama onlar yurtdisina yoluyorlarmi formalari bunu da bilen varmi?
simdikden tsk2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben turuncu formadan 2 tane bide sort alicam. ama nasil alicam diye düsünüyorum. acaba almanyaya getirceklermi orjinal ürünlerden? haberi olan varmi?
herhalde trabzonspor.com.tr 'de girince ordan da aliniyor ama onlar yurtdisina yoluyorlarmi formalari bunu da bilen varmi?
simdikden tsk
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRomalım =)
Tebrikler,helal olsun cidden.Sıra bizde,hele bir gidelim Trabzon'a.
teşekkür ederim laziolum seninde fotolarını bekliyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula ha bu göngören mağ.varya bana pazartesi başlayacak dedi ama pazar çıkarmışlar adalar sordum formalarda beden kalmamış fazla yarın bakacam ne varsa ona göre alacam
Halil abi çarşamba gelecekmiş galiba yeniden formalarTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Sanırım nıke'ın beden ölçüleri biraz büyük. Önceki sayfalarda da bir arkadaşım bunu hatırlatmıştı bize. İnternet üzerinden sipariş verecekler bu konuyu gözardı etmesin
Ben formalarımı Trabzondaki Ts Cluplardan almayı düşünüyorum.
Şafak 41ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil abi çarşamba gelecekmiş galiba yeniden formalarODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKredi kartına taksit olayı var mı acaba?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum