AV'I mavi EA'yı bordo yazma fikri koskoca Nıke markasının aklına gelmemiş mi yapmak mı istememiş yoksa aman biz yapalım daha ucuz olur mu denmiş Ya kabul edelim taraftara değer verilmiyor hiç değer vermiyorlar bize verselerdi bizi kalite giyeceklerle giydirirlerdi.
benim kızdığım nokta da bu. koca nike firması türkiye'de bir takıma sponsor olup marka değerini yükseltmeye uğraşıyor gönderrdiği formalara arsin de yamuk baskı yapılıyor nasıl iş bu?
Sadece o fark var ..
Taslak olarak formalar aynı..
Ona bakarsa bizim aveada bordo tabanın üzerinde ama biz burda öyle yapmıyoruz..
Bu durumda nike'ın formasıyla bizim yaptığımız forma farklı mı oluyor ?
insallah forma tanitimi bu kez profesyonel sekilde gerceklestirilir. takimin en kisa ve kilolu futbolcular ile dijital kamerasi ile cekilmis fotolar la degil!
Sadece o fark var ..
Taslak olarak formalar aynı..
Ona bakarsa bizim aveada bordo tabanın üzerinde ama biz burda öyle yapmıyoruz..
Bu durumda nike'ın formasıyla bizim yaptığımız forma farklı mı oluyor ?
Mecidiyeköy Ts club bayisi Barış arkadısımızın yanından geliyorum şu an cubuklu dahil tüm yeni sezon formalarımız haziran 15- 16 sı gibi cıkacakmış. kulupten verilen bilgi buymuş ayın 1 inde falan cıkmıyor.
Mecidiyeköy Ts club bayisi Barış arkadısımızın yanından geliyorum şu an cubuklu dahil tüm yeni sezon formalarımız haziran 15- 16 sı gibi cıkacakmış. kulupten verilen bilgi buymuş ayın 1 inde falan cıkmıyor.
of ya simdi bekle yine 15 gün. bari bu hafta profesyonel bir forma tanitimi yapsinlar futbolcular ile.. ayni barca, chelsea gibi hazir futbolcular tatile cikmadan... en azindan formalari görelim detailari ile!
insallah forma tanitimi bu kez profesyonel sekilde gerceklestirilir. takimin en kisa ve kilolu futbolcular ile dijital kamerasi ile cekilmis fotolar la degil!
hüseyin manken olmasında dimi
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum